Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.21 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар и Гедиз откриват кой стои зад нападението на Наре. Всички са изненадани, когато разбират, че Санджар и Гедиз ще влязат в затвора, при това за дълго. Вижте още какво ще се случи в еп.20 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 15 август 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 20 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Гедиз и Санджар са освободени от полицията. Двамата откриват мъжете, които нападнаха Наре.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 21 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 15 август 2022 по Diema Family

Санджар и Гедиз откриват кой стои зад нападението на Наре.

Менекше припада, когато Санджар я пита, дали тя е замесена.

Санджар се сбогува с Мелек, защото дълго време няма да я вижда.

Близките на Санджар и Гедиз са изненадани, когато Мелек казва, че те утре ще влязат в затвора.

Акън е поставен в затруднено положение, когато Гювен научава, че Санджар не е платил на Тибор, за да подаде жалба срещу него.

Текст от potv.bg

Разбирайки, че това са мъжете, които са нападнали Наре, Санджар казва на Гедиз да му донесе гореща вода. Той му подава чайника с вряла вода. Санджар поема чайника и държейки го заплашително в ръка ги пита, кой ги е наел да отвлекат дъщерята на посланика.

-Неждет ни накара – признава един от мъжете.

-Колко пъти, тя пострада, заради теб? Колко пъти? – пита ядосан Гедиз Санджар.

Побеснял Санджар отива да търси Неждет в дома му. След като не го намира там пита Атике, дали тя и Менекше са замесени в отвличането на Наре.

-Вместо да се погрижиш за жена си, ти се занимаваш с тази чужденка – отвръща Атике.

-Тази чужденка е майка на дъщеря му! Кажи на Неждет, че аз и полицията го търсим и ако го намеря, това ще е краят му – бесен е Санджар.

Текст от potv.bg

Санджар и Гедиз се връщат в къщата на Гедиз. Всички ги посрещат. Наре и Санджар не могат да откъснат поглед един от друг, виждайки това Менекше се хвърля да прегръща Санджар, като му казва, че го е сънувала…

Гедиз се доближава до Наре и я пита, дали е добре, а тя му отговаря, че когато те вече са тук е добре.

Санджар отблъсква Менекше и ѝ казва, че нападението на Наре е поръчано от брат ѝ и я пита, дали е знаела за това? Менекше изпълнява коронния си номер при такива случай и припада.

-Мамо, разпитай я, дали е знаела, като отвори очи и ако е знаела, да се държи по-далече от мен – казва Санджар.

-Хайде, отиваме за дъщеря ни – казва Санджар доближавайки се до Наре.

Преди да се качат в колата, Санджар казва на Наре да не се притеснява, защото хората му ще открият Неждет преди да е влязъл в затвора.

-Как? Нали токи-що излезе? – не разбира Наре.

-Аз излязох, за да намеря виновниците, които те нападнаха – обяснява Санджар.

-И какво, ще влезеш отново? – пита притеснена Наре.

-Делото ще бъде утре, но адвоката е уверен, че ще ни вкарат в затвора – отговаря Санджар.

-Защо? – пита Наре.

Санджар ѝ казва да говорят по-късно, защото много иска да види Мелек, защото дълго време няма да я вижда.

Текст от potv.bg

Преди да пристигнат, Наре пита Санджар, дали добре е закрила раните си по лицето. Той я поглежда, спира колата и показвайки ѝ, къде още си личи, нежно я погалва по лицето и косата, като я гледа влюбено с усмивка на уста.

Стигайки до колибата те виждат как Зехра, Каврук и Мелек играят някаква игра с пирони. Санджар я пита, дали спомня как като малки са обикаляли строежите и събирали пирони. Двамата си спомнят и усмихват един на друг.

-Татко – крещи от радост Мелек виждайки баща си и го прегръща. -Татко, защо плачеш, нали сме в безопасност – казва Мелек, която вижда сълзите по бузите на Санджар.
-Ей вие, с нашите ли пирони играете? – пита Наре, като се опитва да разсее обстановката. Мелек е ги моли да изиграят една игра.
Текст от potv.bg

Санджар отвежда Каврук настрани и му казва, че Неждет е поръчал да отвлекат Наре. Каврук много се ядосва и пита Санджар, дали Менекше е знаела, и дали тя не го е накарала? Санджар му казва, че не знае.

-Ще се разведеш ли с нея, ако тя е замесена? – пита Каврук и добавя като сочи с поглед към Наре. -Защото птицата лети около теб.

Каврук си спомня деня, в който е бил свидетел на религиозния брак на Наре и Санджар.

-Стига глупости, толкова години минаха – казва Санджар гледайки Наре.

-Тя ти е отредена от съдбата. Вечността не може да се промени с един календар – отвръща Каврук.

Санджар обяснява на Мелек, че може дълго време да не се видят, а на него много ще му е мъчно за него, а Мелек го прегръща и му отговаря, че на нея също ще ѝ бъде много мъчно.

Текст от potv.bg

Мелек, Зехра и Каврук отиват в дома на Гедиз. Халисе пита, къде са Наре и Санджар, а Мелек ѝ отговаря, че те са отишли да „танцуват“ с дядо ѝ. Халисе нищо не разбира, затова Зехра ѝ пояснява, че Наре е отишла да говори с баща си, а Санджар е тръгнал с нея, за не ѝ се случи нещо.

-Току-що излезе от ареста и само с проблемите на дъщерята на посланика се занимава – ядосва се Халисе.

-Той утре отново ще влезе в ареста и иска всичко да разбере, преди да влезе отново, така ми каза татко – казва Мелек и тъй като всички си мълчат пита: - Истина е, нали Гедиз, че утре ще се върнете в ареста?

-Утре ще има дело и ще ни арестуват – казва Гедиз и добавя като се обръща към Мелек. -Благодаря ти, аз с часове мислех как да го кажа!

Текст от potv.bg

Санджари и Наре са пред къщата на Акън, а Наре моли Санджар да запази спокойствие и да не закача баща ѝ.

-Добре, звъни, няма да го закачам – обещава Санджар.

Виждаме в хола Акън и Гювен да пият кафе. Звъни се, а Гювен отива да отвори. Отваряйки Санджар го хваща за гърлото и го притиска в стената, като го пита, какво иска от него, нали му е дал пари, за да изчезне от живота им.

-Заради теб ме лишиха от длъжността, защото ти си платил на Тибор, за да ме оклевети – казва посланика.

-Татко, Санджар нищо такова не е правил, той дори не знае кой е Тибор, защото аз не съм му разказвала за него, а само му казах, че имаш дългове – обяснява Наре.

-Наре, да си вървим, преди да съм го убил – казва Санджар.

-През цялото това време, ти преследваше невинния, татко! – казва Наре, преди да си тръгне.
Текст от potv.bg
Гювен влиза в хола и пита Акън, защо му е казал, че Санджар е изпратил Тибор в посолството, а Акън му отговаря, че Тибор така му е казал.
Текст от potv.bg

В дома на Гедиз Санджар и Наре ги посрещат Гедиз и Мелек. Мелек казва на баща си, че след като няма да се виждат дълго време иска да спи при него.

Санджар пита Гедиз, коя е неговата стая, а Гедиз му отговаря, да спи в неговата. Санджар тръгва към стаята, но се обръща и нарежда на Наре и тя да си ляга, като я изчаква тя да мине пред него…

Преди да влязат в стаите си, Мелек, която е носена на ръце от баща си, се провиква към майка си и я прегръща с едната си ръка, а с другата баща си, като целува, ту майка си, ту баща си.

Текст от potv.bg

По късно Гедиз носи кафе на Наре, а тя му признава, че никога няма да прости на Санджар, защото в миналото тя се обвинявала за всичко, което се е случило, а също така не е знаела какво е значението за тукашната традиция, червената лента, която тя позволила Санджар да ѝ върже тогава, ако е знаела, никога е нямало да му позволи.

-Наре, това трябва да го кажеш на Санджар. Ние сутринта планираме преди всички да са се събудили да тръгнем, затова ако искаш да разкажеш на Санджар за червената лента и да се сбогуваш с него, ние ще тръгнем преди изгрев слънце, а след това година няма да го видиш – обяснява Гедиз.

Ще отиде ли Наре при Санджар ще разберем съвсем скоро?

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...