Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.18 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре е нападната. Изглежда, че Санджар и Гедиз са се помирили, но щастието им скоро приключва, когато планът на Гювен и Акън успява и полицията пристига. Вижте още какво ще се случи в еп.18 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 10 август 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 17 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Наре моли Мюге за помощ, за да помири Гедиз и Санджар. Наре вече има план, но ѝ трябва човек от имението на Санджар, за да превземат крепостта отвътре. Мюге и Наре молят Елван за помощ.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 18 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 10 август 2022 по Diema Family

Менекше се отказва да попречи на брат си, да изпълни плана на свекърва ѝ, защото Наре трябва да си понесе заслуженото.

Изглежда, че Санджар и Гедиз са се помирили, но щастието им скоро приключва, когато планът на Гювен и Акън успява и полицията се пристига на празника.

Наре разбира какво е направил баща ѝ и се опитва да предупреди Гедиз и Санджар, но е нападната…

Мюге помага на Наре да спаси всичко, което може да се спаси, и да изнесе всички пари от офиса, преди полицията да ги конфискува.

„Дъщерята на посланика“, еп.19 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.19 (Diema Family) - какво ще се случи...

Наре е в тежко състояние, не само физически, но и психически. В полицията Санджар и Гедиз са разделени и разпитвани от различни полицай, които се опитват...

Вечерта Менекше се обажда на брат си и му казва да отиде зад конюшнята, за да него види никой. Тоя я пита, дали е взела и обиците, а Менекше му припомня, че са се разбрали само за колието. Тръгвайки към конюшнята Менекше изненадана да види Наре, Санджар и Мелек, тя бързо се скрива.

Действието се пренася при Наре, която моли Каврук да се позанимава с Мелек, защото тя иска да поговори със Санджар.

Санджар пита Наре, какво има, а тя му обяснява, че баща ѝ е в Мугла, който познава японския представител и преди малко е вечеряла с тях, но явно вече знае, защото ги е видял на камерата и явно се е чудел, дали тя ще му разкаже или не.

-Какво сте намислили, двамата? – пита Санджар, а Наре го поправя и казва, че не двамата, а само баща ѝ и смята, че отново играе някаква игра зад гърба ѝ, но не знае каква. Санджар я пита, след като не знае, защо е настанила баща ѝ в хотела му, а тя му отговаря, защото не знае какво е намислил баща ѝ, но утре ще се опита да огледа стаята му и да разбере защо?!

Наре казва на Санджар, че е съгласна на неговото предложение, да ѝ намери дом и да не работи, и обещава да не се вижда, дори с Гедиз, а само с дъщеря си в замяна да се сдобри с Гедиз.

-Да или Не? – пита Наре.

-Мелек може да я вземаш един път в седмицата – казва Санджар.
-Три пъти и ти утре ще отидеш и ще се сдобриш с Гедиз – отвръща Наре.

-Два пъти, но с Гедиз няма да бъдем приятели като преди, но сътрудничеството ни ще продължи – отсича Санджар, а Наре се съгласява.

В същото време Менекше чува целият им разговор и ядосана отива при брат си и му казва, че няма да му даде колието, защото Наре трябва да си получи заслуженото.

Сутринта Наре казва на Гедиз, че е прекрасен ден за зайбек с партньора му и му обяснява, че партньорството им със Санджар ще продължи.

Гедиз пита Наре, как го е убедила и докато не му каже истината, няма да мръдне от мястото си. Наре му признава в замяна на какво Санджар се е съгласил, но го е излъгала, защото когато те се сдобрят тя ще вземе дъщеря си и ще си заминат, все едно никога не са идвали.

Изглежда, че Санджар и Гедиз са се помирили, защото двамата пристигат на събитието, но Санджар казва на Гедиз, че той няма да идва на пристанището, а неговият крак не трябва да стъпва в маслиновата гора.

-Значи партньорството ни продължава, но край на приятелството ни, така ли? Ще затвориш Наре и мислиш, че всичко ще приключи? – пита Гедиз.
-Не си мисли, че съм се хванала на обещанието на Наре, но ми е интересно, как тя ще излезе от това положение – обяснява Санджар.

Гедиз казва на Санджар, че много добре знаят, че Наре няма да бъде с никой от двамата и го пита, дали няма да му прости? Но Санджар няма възможност да отговори, защото пристига японският представител, който им казва, че Наре е сдържала обещанието си, че на празника ще намери и двамата партньори.

Наре претърсва стаята, в която е настанен баща ѝ и намира документи, в които не може да повярва и се опитва да се свърже със Санджар, но той не си чува телефона. След това се опитва да се свърже с Гедиз, но и той не вдига. Излизайки навън тя вижда, че гумата на колата ѝ е спукана и взема такси, за да стигне до мястото, където се провежда празника. Наре се обажда на Мюге, за да каже на брат си и Санджар незабавно да се махат от там, защото баща ѝ е подал папка в полицията, която ги уличава в икономически престъпления, но е толкова шумно, че Мюге не я чува.

Наре се оглежда и пита таксиметровия шофьор, дали е уверен, че пътуват по правилния път? Той спира и някакви мъже я нападат, които казват, че искат да я изхвърлят от града, но преди това искат да се позабавляват с нея. Наре се изплъзва на похитителите си, като успява да се качи в таксито и да им избяга.

Наре пристига и отново прекъсва танца на Гедиз и Санджар.

Санджар виждайки в какво състояние е Нара ѝ казва, че трябва веднага да отидат в болница, а тя му отвръща, че с Гедиз трябва веднага да се махнат от тук, защото баща ѝ ги е наклеветил и след малко за тях ще пристигне полиция. Но е късно, защото полицията пристига.

Санджар е прегърнал Наре, защото тя едва се държи на краката си.

Полицейският комисар се приближава до Гедиз и Санджар и им казва, че трябва да дойдат с него, защото имат доказателства, че преди 8 години са откраднали пари, с които тогава се е разпореждал бащата на Гедиз.

-Не сте направили това, нали? – пита Наре.

-Това баща ти ли направи с теб? – пита Санджар.

-Не, но, не знам, кой ме нападна – отговаря Наре.

Санджар иска 5 минути от комисаря и казва на Кадрук да заведе Зехра и Мелек в неговия дом, а на Яхия нарежда да вземе парите от сейфа и освен с адвоката им с никой да не говори.

-Ти можеш ли да ходиш? Мелек не трябва да те вижда ранена – казва Санджар като я подкрепя от едната страна. Наре му казва, че може и двамата усмихнати се обръщат и махат на Мелек и тръгват към колата на Мюге. Санджар пита Наре, ако види, тези които са нападнали, дали може да ги разпознае, а тя му отговаря, че може, но го моли сега да не се притеснява за нея и отново го пита, дали документите, които е намерила в стаята на баща си са подправени, но двамата с Гедиз си мълчат… но след минута един след друг ѝ отговарят, че не са виновни!
-Добре, аз ви вярвам – казва Наре като гледа в Санджар, който изглежда доста изненадан и я пита: - Ти ни вярваш?
-Да – отвръща твърдо Наре. -Вие ми казахте, че не сте виновни и аз ви вярвам! – повтаря тя.

Санджар казва на Мюге, че трябва да отведе Наре в болница и тръгват да се качват с Гедиз в полицейската кола, когато Санджар пита Наре, къде е колата ѝ, а тя му показва таксито и казва, че с него е дошла, като е ударила шофьора, който е бил един от похитителите ѝ. Санджар не може да повярва, а Гедиз с усмивка на уста, клати глава…

В полицията Гедиз пита Санджар, дали съжалява, че не е повярвал на Наре нито един път, а тя веднага?! Санджар не отговаря, а казва, че трябва по-бързо да се махнат от тук и да разбере кой я е нападнал!

Акън се обажда на Гювен и го пита какво е станало. Гювен му казва, че полицията ще разпита Санджар и Гедиз. Акън му казва, че ще пристигне в Мугла, защото когато Санджар влезе в затвора иска да се договори с Наре.

Полицията запорира всички сметки на Санджар, а същото така казва на Халисе и останалите членове на семейството, че докато тече разследването, те трябва да напуснат имението. Чувайки това Халисе припада.

В същото това време Наре пребита и на граница на силите си, заедно с Мюге изпразват сейфа в офиса на пристанището.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...