Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.175 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар и Мави се опитват да намерят решение на ситуацията и решават, че двeте с Мелек трябва да останат в скривалището си. Вижте още какво ще се случи в еп.175 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 17 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 174 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар най-накрая се среща с Мави и Мелек в тяхното скривалище....


НА КРАТКО какво се случва в епизод 175 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 на 17 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Санджар и Мави се опитват да намерят решение на ситуацията и решават, че двeте с Мелек трябва да останат в скривалището си.

Гювен иска да намери внучката си възможно най-скоро.

Яхия иска отново да бъде семейство с Елван, но тя не иска и да чуе за това.

Седат води Дуду на вечеря, за да я разпита.

Помощникът на Гювен му носи нов телефон, а Гювен го предупреждава, че ако още един път се провалят и отново ги измамят, ще го уволни. Гювен си пуска телефона и вижда, че Седат му е звънял много пъти. Той се ядосва, че си няма друга работа, а сега и с този психопат трябва да се занимава.

-Седат, ти беше напълно прав. Санджар със сигурност знае, къде е Мави и тя се крие някъде наблизо!

Ядосан Седат му казва, че вече губи търпение и му изпраща локация, където да се видят! Гювен му казва, че е много зает, а Седат го заплашва, че ако не дойде ще се обади в полицията и ще си поговори с тях, за неговите разкошни яхти и парите, които има в чужбина.

-Откъде знаеш? – пита шокиран Гювен.
-Няма значение, сега ще ти изпратя локацията! – отговаря Седат.

Действието се пренася в къщичката на Мави и Мелек. Двете показват на Санджар какво са правили, докато той е бил далече от тях, Мелек дава на баща си дневника си, в който е записвала всичко.

-Това са само пет месеца, които не можем да върнем, но ние ще имаме по-хубави моменти! – успокоява Мави Санджар, който е тъжен, че не е бил с тях.

Действието се пренася в магазина на Елван, където щастлив идва Яхия. Елван го пита, какво е станало, а Яхия ѝ казва, че ще ѝ каже една тайна, но тя на никой не трябва да я казва.

-Батко Санджар е намерил Мави и Мелек!
-Е, браво на теб Елван, развали ми изненадата! Откъде знаеш?
-Наистина ли? Ето това е новина, къде са били?
-Това не знам, но доколкото разбрах, те са добре, защото брат ми всичко е организирал и сутринта отиде при тях!
-Ех, защо нищо не ни каза, батко Санджар, ние толкова много се притеснявахме!
-Елван, за това никой не знае, дори и мама. Той ме помоли да му помогна, за да се види с тях, така аз разбрах!

Гедиз започва да плаче. Елван се суети около детето, а Яхия посяга да го вземе, когато Гедиз го нарича татко.

-Елван, какво каза Гедиз?
-Татко!

Яхия взема детето на ръце и му казва, че за него е готов да умре. И със сълзи на очи казва на Елван, че не може да повярва, че той го е нарекъл татко. Елван изглежда замислена и изненадана.

Гювен се среща със Седат, а Седат му казва, че Санджар има къртица при него, защото как иначе Санджар ще разбере, че подслушва имението. Седат е бесен. Гювен му предлага да го изпрати в чужбина, където да си живее живота, за да може Санджар да върне Мави и Мелек в имението, а той да си вземе внучката си, но Седат му казва, че без Мави никъде няма да отиде и му казва, че отива да я търси. Гювен казва на асистента си да сложи няколко човека да следят за Седат, но без той да разбере.

Действието се връща отново при Мави и Санджар. Санджар ѝ казва, че е дошъл да я отведе в имението, а Мави го пита, какво ще стане с Мелек. Санджар ѝ казва, че иска тя да остане тук, а той ще доведе майка си, защото Гювен, който получи настойническите права може да я отведе в чужбина, затова не можа да се върнат с Мелек в имението.

-Не, Санджар! Не може да оставим Мелек! Тя ще се почувства изоставена и ще пропусне раждането на брат си. Ние няколко месеца се справяхме сами и по-нататък ще се справим! Не се притеснявай!
-Не, ти скоро трябва да родиш, а тук е съвсем безлюдно!
-Скъпи, раждането е естествен процес! Баба ми също е раждала майка ми вкъщи, а до раждането има още време и аз вярвам, че през това време ще си върнеш настойническите права!
-Да, ти си права, аз нещо ще измисля! А сега, хайде да не мислим за това и да се наследим, че сме заедно!

Действието се връща при Яхия и Елван. Яхия се радва, че Гедиз го е нарекъл татко, а Елван се ядосва, като казва, че детето го е нарекло така, защото той всеки ден е с него, затова той е свикнал и го моли да не прави така, че Гедиз да свикне още повече с него. Яхия я пита, какво лошо има в това?

-Как какво, Яхия? Ти каза, че си негов чичо и това ти стига, а сега какво правиш?
-Да казах, а ти какво искаш от мен? Аз се чувствам като негов баща и нищо не мога да направя! Целият ни живот се върти около него! Ти го прие и си негова майка, а той ме вижда всеки ден и ме прие за свой баща, а ти сега искаш да ми кажеш, че нямам право на това ли?! Моля те, Елван, дай ми шанс! Позволи ми да бъда негов баща и твой…
-Замълчи Яхия!
-Още ли го обичаш?

В магазина влиза жена и Яхия ядосан си тръгна.

Дуду дава заявлението си за напускане на Гювен, но той изглежда толкова притеснен, че ѝ казва да отиде в счетоводството и да си вземе останалата част от заплатата.

Дуду се обажда на Яхия, за да му каже, че мисли, че Гювен дори не е разбрал, че тя му е оставила заявлението си напускане. Яхия ѝ благодари, че са си останали приятели, че им е помогнала толкова много и ѝ казва утре да отиде в маслиновата градина, за да я назначат при тях на работа.

Дуду приключва разговора, когато пред нея спира Седат, той я кани на вечеря, Дуду се опитва да му откаже, но той толкова настоява, че тя се съгласява.


Те отиват на много отдалечено място от града. Дуду се успокоява, като вижда, че Седат е наел сервитьори, които да им сервират, това означава, че няма да бъде сама с този психопат.

Седат я разпита кекаво мисли да прави след като е напуснала работата си при Гювен. Дуду му казва, че иска да започне собствен бизнес. Седат я пита, бившият ѝ съпруг Яхия, какво роля ще има в него. Дуду му казва, че с Яхия се ненавиждат. В този момент тя вижда, че сервитьорите, които сервираха си тръгват, а Седат ѝ казва, че той ще ѝ сервира…

Действието се пренася в дома на Елван, която се опитва да смъкне температурата на Гедиз. Пристига Яхия и ѝ казва, че нейните компреси няма да помогнат, а да отидат в болницата, за да помогнат на детето. Елван веднага се съгласява.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...