Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.174 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар най-накрая се среща с Мави и Мелек в тяхното скривалище. Вижте още какво ще се случи в еп.174 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 16 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 173 на турския сериал „Дъщерята на посланика" Съдът освобождава Санджар и той се включва в издирването на Мави и Мелек....


НА КРАТКО какво се случва в епизод 174 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 на 16 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.


Санджар успява да измами Гювен, което много го ядосва.

Халисе продължава да се чувства много зле заради отсъствието на Мелек.

Санджар най-накрая се среща с Мави и Мелек в тяхното скривалище.


Каврук казва на Санджар, че не може да разбере защо Мави е постъпила така с него, като толкова много го е обичала.

-Какво да ти кажа Каврук, ние имаме още много да учим за любовта, но ми кажи, какво ти е на теб, защо изглеждаш тъжен? Мама ли те тормози или със Зехра имате проблеми?

Каврук му обяснява, че в началото Халисе не го е приемала, но след като той влязъл в затвора, а Мави и Мелек изчезнали, те си станали много близки, дори тя го нарича синко. А със Зехра всичко ще се нареди след като открият Мави и Мелек. Санджар нищо не отговаря, а му казва, че отива да си ляга.

Действието прескача на сутринта в имението. Санджар тръгва да излиза, но преди това се обажда по телефона и каза на някой, че ще дойде на пристанището след 30 мин.

При Санджар идва Яхия и двамата се разбират само с поглед.

Действието се пренася при Гювен, който подслушва имението и казва на Дуду, която е при него, че е отгатнал, че Санджар има план и ще отиде при Мави и Мелек повода. Той се провиква на асистента си, да се подготвят, че след 30 минути излизат и щастлив каза на Дуду, че ще се върне с хубави новини и излиза.

Дуду изпраща съобщение: „Гювен повярва и излезе! “

Действието се пренася в стаята на Зехра и Каврук. Зехра е готова да излиза, а Каврук ѝ предлага да я закара. Тя му казва нервно, че ще отиде сама, а след малко му се е извинява, като се оправдава, че изчезването на Мелек ѝ се е отразило зле, но като се върне, всичко ще се оправи.

-Зехра, ти тъгуваш по Мелек, но само с мен се държиш като с враг, а с останалите си мила! Зехра, с нещо да не съм те обидил?
-За какво говориш Каврук?!
-Зехра, ти не ме гледаш в очите, не даваш да те докосна… Разбирам, че съм ти омръзнал, Зехра! Кажи какво става?
-Любовта е проста, но бракът не е, Каврук! Ти не си ми омръзнал, но аз се опитвам да свикна, че съм твоя жена! Не ме притискай!

Действието се пренася на пристанището. Пристига Гювен с хората си и вижда, че Санджар е отплавал и е далече от брега. Гювен ядосан нарежда на хората си, да тръгнат след него, защото Санджар със сигурност отива при Мави.

Хората на Гювен тръгват след Санджар. Санджар слиза на сушата, а хората на Гювен го следват. Виждаме, че Санджар се крие зад едно дърво, като наблюдава мъжете. Камерата ни показва лицето на мъжът, който в гръб много прилича на Санджар, но разбираме, че това е Яхия.

Яхия казва на човекът, който докара хората на Гювен, че тръгват.

Мъжете разбират, че са измамени и се обаждат на Гювен, който побеснява, като разбира, че хората му са били измамени от Санджар.

Дуду се обажда на Яхия и му казва, че съдейки по реакцията на Гювен, който си хвърлил телефона, като е разбрал, че е измамен, им е много ядосан. Яхия благодари на Дуду, а тя му казва, че го прави заради брат му.

След това действието се връща назад и разбираме, че Дуду е предупредила Санджар за подслушвателните устройства в офиса в маслиновата градина и му казва, че Гювен иска да постави и в имението и го пита, какво да прави. Санджар ѝ отговаря, че ще оставят подслушвателните устройства в офиса в маслиновата градина, а в имението, той ще ѝ каже къде да го постави.

Разбираме, че Яхия се е досетил, че Санджар отива при Мави, но му казва, че ще си мълчи.

Действието се пренася при Санджар, който пристига пред много красива къщичка на брега на морето. Оглеждайки се влиза вътре. В гостната няма никой, но от една от стаите излиза Мави и прегръща Санджар.

-Мави, мила, колко много ми липсваше!
-И ти на мен, дай да те погледна!

Мави казва на Санджар, че е отслабнал и го целува, а след това го пита, дали му е било трудно. Той отговаря, че му е било много трудно да не знае нищо за нея. Санджар се навежда и прилепва ухо на наедрелия ѝ корем, като пита: „Как е там моят син?“ Мави го уверява, че е добре…

Действието се връща назад след като Санджар стреля по Седат.

Санджар казва на Мави, че не може да избяга и ще се предаде на полицията. Тя е съгласна с него. Санджар казва, че не може да я остави сама с децата, защото Седат може да се сближи отново с Гювен и да им направи нещо.

-Санджар, аз ще си тръгна от тук! Ще си тръгна от живота ти!

Санджар води Мелек при Мави и ѝ казва, че дъщеря му ще тръгне с нея, защото с нея ще бъде в безопасност. Мави го пита, къде да отидат, а той казва, че всичко е организирал и двете ще бъдат на безопасно място и като ги остави там, ще се предаде на полицията.

Санджар отвежда Мави и Мелек в къщата, а Мави му казва, че е написала писмо на майка му и ще е по-добре тя да се ядосва на нея, отколкото да страда. Мави дава на Санджар синджирчето, което е било на дъщеря ѝ, за да му напомня, че трябва да сдържа гнева си и върне при тях.

Действието се връща в сегашно време Санджар връща на Мави синджирчето на дъщеря ѝ.

В този момент влиза Мелек и щастлива прегръща баща си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...