Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.174 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар най-накрая се среща с Мави и Мелек в тяхното скривалище. Вижте още какво ще се случи в еп.174 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 16 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 173 на турския сериал „Дъщерята на посланика" Съдът освобождава Санджар и той се включва в издирването на Мави и Мелек....


НА КРАТКО какво се случва в епизод 174 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 на 16 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.


Санджар успява да измами Гювен, което много го ядосва.

Халисе продължава да се чувства много зле заради отсъствието на Мелек.

Санджар най-накрая се среща с Мави и Мелек в тяхното скривалище.


Текст от potv.bg

Каврук казва на Санджар, че не може да разбере защо Мави е постъпила така с него, като толкова много го е обичала.

-Какво да ти кажа Каврук, ние имаме още много да учим за любовта, но ми кажи, какво ти е на теб, защо изглеждаш тъжен? Мама ли те тормози или със Зехра имате проблеми?

Каврук му обяснява, че в началото Халисе не го е приемала, но след като той влязъл в затвора, а Мави и Мелек изчезнали, те си станали много близки, дори тя го нарича синко. А със Зехра всичко ще се нареди след като открият Мави и Мелек. Санджар нищо не отговаря, а му казва, че отива да си ляга.

Текст от potv.bg

Действието прескача на сутринта в имението. Санджар тръгва да излиза, но преди това се обажда по телефона и каза на някой, че ще дойде на пристанището след 30 мин.

При Санджар идва Яхия и двамата се разбират само с поглед.

Действието се пренася при Гювен, който подслушва имението и казва на Дуду, която е при него, че е отгатнал, че Санджар има план и ще отиде при Мави и Мелек повода. Той се провиква на асистента си, да се подготвят, че след 30 минути излизат и щастлив каза на Дуду, че ще се върне с хубави новини и излиза.

Дуду изпраща съобщение: „Гювен повярва и излезе! “

Текст от potv.bg

Действието се пренася в стаята на Зехра и Каврук. Зехра е готова да излиза, а Каврук ѝ предлага да я закара. Тя му казва нервно, че ще отиде сама, а след малко му се е извинява, като се оправдава, че изчезването на Мелек ѝ се е отразило зле, но като се върне, всичко ще се оправи.

-Зехра, ти тъгуваш по Мелек, но само с мен се държиш като с враг, а с останалите си мила! Зехра, с нещо да не съм те обидил?
-За какво говориш Каврук?!
-Зехра, ти не ме гледаш в очите, не даваш да те докосна… Разбирам, че съм ти омръзнал, Зехра! Кажи какво става?
-Любовта е проста, но бракът не е, Каврук! Ти не си ми омръзнал, но аз се опитвам да свикна, че съм твоя жена! Не ме притискай!
Текст от potv.bg

Действието се пренася на пристанището. Пристига Гювен с хората си и вижда, че Санджар е отплавал и е далече от брега. Гювен ядосан нарежда на хората си, да тръгнат след него, защото Санджар със сигурност отива при Мави.

Хората на Гювен тръгват след Санджар. Санджар слиза на сушата, а хората на Гювен го следват. Виждаме, че Санджар се крие зад едно дърво, като наблюдава мъжете. Камерата ни показва лицето на мъжът, който в гръб много прилича на Санджар, но разбираме, че това е Яхия.

Яхия казва на човекът, който докара хората на Гювен, че тръгват.

Мъжете разбират, че са измамени и се обаждат на Гювен, който побеснява, като разбира, че хората му са били измамени от Санджар.

Дуду се обажда на Яхия и му казва, че съдейки по реакцията на Гювен, който си хвърлил телефона, като е разбрал, че е измамен, им е много ядосан. Яхия благодари на Дуду, а тя му казва, че го прави заради брат му.

Текст от potv.bg

След това действието се връща назад и разбираме, че Дуду е предупредила Санджар за подслушвателните устройства в офиса в маслиновата градина и му казва, че Гювен иска да постави и в имението и го пита, какво да прави. Санджар ѝ отговаря, че ще оставят подслушвателните устройства в офиса в маслиновата градина, а в имението, той ще ѝ каже къде да го постави.

Разбираме, че Яхия се е досетил, че Санджар отива при Мави, но му казва, че ще си мълчи.

Текст от potv.bg

Действието се пренася при Санджар, който пристига пред много красива къщичка на брега на морето. Оглеждайки се влиза вътре. В гостната няма никой, но от една от стаите излиза Мави и прегръща Санджар.

-Мави, мила, колко много ми липсваше!
-И ти на мен, дай да те погледна!

Мави казва на Санджар, че е отслабнал и го целува, а след това го пита, дали му е било трудно. Той отговаря, че му е било много трудно да не знае нищо за нея. Санджар се навежда и прилепва ухо на наедрелия ѝ корем, като пита: „Как е там моят син?“ Мави го уверява, че е добре…

Текст от potv.bg

Действието се връща назад след като Санджар стреля по Седат.

Санджар казва на Мави, че не може да избяга и ще се предаде на полицията. Тя е съгласна с него. Санджар казва, че не може да я остави сама с децата, защото Седат може да се сближи отново с Гювен и да им направи нещо.

-Санджар, аз ще си тръгна от тук! Ще си тръгна от живота ти!

Санджар води Мелек при Мави и ѝ казва, че дъщеря му ще тръгне с нея, защото с нея ще бъде в безопасност. Мави го пита, къде да отидат, а той казва, че всичко е организирал и двете ще бъдат на безопасно място и като ги остави там, ще се предаде на полицията.

Санджар отвежда Мави и Мелек в къщата, а Мави му казва, че е написала писмо на майка му и ще е по-добре тя да се ядосва на нея, отколкото да страда. Мави дава на Санджар синджирчето, което е било на дъщеря ѝ, за да му напомня, че трябва да сдържа гнева си и върне при тях.

Текст от potv.bg

Действието се връща в сегашно време Санджар връща на Мави синджирчето на дъщеря ѝ.

В този момент влиза Мелек и щастлива прегръща баща си.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...