Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.172 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар влиза в затвора заради Седат. Мави изчезва като взима със себе си Мелек Вижте още какво ще се случи в еп.172 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 14 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 171 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Седат взема за заложници Зехра и Каврук. Мави се опитва да ги спаси, но Седат я заплашва. Санджар също пристига и стреля в Седат....


НА КРАТКО какво се случва в епизод 172 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 на 14 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Санджар влиза в затвора заради Седат.

Мави изчезва като взима със себе си Мелек. Зехра и Каврук тръгват да търсят Мави.

Халисе се заклева да отмъсти на Мави за това, че ѝ е отнел внуците.

Гювен си връща попечителството над Мелек, сега трябва само да намери момиченцето.

Санджар стреля в Седат.
Действието на сериала прескача 5 месеца напред.

Камерата ни показва Санджар, който е в затвора.

След това се пренасяме в дома на Меви и Санджар, където виждаме, че всичко е изоставено.

Пренасяме се в имението. Халисе седнала в хола е много тъжна, като прегръща куклата на Мелек.

Връщаме се в затвора при Санджар, при който идва познат, който му казва, че се е зарадвал, че ще бъде с него в една килия , че много добре познава неговото положение, че жена му и дъщеря му са ги търсили и в неговото село, а и онзи негодник Седат все още не са го открили, но той е уверен, че скоро ще го намерят и той ще излезе оттук, а след това ще намери жена си и детето си и ще бъдат заедно.

-Надявам се, надявам! – отговаря Санджар.

Действието се пренася в имението, където е дошла Елван с бебето, за да види Гюлсие и Зехра.

Гюлсие я моли да идва по-често, защото те не могат да се справят с Халисе, която не е на себе си от мъка по внуците си.

-Ех, Гюлсие, знам, че тя беше виновна за много неща, но тъкмо зарови томахавката на войната и загуби внуците си. Мави постъпи неправилно и не мога да разбера, защо го направи. Един Господ знае, но аз не мога да повярвам, че всичко това е истина.

Гюлсие казва на Елван, че в началото и тя не е могла да повярва, но след разговаряла със Санджар и разбрала, че Мави е заминала, като е отвлякла тяхното ангелче и зарязала всички.

Елван казва, че Яхия навсякъде търси Мави заедно с полицията и жандармерията, и се чуди, как така не може да открият една жена с малко момиченце.

-Елван, в началото си мислех, че Мави крие децата, защото се притеснява от Седат, но колко време вече мина, а от нея нито вест, нито кост! – казва Зехра

Действието се пренася в офиса в маслиновата градина, където Яхия пита адвокат Фарук, защо брат му е още в затвора, след като е това е било самоотбрана и сега брат му е затворен, а Седат на свобода. Фарук му казва, че непременно ще измъкне Санджар от затвора, но това може да не се случи на делото утре, защото нямат достатъчно доказателства.

Яхия ядосан му отвръща, че утре трябва да направи и невъзможното и измъкне брат му от затвора.

Яхия пита Фарук, дали брат му случайно не му е казал, къде може да е Мави.

-Ще ви отговоря така г-н Яхия! Когато разбрах за случилото се поговорих със Санджар, казах му, че ако е скрил Мави и Мелек няма да кажем на полицията, а той ми отговори без колебание, да подам заявление, че Мави е отвлякла дъщеря му!

Действието се пренася в затвора, където на посещение при Санджар идва Гювен, който му показва документ, че той е вече настойник на Мелек. Гювен му предлага да свидетелства утре в негова полза и така ще излезе на свобода, а той ще трябва да му каже къде с Мави са скрили Мелек.

-Благодаря на Бога, че не вие със Седат сте отвлекли Мави и Мелек. Аз толкова време не можех да си намеря място!
-Благодариш на Бога, че Мави е отвлякла Мелек ли?
-Не ме разбирай неправилно, аз на никой няма да дам дъщеря си. Като изляза от тук ще открия Мави и ще си взема Мелек, но благодаря на Бога, че докато аз съм тук, Мави и Мелек не са в ръцете на психопата Седат!

Действието се пренася в имението, където Каврук идва и казва на Халисе и останалите жени, че са му изпратили снимка и мисли, че това е Мелек.

Халисе взема телефона и поглежда снимката и казва, че това е внучката ѝ.

Халисе прегръща Каврук, като му казва, че той е прекрасен зет, защото ден и нощ е търсил Мелек и най-накрая я намерил. Зехра пита Каврук, дали е разбрал нещо за Мави.

-Човекът казва, че момичето само е отишло за хляб, а родителите му не е видял.
-На Мави е пораснал коремът, затова не може да излезе от укритието си! – досеща се Елван.

Зехра и Каврук отива, за да проверят, дали наистина това момиченце от снимката е Мелек.

Седат се обажда на Гювен и го пита, къде още може да има роднини Санджар, защото доколкото познава Мави, тя няма да остави мъжа си в затвора и да замине. Гювен му казва, че не знае и го предупреждава, да внимава, защото полицията го издирва.

Пристига Дуду, а Гювен я моли уж от името на Седат, в който Дуду е влюбена да постави подслушвателни устройства в имението и в маслиновата градина.
Зехра и Каврук пристигат в дома, където си мислят, че се крият Мелек и Мави, но виждайки жената и момиченцето ѝ разбират, че е поредната грешна следа.
Гювен хваща и заплашва Неждет, че ако не му докладва какво става в имението, ще направи нещо много ужасно на любимата му Гюлсие и сестра му, която е в затвора.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...