Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.171 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Седат взема за заложници Зехра и Каврук. Мави се опитва да ги спаси, но Седат я заплашва. Санджар също пристига и стреля в Седат. Вижте още какво ще се случи в еп.170 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 10 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 170 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар, Мави и Мелек се връщат в имението. Халисе приготвя чая и го дава на Мави...


НА КРАТКО какво се случва в епизод 171на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 на 13 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Г-жа Халисе иска да се сдобри със Зехра.

Седат взема за заложници Зехра и Каврук.

Мави се опитва да ги спаси, но Седат я заплашва. Санджар също пристига и стрела в Седат.

Текст от potv.bg

Халисе се обажда от телефона на Мави на Зехра.

-Мави, здравей!
-Дъще, още дълго ли смятате да почивате? - Зехра е изненадана, че чува гласа на майка си. Халисе продължава с въпросите: -А, къде след това сте решили да останете?
-Ние мислим да поживеем в хотела, докато не намерим къща!
-В никакъв случай! Не може да нарушавате нашия реди и хармония, и след като приключите с медения месец се върнете в имението.

Санджар е много щастлив, че майка му е направила крачка, за да се сдобри със сестра му. Зехра също е много щастлива.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в магазина на Елван, където събира нещата на бебето, за да се прибират вкъщи. Идва Яхия и казва на Елван, че е дошъл, за да ги закара. Елван му отговаря, че тя може и сама да се прибере.

-А, Елван, аз не ти казах добрата новината. Мама най-накрая е омекнала и е повикала Зехра и Каврук да живеят в имението.
-Слава богу, Яхия, тя беше толкова нещастна!
-Чакай, има още една новина! Мави и Санджар очакват бебе!

Елван казва, че е много се радва за тях, а Яхия добавя, че явно лошите дни са останали в миналото и в имението ще бъде весело, както преди и добавя: -Но, без теб, Елван, няма да бъде същото! Моля те върни се в имението, защото ще се умориш, с бебето, с магазина…, а в имението са мама, Гюлсие… всички ще ти помагат. Нашите деца ще пораснат щастливи!

Бебето започва да плаче, Елван се втурва, за да провери какво му е, а Яхия предлага да се разходят край морето, Елвен се съгласява.

Текст от potv.bg
Халисе се обажда на Седат и му казва, че може да прави каквото иска, но тя никога няма да навреди на детето на сина си и да не е посмял да ѝ се обади повече.

Седат е бесен и казва на Гювен, че така ще отмъсти на Халисе, че никога няма да забрави за това!

Текст от potv.bg
Действието прескача във вечерта. Санджар се обажда на Зехра, а тя му казва, че с Каврук тъкмо тръгват и ако няма задръствания съвсем скоро ще са у дома! Санджар отвръща, че всички ги чакат!
Текст от potv.bg
Действието се премества при караваната на Бора, който си събира нещата и чака Елван да дойде с бебето.
Текст от potv.bg
В същото време Елван си събира багажа
Текст от potv.bg
Действието се връща при Зехра и Каврук, който пътуват към имението. На пътя Каврук вижда спряла кола и казва на Зехра, че ще отида да провери, дали нямат нужда от помощ.

Каврук приближава мъжа, който е с гръб към него, камерата ни показва, че това е Седат. Той насочва пистолет в Каврук. Каврук му казва, че може да прави каквото иска с него, но да не е посмял да докосне Зехра. Каврук крещи на Зехра да седне зад волана и да се маха от тука. Зехра му казва, че без него никъде няма да ходи. Седат ударя Каврук и той пада в безсъзнание. Психопатът Седат нарежда на Зехра да се качи в буса и да не мрънка, ако иска мъжът ѝ да остане жив, а след това взема и хвърля и Каврук в буса.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в имението, където Мави и Мелек правят торта. Санджар се обажда и ги пита, дали им трябва още нещо освен шоколад. Мави му отговаря, че не.

Мави получава съобщение от Седат, че ако иска Каврук и Зехра да останат живи, веднага да отиде при него.

Санджар се прибира и пита Гюлсие, къде е Мави, а тя му отговаря, че е излязла, защото нещо липсвало за тортата. Санджар се чуди какво е, след като преди минути е говорил с нея.

Текст от potv.bg
Действието се пренася при Бора, който е събрал нещата си и е готов да тръгва, но все още се надява да дойде Елван.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Елван, където Яхия се опитва да приспи бебето, а Елван излиза от спалнята с една чанта и казва, че като си тръгва да я остави на контейнера за дрехи, за нуждаещите се.

Яхия я пита, дали е помислила върху това, което ѝ е предложил в магазина.

-Помислих и разбрах, че ти не си разбрал нещата както трябва, Яхия! Може аз да съм ти дала надежда или съм се държала неправилно…
-Елван, ти си не си ме разбрала! Аз ти предложих да се върнеш в имението, но с друга цел.
-Това е невъзможно!
-Да ти си права! Ти сама трябва да стъпиш на краката си, живей така както си мечтаеше, заедно с Гедиз, а аз винаги ще бъда до теб като приятел и негов чичо!
Текст от potv.bg
Действието се връща при Седат, който е вързал Зехра и Каврук. Пристига Мави и го пита, какво иска от тях. Той отговаря, че от тях нищо, но от нея иска много неща!

Мави му казва, че е болен и има нужда от професионална помощ. Седат ѝ казва, че има нужда само от нея и ако не тръгне с него, той ще убие Зехра и Каврук.

Камерата ни показва Санджар ядосан следва сигнала от телефона на Мави.

Пристига Санджар и насочва пистолет в Седат, като му припомня, че го е предупредил, че ако го види близо до Мави или някой от близките си, той ще го убие.

Мави казва на Санджар, че ако той убие Седат, тя ще замине и никога няма да види детето им.

Седат казва, че всичко ще свърши сега и насочва пистолет в Мави, но Санджар го изпреварва и стреля в Седат.

-Санджар, какво направи? Ти стана убиец! – казва Мави.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...