Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.146 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Служители от отдела за закрила на детето разпитват семейството на Санджар за възпитанието на Мелек. Ще успеели Санджар да си върне Мелек? Вижте още какво ще се случи в еп.146 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 6 февруари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 145 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Мави разказва на Санджар за ужасната автомобилна катастрофа, при която е загинала дъщеря ѝ..


НА КРАТКО какво се случва в епизод 146 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 6 февруари 2023 по Diema Family.

Ахмет принуждава Дуду да направи тест за бащинство, защото е сигурен, че тя носи неговия син.

Служители от отдела за закрила на детето разпитват семейството на Санджар за възпитанието на Мелек.

Яхия разбира, че Дуду е била видяна с друг мъж.

Яхия казва на Дуду, че отива в имението, защото майка му го е повикала, че ще идват хора от отдела за закрила на детето, за да ги разпитват за Мелек, преди делото за попечителство. Дуду му пожелава успех и след като остава сама се обажда на Ахмет и му предлага да се видят, за да сложат края на тази глупост. Дуду не знае, че Халисе е пратила Недим да я следи.

Дуду му показва теста, че носи бебето на Яхия, а той ѝ казва, че този тест може да е фалшив, защото и двамата много добре знаят, че тя е способна на такива неща!

Ахмед принуждава Дуду да си направи тест за бащинство, защото е сигурен, че тя носи неговия син.

Недим следи двамата до клиниката, а след това се обажда на Харисе, за да я пита какво да прави?
-Този човек иска всичко да съсипе. След като се раздели с Дуду. Вземи този мъж и го закарай на нашия склад, защото аз искам да поговоря с него – нарежда му Халисе.
В същото време Халисе подготвя имението за пристигането на хората, от които зависи завръщането на Мелек при тях. Пристига и Санджар, а тя го пита, защо е бил с онази жена, след като и Мелек не я иска, а той ѝ отговаря, че има нужда от нея!

Идва адвокатът, който казва на членовете на семейството на Санджар, да не говорят лъжи, защото Гювен има армия от адвокати, които ще търсят и най-малките грешки в изказванията им. Адвокатът им казва, че трябва да покажат на хората, че Мелек живее в щастлива обстановка и между тях няма караници и спорове. Санджар казва на Яхия да внимава, за да не избухне отново.

Хората от отдела за закрила на детето пристигат в имението на Санджар. Те разпитват всички членове на семейството на Санджар, като действието едновременно ни показа обвиненията на Гювен, защото внучка му не трябва да живее с баща и отговорите на членовете на семейството на Санджар на тези обвинения.

Жената от отдела казва на Санджар, че ще изпратят до дни доклада си на съдията, но той може да се вижда с Мелек само събота, при това в тяхно присъствие.

Действието прескача в къщата на Гювен, който кани жената от закрила на детето на празника, който той ще направи в честа на внучка си, а тя ще им покаже как свири на цигулка.

-Но, аз не съм свирила от много време! – казва Мелек.

Жената от службата казва, че независимо от това, тя ще дойде да я чуе.

След като остават сами Гювен се кара на Мелек, че никога не трябва да му се противопоставя, когато около тях има външни хора.
„Той ми обеща, че ако се държа добре ще ме заведе в имението! – говори си сама Мелек.“

Бора и Мави си говорят пред кафето, когато от там минава Елван. Мави я пита, как е минала срещата, а тя ѝ отговаря, че са им показали кой са те и сега решават, кое е по-добре за Мелек – френската прислужница или техният топъл дом, но тя винаги си има едно наум, че лошите хора винаги побеждават.

-Кога ще е отриването на магазина ти? – пита Мави.

-Мислиш ли, че имам настроение да го направя? – пита Елван.
-Мави е правя, трябва да има откриване, ние с Мави ще се заемем с рекламата, а когато всички се нареди ще направим и откритието – предлага Бора.
-Нека първо да върнем Мелек, а след това останалото само ще дойде – отговаря Елван.

Мави пита Елван, какво прави Санджар, а тя ѝ отговаря, че обичайното, че е пред дома на Гювен, а те не могат да му попречат.

Мави веднага се качва в автомобила си, а Бора отбелязва, че Мави е влюбена.
В същото време Неждет казва на Яхия, че са видели Дуду в болницата в съседния град с мъж.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...