Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.145 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мави разказва на Санджар за ужасната автомобилна катастрофа, при която е загинала дъщеря ѝ. Вижте още какво ще се случи в еп.144 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 3 февруари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 144 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Гювен получава временно попечителство над Мелек и момиченцето е разделено от баща си. Санджар иска да върне дъщеря си възможно най-скоро.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 145 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 3 февруари 2023 по Diema Family.

Мави разказва на Санджар за ужасната автомобилна катастрофа, при която е загинала дъщеря ѝ.

Зехра усеща дистанция между нея и Каврук.

Санджар най-накрая успява да говори с Мелек.

Текст от potv.bg

Действието продължава от предния епизод. Мави вади стъклата от ръката на Санджар и превързва раната му като мълчи.

Санджар я пита, защо е решила да си ходи и се е сбогувала с него, но след като се е сбогувала, не може да разбере, защо го е целунала?

Мави продължава да мълчи.

И след като приключва с раната му му казва, че вече е по-добре и да ѝ се обади ако разбере нещо за Мелек и ако има нужда от помощ, като става да си тръгва.

-Мави, аз знам, че си говорила с Мелек и тя ти е казала да си заминеш! Но нито Мелек, нито ти ми казахте за това! Толкова ли е трудно да се говори с мен?
-Понякога – отговаря Мави.
-Нима, аз само мога да наранявам жените и не мога да бъда добър баща?!
-Санджар, ти си добър баща, но се страхуваш да не си разбиеш сърцето! Правиш грешки, за да се защитиш! Аз знам какво значи лош баща, а ти въобще не си такъв! Аз няма да си тръгна, не се притеснявай!
-Днес е много лош ден! Ти, си му нужна, Мави!
-Аз знам!

Санджар подава ръка на Мави, а тя му подава своята.

Текст от potv.bg
Камерата ни показва Бора, който се чуди, къде е Мави, но виждайки ги
 хванати за ръце със Санджар си казва, че няма нужда да я чака.
Камерата ни показва Бора, който се чуди, къде е Мави, но виждайки ги хванати за ръце със Санджар си казва, че няма нужда да я чака.
Действието прескача във вечерта. Мелек е облечена в пижама и пита жената, която Гювен е наел да се грижи за нея и учи на френски, дали може да разпусне косата си, а тя ѝ казва, че не може. Мелек я пита, а кой ще ѝ прочете приказка?! Идва Гювен, който ѝ казва, че тя е голяма и да престане да се глези!

Текст от potv.bg
Отвънка Каврук е в колата си и наблюдава къщата. При него се качва Зехра, която му признава, че не е могла да остане в имението и като е разбрала, че той е тук е решила да дойде и поседи с него, защото те са почти сгодени!
-Да, ти си права, но аз не съм искал ръката ти. А сега всичко стана още по-сложно! Взеха Мелка, а на Санджар сърцето е разбито – как да ти направя предложение?! – пита Каврук.

Зехра му отговаря, че е прав, но рано или късно брат ѝ ще си върне Мелек, но какво ще стане с тях, те трябва сами да решат за бъдещето си!

Текст от potv.bg
Санджар се обажда на Мюге и ѝ казва, че се е опитал да говори с Мелек, но не е успял. Мюге му казва, че тя е говорила с Мелек и тя е добре, но той трябва да прави всичко, което иска от него социалната служба, защото Гювен само това ѝ чака, да сгреши.
Текст от potv.bg
Санджар се обажда на Гювен и му казва да даде телефона на Мелек, защото тя не заспива, докато той не ѝ пожелае лека нощ. Гювен му отговаря, че Мелек вече спи, и му припомня, че много години той се е грижел за Мелек и тя много скоро ще забрави за него.
Текст от potv.bg
Ядосан Санджар иска да отиде при Мелек, но Мави го спира, като му припомня, че адвокатите са му казали да не ходи при Мелек и че всичко виси на косъм и може да загуби дъщеря си завинаги.
-Пет минути и една грешка, и дъщеря ти изчезва от живота ти! Аз знам какво е това, затова искам да те предпазя! Ако сега ти отидеш при него, аз ще си тръгна! Защото не мога да преживея отново същото! – заявява Мави.
Текст от potv.bg
Действието се пренася при Мелек, която се страхува от тъмнината и 
говори си говори с една от куклата, че утре баща ѝ ще дойде и ще я 
вземе, като в...
Действието се пренася при Мелек, която се страхува от тъмнината и говори си говори с една от куклата, че утре баща ѝ ще дойде и ще я вземе, като в същото време разплита плитката си.

Действието се връща отново при Мави и Санджар. Мави казва на Санджар, че тя също не е харесала Гювен, но той ѝ е дядо и няма да причини нищо лошо.

-Ти, не знаеш, що за човек е той! Той си е затворил очите, когато са изнасилили дъщеря му! Как може да оставя момиченцето си с него?
-Санджар, какво говориш? – шокирана е Мави.
-Този човек правеше на глупаци всички ни години наред, ти никога не си се срещала с такива като него – отвръща Санджар.
Мави си спомня за бившия си съпруга, който системно я е тормозел и биел.

Текст от potv.bg
-Ти добре ли си? – пита Санджар виждайки, че Мави е пребледняла. Санджар сяда до нея и отбелязва, че е свалила халката си. Мави му обяснява, че е искала да го махне отдавна…, но не я е свалила, за да ѝ напомня. Санджар я пита, за какво да ѝ напомня?
-Страхувай се от желанията си, Санджар! Аз исках съпругът ми да умре, но почина дъщеря ми! Когато говореше за Гювен, ти ми каза, че никога не съм срещала хора като него, но това не е така, защото аз живях с такъв човек! – признава Мави и вади от чантата си тефтера и му казва, че му е написала нещо, което да прочете по-късно.
-Ти си ми написала? – учуден е Санджар.
-Не знам защо, но обичам да си изливам душата пред теб! А и тази среща в хижата, тогава с теб не беше случайна. Ти ми напомни, че трябва да живея и да продължа напред!
-Какво се е случило с теб, тогава? Защо си желаела смъртта на съпруга си?
Текст от potv.bg

Мави му отговаря, че с мъжа ѝ е преживяла ужасен развод, защото той не е искал да се промени, но не е искал и да се разведе! Един ден тя видяла, как мъжът ѝ взел дъщеря ѝ от училище, макар тогава да не е бил негов ред и тя тръгнала след тях, като му се обадила по телефона да спре колата и да ѝ върне дъщеря ѝ, а той ѝ отговорил, че ще се вижда с дъщеря си, когато той каже! Тя го преследвала като крещяла да ѝ върне дъщерята…., когато станала катастрофата.

Мави преживява още един път случилото се, а Санджар я успокоява, като ѝ казва, че всичко ще е наред.
Текст от potv.bg

Каврук и Зехра се прибират, а Зехра го обвинява, че той не я обича. Каврук ѝ отвръща, че греши, защото тя за него е целият му живот, а Зехра го пита, какво е направил той за нея? Каврук ѝ казва, че ляга с нейната усмивка и се събужда отново с нея. Зехра му отвръща, че това са само думи! Каврук ѝ казва, че в момента е с вързани ръце, защото всички се притесняват за Мелек, но ѝ обещава, че всичко ще бъде като в приказка.

Текст от potv.bg

Действието прескача на сутринта. Мюге ядосана пристига при Гювен и го пита, какво се опитва да направи и дали Мелек ще може да живее в такива условия?!

-Да, така мисля – отговаря той.
-Вие, не се учите от грешките си, явно?
-Мислиш, че всичко е станало по моя вина и аз съм пуснал през нощта Мелек на улицата?!
-Аз не говоря за Мелек, а за Наре!

Гювен ѝ отговаря, че му е останала само Мелек и така ще е най-добре за нея. Мюге му отвръща, че няма причина, за да му повярва.

В този момент идва Мелек и много е радостна, че вижда Мюге и я пита, дали е дошла с баща ѝ. Мюге ѝ обяснява, че е дошла сама и я пита, дали е добре, а Мелек ѝ признава, че много ѝ липсва баща ѝ и я пита, дали тя може да я заведе при него.

-Аз не мога да те заведа, но мисля, че може да му се обадим.
-Хайде, давай да му се обадим! – радва се Мелек.
-Санджар, с теб иска да поговори една принцеса – казва Мюге и дава телефона на Мелек.

Санджар обещава на Мелек да я вземе от там много скоро!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...