Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар се ядосва на Мави, тъй като е започнала работа без да говори с него. Мави е притеснена, защото в скицника на Мелек открива кичур от косата на момиченцето... Вижте още какво ще се случи в еп.139 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 26 януари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 138 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Халисе кани Мави на вечеря в имението, за да я разпита, което не се харесва на Мави.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 139 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 26 януари 2023 по Diema Family.

Кахраман отново прави опит да получи акциите на Мюге, но пристига Санджар, който му казва, че оттук нататък, той отговаря за акциите на сестрата на Гедиз.

Санджар се ядосва на Мави, тъй като е започнала работа без да говори с него.

Мави е притеснена, защото в скицника на Мелек открива кичур от косата на момиченцето...

Каврук казва на Санджар, че смята, че след време Мави и Мелек ще излекуват раните си взаимно. Санджар гледа изненадано Каврук, а той му казва, да не го гледа така, защото това е съдба, Мави е пристигнала тук, за да отплава за остров Кос, но полицията ѝ е забранила да напуска града!

В същият момент майсторът, който прави рафтовете за магазина на Елван му се обажда, за да му каже, че са готови. Санджар казва на Каврук, че и без това не може да спи, поне сутринта да изненадат Елван и казва на Каврук да каже да докарат рафтовете сега, а те да отидат да ги поставят.

Действието прескача на сутринта. Каврук и Санджар се доволни от работата, която са свършили. В този момент в магазина пристига Бора и ги черпи с кафе, като им казва, че кафето му е отсреща. Санджар го пита, какви са тези сърчица, а Бора му отговаря, че днес е деня на влюбените и той поднася кафето така. Бора гледайки рафтовете ги пита, дали са говорили с Елван как да ги поставят, защото тя е имала други идеи, а също така е много избухлива, но мила и очарователна жена!

-Ти за кой говориш? – пита Санджар.
-За г-жа Елван – отговаря Бора. -Тя ми е съседка, а ти кой си, че така се ядосваш?!

Санджар му се представя кой и му казва, че Елван е негова сестра и ядосан му казва да си върви.

Действието се премества в имението, където Елван съобщава на Гюлсие и Джейлян, че ще вземе Мелек и тръгва за магазина, но вижда, че Джейлян е притеснена и я пита, какво има, а тя ѝ казва, че Гедиз има температура, а тя не може да свали. Елван казва, че тогава ще си остане вкъщи, а Гюлсие ѝ казва да върви, а ако има нещо те ще ѝ се обадят.

Действието се пренася в кафето на Бора, където идва Мави и му се извинява, че не го е познала веднага, но в последно време има проблем с паметта. Мави го пита, защо е напуснала работа, а той ѝ обяснява, че заради големия стрес. Бора също я пита, дали и тя като него е напуснала, а тя му отговаря, че не съвсем, но е напуснала работа.

Мави го пита, дали има работа за нея.

-Но, защо ти е това? Тук има много добри хотели, ако ти видят cv-то веднага ще те наемат – чуди се Бора, но вижда, че Мави говори сериозно и ѝ предлага от сутринта до обед да работи тя, а след това той и ще си делят, това което изкарат. Мави се съгласява.
Санджар разбира, че Мави е започнала работа в кафето на Бора и направо побеснява, че тя не е дошла при него да го попита за работа.

Мави му признава, че е мислила да го помоли за помощ, но не е искала да се сближават толкова много, защото скоро, тя ще си замине от тук, а и е свикнала всичко сама да решава, а и ако на него не му харесва, какво прави тя, не е задължително да се виждат.

-Добре, след като така си решила, доскоро! – съгласява се Санджар и си тръгва.

Кахраман отново се опитва да купи акциите на Мюге. Тя му заявява, че няма да ги продаде, защото брат ѝ много е обичал това място!

Мюге се обажда на Санджар и го моли да дойде на пристана, защо с Кахраман и Гювен обсъждат акциите ѝ и ситуацията е доста напрегната. Санджар ѝ казва нищо да не прави, докато той не дойде!

Пристига Санджар и пита Кахраман какво решават без него?! А след това им казва, повече да не викат Мюге и майка ѝ на събрание, защото той ще отговаря за акциите им. Мюге потвърждава, че и Рефика е съгласна Санджар да управлява акциите им.

Кахраман казва на Санджар, че един от двамата е излишен, а Санджар му отвръща, че ако някой трябва да си тръгне, това е той.

Зехра идва в магазина на Елван и ѝ казва, че е станал много красив, а Мелек, която е много тъжна я моли да я отведе вкъщи.
Зехра идва в магазина на Елван и ѝ казва, че е станал много красив, а Мелек, която е много тъжна я моли да я отведе вкъщи.

Джейлян притеснена, че не може да свали температурата на бебето вика такси и го води в болницата, но не знае, че хората на Кахраман я следят. След като Кахраман разбира, че Джейлян е в болницата, той си говори, че повече, тя няма да му избяга.

Джейлян разбира, че трябва да остане със сина си в болницата.

Действието се премества пред магазина на Елван, където минава Мави, която вижда скицника на Мелек на масата пред магазина.

Тя разглежда рисунките и на последната страница открива кичур от косата на Мелек.

Мави притеснена пита Елван, дали Мелек е добре и си тръгва.

Зехра и Мелек пристигат в имението, където ги чака Гювен, който моли Зехра да го пусне да влезе. Зехра го пуска, но се обажда на брат си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...