Архив Dancing Stars

Дуелът на честта в "Денсинг старс" ще се състои при равни условия

Добави коментар

Дуелът на честта между Алисия и Златка Райкова по време на елиминациите в Dancing Stars ще бъде при еднакви условия за двете дами.

Дуелът на честта между Алисия и Златка Райкова, който ще се състои утре вечер по време на елиминациите в Dancing Stars от 21.00 часа, ще бъде при еднакви условия за двете дами. Половинката на Божинов и плеймейтката ще си партнират с един и същ танцьор - Атанас Гендов. Двете ще трябва да се справят и с една и съща хореография, след което журито ще даде своите оценки за изпълненията им. Какъв ще бъде изходът от дуeла, феновете на шоуто ще разберат утре вечер веднага след Survivor.

Виктория Петрова в Денсинг Старс

Специален гост на бляскавото шоу утре вечер ще бъде водещата на bTV Новините Виктория Петрова. Тя ще демонстрира своите танцувални умения заедно с партньора на Нети Александър Докулевски, който събра най-много гласове след последния кръг в Dancing Stars.

Ден преди вторите елиминации в шоуто интернет потребителите определиха за свои фаворити Галена и Светлин Димитров /с 42,86% от гласовете/ и Виолета Марковска и Атанас Месечков /с 25,78%/

С най-слаба подкрепа в сайта на шоуто са Божидар Искренов и Лили Величкова - 0,95%. Двамата обаче имат реални шансове да се спасят от елиминация този четвъртък, тъй като журито ги оцени по-добре от 4 други двойки.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars , Виктория Петрова

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV