Сериали Фантастика

Друговремец

Добави коментар

Клеър Рендал е военна медицинска сестра, която тръгва на втори меден месец със съпруга си Франк, след като се завръща от фронта, в края на Втората световна война. Семейството посещава Шотландия и докато разглеждат древен каменен кръг, Клеър мистериозно е транспортирана назад във времето, в 1743 година

Друговремец / Outlander
фантастика, САЩ, 2014

Клеър Рендал е военна медицинска сестра, която тръгва на втори меден месец със съпруга си Франк, след като се завръща от фронта, в края на Втората световна война. Семейството посещава Шотландия и докато разглеждат древен каменен кръг, Клеър мистериозно е  транспортирана назад във времето, в 1743 година и е захвърлена насред дивите и войнстващи шотландски кланове.

Друговремец

Използвана от сили, които не разбира, Клеър попада в капана на интриги и опасности и е обявена за шпионин. Принудена от обстоятелствата да се омъжи за местен престъпник, тя разбира, че е влюбена в него и е разкъсвана от лоялността си към двама мъже от две различни епохи, всеки от които поставя живота ѝ в опасност и заплашва да разбие сърцето й.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Друговремец

“Друговремец" ще приключи с осми сезон

Всичко се обръща с главата надолу в третия сезон на „Друговремец“

Премиерата на „Забравена“ на 27 септември

Премиера по bTV Lady: „Друговремец", всяка събота и неделя от 13 май

Друговремец (Outlander) - снимки