Актуално Други

“Друговремец" ще приключи с осми сезон

Добави коментар

“Друговремец" ще се завърне за осми и последен сезон.

Американският канал Starz съобщи, че фентъзи романтичния сериал “Друговремец" ще се завърне за осми и последен сезон от 10 епизода. Сезонът ще бъде базиран на "Написано с кръвта на сърцето ми", осмата книга от поредицата “Друговремец" на Даяна Габалдон.

Катрин Бъзби, президент на оригинални предавания на Starz, заяви в изявление: "В продължение на почти десетилетие "Друговремец" спечели сърцата на зрителите по целия свят и ние сме доволни да доведем епичната любовна история на Клеър и Джейми до подобаващ завършек. Но преди да затворим тази глава, има да разкажем още много от тяхната страстна история в рамките на 26 нови епизода и още повече да изследваме този динамичен свят и историята на неговия произход. Развълнувани сме да продължим да си партнираме с Матю, Марил и Роналд и нямаме търпение да видим къде ще ни отведат следващите им съблазнителни разкази."
Текст от potv.bg

Макар че феновете може да са разочаровани от приключването на сериала, тепърва предстои да видим още много неща във вселената на "Друговремец". Starz даде зелена светлина на предистория на сериала, наречена "Outlander: Blood of My Blood", която ще се фокусира върху любовната история на родителите на Джейми Фрейзър, Брайън Фрейзър и Елън Маккензи. Матю Б. Робъртс ще продължи да бъде шоурънър.

Робъртс казва в изявление: "Outlander: Blood of My Blood" е в сърцето си любовна история. Тя ще изследва докъде ще стигне човек, за да намери любовта във време, когато любовта се смята за лукс и когато браковете се сключват стратегически, често с цел политическа или финансова изгода. Заглавието е намигване към брачния обет на Джейми Фрейзър към Клеър и в сериала ще има няколко имена и лица, които феновете на "Друговремец" ще знаят и разпознаят. Телевизионната история на Джейми и Клеър може и да приключва с осми сезон, но Даяна продължава литературното им пътешествие в своята прекрасна поредица от книги и работи усърдно върху десета книга. С Джейми и Клеър, а сега и с Брайън и Елън, предстои да се случи още толкова много във вселената на "Друговремец" и ние нямаме търпение да продължим да споделяме тези истории с нашите предани фенове."
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Друговремец

Всичко се обръща с главата надолу в третия сезон на „Друговремец“

Премиерата на „Забравена“ на 27 септември

Премиера по bTV Lady: „Друговремец", всяка събота и неделя от 13 май

Друговремец (Outlander) - снимки

Катрина Балфи за „Друговремец”