ТВ анонси TLC

Домашни любимци се борят с наднорменото си тегло в нова поредица

Добави коментар

Новата поредица „Отслабването на домашния ми любимец“ ще ни запознае с домашни любимци с наднормено тегло и техните притеснени стопани от 21-ви януари

Около 50% от кучетата и котките в САЩ имат наднормено тегло или затлъстяване, а този проблем може да доведе до сериозни здравни проблеми и да съкрати живота им.

В премиерната поредица на TLC – “Отслабването на домашния ми любимец“, известният дресьор и експерт по животните Травис Брорсън решава да помогне на собствениците да внесат големи промени в начина на живот на своите любимци. Но ще успее ли да помогне на стопаните да решат сериозния проблем, застрашаващ здравето на любимите им животни?

Срещнете се с пухкавите им приятели в „Отслабването на домашния ми любимец“ от 21-ви януари, в 21:00 часа по TLC.

“Отслабването на домашния ми любимец“

Във вълнуващата поредица Травис се среща с Рик и Валери, които обожават да глезят котката си Бо Нъгет. По-късно той се запознава с гладния бигъл Флетчър, който има навика да измъква храна от хладилника и от раницата на собственика си! Оказва се, че обучението на малкия пакостник ще се окаже истинско предизвикателство за уменията на Травис.

“Отслабването на домашния ми любимец“

В тази поредица Травис контролира техния хранителен режим и физическа активност, но дали ще успее да върне формата на тези тежички домашни любимци? Станете част от тяхната трансформация с „Отслабването на домашния ми любимец“ от 21-ви януари.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отслабването на домашния ми любимец