Музика Поп-фолк

Летисиа се превъплъти в образа на Мерилин Монро

1 коментар

Летисиа провокира почитателите на поп-фолка с новата си песен „Мръсница”.
Летисиа възпя жените-прелъстителки в новото си парче „Мръсница”

Летисиа се превъплъти в образа на Мерилин МонроИзпълнителката на SUNNY MUSIC Летисиа провокира почитателите на поп-фолка с новата си песен „Мръсница”.

Автор на музиката и аранжимента е Наско Петров, а на текста – Диян Георгиев.

В „Мръсница” пея за онези жени, които съблазняват чуждите мъже. Въпреки че в този момент те изглеждат в по-силна позиция, идва ден, когато всичко, което са причинили на другите, им се връща” – обяснява Летисиа.

Атрактивният клип към песента е заснет от екипа на режисьора Тенчо Янчев.
Визиите, които стилистите са подбрали за Летисиа в него са секси и провокативни. В една от сцените тя се появява като съвременна Мерилин Монро – символ на изкушението.

„Харесвам много Мерилин Монро. За мен тя олицетворява сексапила и женствеността и съм доволна, че имах възможността да се превъплътя в тази роля – на модерна и силна жена, каквато се надявам да бъда и в реалния живот”, споделя певицата.

Летисиа се превъплъти в образа на Мерилин МонроКлипът „Мръсница” вече може да бъде видян в ефира на ФЕН ТВ.


Това е втората песен в поп-фолк жанра, която Летисиа реализира, след първото ѝ парче „Подай ръка”.

Летисиа започва да се занимава професионално с поп-фолк преди 5 години, като преди това развива успешно кариерата си на фолклорен изпълнител.

Първият си запис прави едва на 11-годишна възраст с песента „Либе ле, Цеко ле”. Следват участия в много фолклорни конкурси, където Летисиа запленява жури и фенове с мелодичния си глас.

Сред най-престижните ѝ отличия са първите места в конкурсите „Варна 2000” и „Съева дупка”(2005). През 2001-а грабва специалната награда на журито в националния конкурс „Орфеево изворче”.


Летисиа се превъплъти в образа на Мерилин Монро

Избира да продължи с поп-фолка, защото според нея в този жанр може да разгърне най-успешно таланта си на фолклорен изпълнител, съчетавайки го с модерните ритми на съвременната музика.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър