Музика Поп-фолк

„Моят роб” е новата песен на Валя

Добави коментар

„Моят роб” е новата песен на Валя, видеото скоро по ТВ Планета
„Моят роб” е новата песен на Валя, видеото скоро по ТВ Планета

„Моят роб” е новата песен на ВаляДен преди да отпътува за френската столица – Париж, където Валя забавлява сънародниците ни за Великден, певицата на музикална компания „Пайнер” засне видеоклип на една от новите си песни.

Парчето е озаглавено „Моят роб” и притежава купонджииско настроение за почитателите на фолка. Музиката е на композитора Мартин Биолчев, а за текста се е погрижила – Данна Иванова.

Режисьор на новия клип на Валя отново е Йордан Петков, с който певицата работи успешно от доста време. Видеото е имиджово, показващо Валя в нови изкусителни визии. Видеоклипът се очаква да се появи до дни в ефира на обичаната телевизия „Планета”.

„Моят роб” е песен, която певицата получила от автора в началото на тази година, и още от първо слушане я грабнала с интересното си звучене.


Русокосата изпълнителка работи в момента над още няколко песни, които ще се появят през идващите месеци. Песните са с разнообразно звучене, с което певицата се надява да изненада почитателите си. Как звучи „Моят роб” и какви визии  ще наблюдаваме в новия клип на Валя, ще разберем съвсем скоро първо по телевизия „Планета”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър