Архив Dancing Stars

Dancing Stars: Дванайсет стилисти подготвят звездите за шоуто тази вечер

Добави коментар

Dancing Stars: Дванайсет стилисти подготвят звездите за шоуто тази вечер
Водещите на Dancing StarsВ първата седмица на най-звездното шоу в ефира тази есен – Dancing Stars – зрителите ще видят 89 ефектни тоалета, които участниците ще облекат само по веднъж.

Всеки сценичен костюм е съобразен със съответния танц и с последните модни тенденции, споделиха 12-те стилисти, които подготвят звездите за първото им появяване пред милионната публика на bTV тази вечер от 20 ч.

Утре на сцената ще излязат 7-те двойки с участието на мъжете-звезди, които ще демонстрират пред зрителите доколко са усвоили танците Английски валс и Ча-ча. Зрителите могат да подкрепят или оборят оценките на журито, като гласуват за своите фаворити веднага след изпълненията им, а цената на sms e 1,20 лв. с включен ДДС.

Специални гости в първия епизод ще бъдат водещият на "Това го знае всяко хлапе" Део и известният български футболист Ивайло Йорданов, както и близки и роднини на звездите.

До последно за шоуто репетираха 18 двойки, но само 14 от тях ще се появят в предаването. Всяка звезда има средно около 42 репетиционни часа, с изключение на трима, които се присъединиха към шоуто едва в последната седмица. Контузиите, мазолите и мускулните схващания на звездите вече са почти отшумели, като за по-бързо възстановяване те взимат и специални добавки като магнезий и цинк.

Тази вечер Лили Иванова и Васил Найденов, които подготвиха танца Танго за зрителите на шоуто, заедно с едноименната песен на Лили, която обаче ще бъде с изцяло нов аранжимент ще танцуват в Dancing Stars.

В бенда участват 9 от най-добрите български музиканти, сред които Милен Кокушаров – клавиши, Мишо Йосифов – тромпет, Мирослав Иванов – китарист и Димитър Семов - ударни. Бек вокалите се изпълняват от Ясен Зердев от Music Idol 2 и вокала на група "Сафо" – Владо.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV

Ивет Горанова и Тодор грабнаха 40 максимални точки в „Dancing Stars“