Музика Концерт

D2 представят два нови видеоклипа на коледния си концерт

Добави коментар

По време на традиционния си коледен концерт на 21 декември (събота) в клуб Mixtape , D2 ще представят два нови видеоклипа – акустична версия на парчето си „Секс, лъжи и музика” и видео към песента ”Deadman” от предстоящия им нов албум.

По време на традиционния си коледен концерт на 21 декември (събота) в клуб Mixtape 5, D2 ще представят два нови видеоклипа – акустична версия на парчето си „Секс, лъжи и музика” и видео към песента ”Deadman” от предстоящия им нов албум.

Изборът на тези песни не е случаен – „двете парчета представят двете крайности на албума”, коментират самите D2, а клиповете им са снимани от двамата най-добри режисьори на музикални видеа у нас – Валери Милев и Васил Стефанов.

Във видеото към акустичната версия на „Секс, лъжи и музика” Валери Милев е направил стилен черно-бял вариант на оригиналния клип, в който отново участва актьорът Никола Стоянов, по-известен като Тино от сериала “Революция Z”.

Другото видео - „Deadman” на Васил Стефанов, пък е коренната му противоположност като музика и визия – на фона на тежки китарни рифове минават кадри в стилистиката на пост-апокалиптичен филм.

Премиерата на клиповете ще е непосредствено преди лайва на D2, който тази година се очертава по-специален от всякога - освен че са подготвили ударен двучасов сет само с хитове,

D2 имат и изненада за феновете: на сцената с тях ще излязат Стенли и Дани Ганчев от Тангра, за да забият класиките „Жулиета”, „Оловният войник” и „Бъди какъвто си”, както и версия с вокалите на Дидо на култовото им парче „Черно бяла снимка”.

Преди това обаче публиката ще подгреят младите банди Downer Kill и CRUSH, победители в конкурсите “Голямото междучасие” и „Силата на Рока”. Вратите отварят в 21:00, а билети са на промо-цена от 10 лв. в мрежата на Ticketstream и 15 лв. в деня на концерта.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър