Предавания Риалити шоу

Четвърт милион лева е залогът в „Къртицата” по TV7

Добави коментар

„Къртицата” - най-мабащното риалити шоу, правено у нас, започва през март в ефира на TV7.

 

 

Азис, Николета Лозанова и Деян Донков казаха “Да” на шоуто  „Къртицата”, в което за първи път влизат заедно звезди и обикновени хора

Най-мабащното риалити шоу, правено у нас, започва през март в ефира на TV7. В първия сезон на “Къртицата” ще участват някои от най-големите български звезди, които ще живеят рамо до рамо със своите фенове. Участието си във формата вече потвърдиха Азис, Николета Лозанова и Деян Донков.

Азис

Заедно с избрани на кастинг обикновени хора те ще изживеят най-голямото приключение, като трябва да се справят с различни физически и психологически предизвикателства и от успеха на тези изпитания ще зависи  развитието на действие и живота им в Базата.

Николета

 В продължение на три месеца участниците в „Къртицата” ще застанат един срещу друг и срещу самите себе си, за да спечелят наградата от 250 000 лева.

“Къртицата” е първото интерактивно риалити в България, в което и зрителите ще бъдат преки участници-детективи и всяка седмица ще могат да печелят по 5 000 лв., ако следят развръзката и действията на Къртицата.

Деян
Кастингите за „Къртицата” ще се проведат на 15 и 16 февруари в Бургас, на 17 и 18 февруари във Варна, 22 и 23 февруари във Пловдив и на 24 и 25 февруари в София.

Продуцент на приключенското риалити е ”Междинна станция”, а водещи на риалитито по TV7 са Иван и Андрей. Форматът е излъчван в над 40 държави по цял свят, а консултант на първия му сезон в България е един от неговите създатели – Йост Розет.

“Колосалните мащаби на проекта - бюджет, участници, водещите чуждестранни консултанти и паричната награда от четвърт милион лева, са красноречивото доказателство, че “Къртицата” е №1 в сравнение с всички реализирани до момента риалити формати в България”
, съобщи на специална пресконференция изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков.

“Къртицата” е изключително успешно риалити шоу, което винаги надминава и най-смелите очаквания на зрителите, тъй като събира в себе си най-доброто от най-успешните риалити формати по света”, коментира Йост Розет.

“Селекцията на известните личности е много силна и можем да кажем, че сред тях има знаменитости, които за първи път се съгласяват да станат част от телевизионно риалити изживяване. Освен потвърдилите Николета Лозанова, Азис и Деян Донков, водим засилени преговори с няколко чужди звезди, които да се включат в проекта”
, съобщиха водещите и продуценти на формата Иван и Андрей.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2