Музика Концерт

Цеца пристига в България свободна

Добави коментар

Иконата на сръбската музика Светлана Цеца Ражнатович оправдана по всички обвинения

Иконата на сръбската музика Светлана Цеца Ражнатович оправдана по всички обвинения 

Кралицата на сръбската музика - Светлана Цеца Ражнатович, бе оправдана в съда по всички обвинения в делото, повдигнато от директора на един от сръбските футболни клубове - Александър Оларевич. Той заведе дело срещу изпълнителката през 2007 година за побой и обида, а певицата остана за дълго „зад решетките“ и под домашен арест. Окръжният съд в Белград освободи Цеца Ражнатович с аргумента, че няма доказателства за извършено престъпление, отправяне на заплахи и обиди.  Отсрещната страна на обвинителя пропусна делото и не се яви в съда. Обичаната изпълнителка коментира след процеса - „Невинна съм” и отрече всички обвинения срещу нея. Пред съдебната зала звездата беше посрещната от фенове, които скандираха името ѝ с думите: „Цецо, обичаме ви“.

Цеца пристига в България свободна

На 7 ноември сръбската изпълнителка ще пристигне в България за своя най-мащабен концерт, правен някога извън територията на нейната родина. Цеца ще дойде у нас заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти.

„Майката на нацията“, както я наричат в Сърбия, ще представи на българска земя най-доброто от началото на музикалната си кариера до днес. „Poziv“, „Zuto Pile“, „Maskarada“, „Beograd“, „Lepi grome moj”, „Zabranjeni grad”, „Gore od ljubavi“, „Lepotan”, „Tacno je", „Rasulo“ са само част от всичко, което ще може да чуете  в зала „Арена Армеец“.

Датата е 7 ноември, а мястото - столичната зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на TicketPro и Eventim на цени от 20  до 55 лева.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър