Актуално В програмата

bTV удължава сутрешния уикенд блок с повече актуално и развлекателно съдържание

Добави коментар

От 8 януари „Тази събота и неделя“ ще е до 12:00 ч., „COOLt“ и „Търси се“ - с нов начален час

С началото на новата година bTV променя структурата и дължината на сутрешния уикенд ефир, като от 8 и 9 януари политематичното предаване “Тази събота и неделя” ще предлага на зрителите един час повече актуални теми и гости всяка събота и неделя от 8:00 ч. до 12:00 ч. В унисон с тази промяна, от 8 януари седмичното лайфстайл предаване COOLt с водещ Натали Трифонова ще се излъчва с нов начален час всяка събота от 12:30 ч. В неделя популярното токшоу на Меги и Нели „Търси се“ ще продължи да представя личните истории на звездите вече от 12:30 ч., като промяната стартира с първото му издание за годината – на 2 януари.

„Стремежът на bTV е да се развива и променя в отговор на зрителските потребности за повече динамично актуално и развлекателно съдържание. Налагаме нови съдържателни и програмни промени, като удължаваме сутрешния уикенд сегмент до 13:30 ч. и поставяме по-голям фокус върху новините и анализите, свързани с актуалните теми от седмицата, разнообразието на гости от социалната сфера и света на културата и знаменитостите“, коментира Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“, bTV Media Group.

Всяка седмица водещите в събота – Жени Марчева и Диана Любенова, и в неделя – Мария Цънцарова и Петя Дикова – ще продължат да дават на зрителите нов и свеж поглед към актуалните теми от седмицата и всичко, което вълнува зрителите в дните за отдих и почивка, като добавят ново оригинално съдържание и динамика чак до 12:00 ч. – повече ексклузивни репортажи, активно включване на зрителите по дискусионните теми, кулинария, спорт, пътешествия и интересна информация за туристическите маршрути през уикенда.

Спортът и родните успехи остават запазена марка за съботното издание на „Тази събота и неделя“, като водещите Жени Марчева и Диана Любенова заедно ще водят разговори с ексклузивни гости. Нова поредица ще позволи на зрителите да влизат в домовете на популярни личности за специална съботна закуска със здравословни навици, хобита и предстоящи изяви. Репортажи за вълнуващи пътешествия по света и повече потребителски теми и лични истории ще информират и забавляват всички пред екраните до обедните новини.

В неделното издание на „Тази събота и неделя“ водещите Мария Цънцарова и Петя Дикова ще добавят към утвърдените вече рубрики и вдъхновяващи интервюта, повече семейни и полезни съвети, нови теми и поредици, а чрез специални новинарски сегменти зрителите на bTV първи ще получават актуалната информация за всичко важно в неделнaта утрин. Мария Цънцарова започва нова поредица, в която известни политици и популярни българи ще запознават зрителите със семействата си и ще разкриват непознатите страни от живота си. Водещата Петя Дикова ще продължи да разказва емоционалните истории на попадналите в капана на зависимостите хора, а нова поредица за кулинария ще разкрива на зрителите тайни семейни рецепти и музикални предизвикателства към българските звезди.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази събота и неделя , Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

В програмата: