Спорт Спорт по ТВ

Борислав Михайлов и Йордан Лечков гости на РИНГ

Добави коментар

Борислав Михайлов и Йордан Лечков гости на РИНГ
Борислав Михайлов и Йордан Лечков гости на РИНГВ два поредни дни РИНГ ще предложи на своите зрители извънредни студиа със специални гости. Четвъртък вечер на живо в студиото ще бъде президентът на БФС Борислав Михайлов, а в сряда вицепрезидентът на футболния съюз – Йордан Лечков.

Едва ли има българин, който не помни момчетата от единайсеторката на Димитър Пенев, която прослави страната ни на световното първенство по футбол в САЩ през 1994. Тогаващният капитан  на златното ни поколение – Борислав Михайлов, днес е начело на футбола в България, а колегата му Йордан Лечков, е вицепрезидент на БФС и кмет на Сливен.
Как се справят те, нагърбили се с тежката задача да вдигнат нивото на българския футбол и да върнат хората по стадионите. Kак се приема работата им досега. Имат ли реална конкуренция за шефове на БФС. Всички отговори -  само по телевизия РИНГ тази седмица.

Водещият  Йордан Георгиев ще приеме в едночасовите ексклузивни студиа Йордан Лечков в сряда от 21:00 часа и в четвъртък отново от 21:00 часа Борислав Михайлов.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър