Актуално В програмата

Бившият на фолк певицата Мария се ожени тайно

Добави коментар

Бившият съпруг на фолк иконата Мария - Митко Андонов, се ожени за приятелката си Никол на тайна сватбена церемония

Бившият съпруг на фолк иконата Мария - Митко Андонов, се ожени за приятелката си Никол на тайна сватбена церемония

Докато щастливата носителка на приза “Модна икона” за 2013 – фолк звездата Мария, все още очаква заветното предложение за брак от партньора си Кристиян Гущеров, бившият ѝ съпруг Митко Андонов я изпревари и се ожени за приятелката си.

Митко Андонов, се ожени за приятелката си Никол на тайна сватбена церемония

Андонов афишира връзката си с нежната красавица Никол през 2013-та. От младата си жена бизнесменът има син. Тази година щастливите родители си подариха околосветско пътешествие. Само най-горещия телевизионен таблоид ще покаже ексклузивни снимки от тайнствената сватбена церемония, състояла се на екзотичен остров по време на мечтаното пътуване.

Сагата „Подземни войни” продължава и тази седмица, когато основни действащи лица ще бъдат Маймуняка, Пашата, Злати Златев-Златистия, Нарциса и Бай Миле.

„Подземни войни”

„Интересното за Бай Миле е, че 18 години по-късно версията за убийството на Васил Илиев е свързана с него” – заявява коментаторът в „Поверително от NL”, криминалният репортер на TV7 – Асен Иванов и допълва: „Вероятността тази версия да отговаря на истината е подплатена от факта, че са намерени оръжията, с които е убит Васил Илиев – хърватски автомати. Всеизвестен факт е, че именно той е бил връзката със сърбо-хърватската мафия, говори се, че това е човекът, който отговаря за ударните бригади”.

Камерата на „Поверително от NL” проследи най-очакваната, най-бляскавата, най-коментираната церемония по раздаването на престижните музикални награди на фолк гилдията. Колко модни гафа преброи екипът на Николета Лозанова? Кои могат да се окичат с титли за стил, и кои трябва да вземат пример от по-лъскавите си колеги?

В папарашките мрежи попадна модната икона на новините Юксел Кадриев. Как преминава ежедневието му и коя е традиционната спирка по пътя към дома на сексапилния красавец?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL

„Поверително от NL” отново на екран на 24-ти май

Деси Зидарова: „Ще съдя тези, които петнят името ми. С Михаил Младжов сме в прекрасни отношения”

Азис: Прецакан съм

Божидара Бакалова: „Време ми е за дете, но картите са в ръцете на бог”

Николай Бареков на изповед пред Росен Петров