Музика Музика и видео

Бионсе е готова с видео на “Run The World (Girls)”

Добави коментар

Ново видео на Бионсé към песента “Run The World (Girls)” е готово! На 28 юни излиза четвъртият студиен соло албум на ар енд би дивата, озаглавен “4”.
Ново видео на Бионсé към песента “Run The World (Girls)” е готово! На 28 юни излиза четвъртият студиен соло албум на ар енд би дивата, озаглавен “4”.

БионсеНово видео на Бионсé към песента “Run The World (Girls)” е готово! Всички фенове на ар енд би кралицата могат да гледат видеоклипа в родния телевизионен ефир. Премиерата на видеоклипа се състоя в риалити шоуто “Ameriсаn Idol”. Веднага след това и онлайн премиерата в каналите VEVO, VEVO@YT и beyonceonline.com.

Видеото е режисирано от майстора в бранша Франсис Лоурънс в продължение на три дни. За снимките са използвани различни локации в Лос Анжелис и естественият декор на пустинята Мохаве. В клипа участват близо 200 танцьора, истинска менажерия от екзотични животни, а Бионсé предвожда зашеметяваща армия от амазонки. „Run The World (Girls)” е пилотният сингъл от предстоящия албум и е продуциран от Switch с допълнителна продукция от Beyoncé и Shea Taylor. Песента е написана от Terius Nash (The Dream) и Beyoncé.

На 28 юни излиза четвъртият студиен соло албум на ар енд би дивата – Бионсé, озаглавен “4” от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment.

Албумът е записван в продължение на близо година между пролетта на 2010 и пролетта на 2011-та. Период, в който Бионсé се оттегли от публичното и медийно пространство, за да се отдаде на нови песни. Голяма част от времето тя прекарва, според собствените ѝ признания, в слушане на най-различни и любими изпълнители. Със сигурност предстоящия албум ще ни разкрие новите музикални търсения на звездата, защото Бионсé винаги изненадва с ново звучене.

Цифрата „4” не е избрана случайно. Това е специално число за Бионсé – не само нейният четвърти студиен албум, а рождената ѝ дата ; датата, на която сключва брак. Името на албума е и личният подарък на певицата към нейните фенове, които от много време изпращат съобщения в страниците на Бионсé в социалните мрежи – да озаглави следващия си проект с нейното специално число.


Снимки: Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бионсе

Бионсе посвети песента "I Was Here" на „Световния хуманитарен ден”

Бионсе „взе” тоалета на Анелия