Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп.79 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Джемре споделя на Недим, че не е приемала бременността на сестра си и сега се чувства виновна. Джерен прави съблазнително предложение на Недим. Вижте какво ще се случи в еп. 79 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 23 април 2021 по bTV.

Джерен и Дженк

Джерен и Дженк

© Канал Д

В епизод 78 на турския сериал „Безмилостен град“ Дженк обвинява майка си за смъртта на бебето. Джерен бяга от болницата и се опитва да удуши Шениз.

Джерен казва на Дженк, че ще ги накара с майка му, да си платят скъпо за причинената ѝ болка!

Дженк казва на Джерен, че е научил, че това е било неговото бебе... и много съжалява.

Джерен му признава, че тя планирано е забременеела от него... и съзнателно е използвала своето бебе и сега заслужава цялата, тази болка, но бебето не е заслужавало тази съдба, защото бебетата трябва да се родят, а не да умрат.

Джерен му казва, че дори това да е последният ѝ ден в тази къща, тя ще си отмъсти, ще ги накара с майка му, да ѝ заплатят скъпо за тази болка!

Сахер ги прекъсва и вижда, че Дженк е хванал ръцете на Джерен и притеснена пита дъщеря си, защо е напуснала болницата без да съобщи на никой, а Дженк казва на майка й, да не я пуска защо ѝ се вие свят...

Шениз решава да сложи край на траура си, защото Недим и обяви война.

Пред Агях Шениз се преструва, че не знае, че Джерен се е прибрала от болницата и също така крие за всичко, което се случи между тях двете.

Сахер отива при Шениз и Агях и им казва, че и тримата знаят, че със смъртта на бебето всичко е свършило...

Джерен иска да покаже видеото от камерата, което записа на медения месец на Недим, но не може да го открие..., а той си мисли, че това е поредната ѝ лъжа... и ѝ казва, че е приключил с нея.

Нерима не позволява на Джерен да покаже видеото от медения месец на Недим

Оказва се, че камерата с видеото е в Нериман, а тя иска да види какво има на нея и тогава ще я даде... След като изгледа видеото, Нериман отказва да даде видеото на внучката си, защото според нея ако Недим го види, той няма да подкрепи Джерен в борбата си срещу Шениз и Дженк..., а ще отиде при сестра й...

Нериман и казва, че не само Недим, но и сестра ѝ обича мъжа й... „единият е огън, другият барут“, ще стане пожар, но в него ще изгори и тя.

Джерен казва на баба си, че вече е изгоряла, бебето го няма, тя не е нужна нито на Дженк, нито на Недим, който ще се разведе с нея... и има само това видео, за да докаже измамата на Джемре, има само един куршум... Баба ѝ отвръща, че с него ще уцели себе си, да помисли, че в това видео има нещо повече от любов..., че сестра ѝ знае нещо, което те не знаят... и на всяка цена, трябва да разберат тази тайна, но Джерен ѝ казва, че нямат време, че Недим ще се разведе с нея...

Нериман я съветва, че след като сърцето на Недим не е нейно, да се намести в леглото му...

Недим и Джемре

Недим и Джемре

© Канал Д
Джемре споделя на Недим, че не е приемала бременността на сестра си и сега се чувства виновна

Джемре казва на Недим, че се тревожи за него и го пита, дали е добре, а той ѝ казва, че да, но тя му споделя, че тя не е... защото не е приемала бременността на сестра си, докато не е почувствала движенията на бебето на медения месец... и се чувства виновна, защото сестра ѝ е имала тежка бременност, но и тя има вина за част от стреса, който тя е преживяла!

Джемре му казва, че е голяма егоистка, защото какво е нейната болка, пред тази, която той изпитва! Недим ѝ казва, че е права и казва, да не плаче пред него, че го дразни и да намери мъжа си, и пред него да плаче!

Недим

Недим

© Канал Д

Нериман казва на снаха си Сахер, да не тъгува, защото Джерен и Недим са млади, отново ще си направят бебе, а Сахер я пита, дали никакъв срам няма? Да не подкокоросва Джерен, защото този брак е приключил... Нериман се опитва да говори с нея, но Сахер и казва, да не и дава съвети, а да си събира багажа!

Нериман предупреждава внучка си, че майка ѝ е намислила нещо!

Сахер казва на Недим, че не знае как да му го каже, но да не губят време, при което Недим се обажда на адвоката си и го моли, за утре да му подготви нужните документи за развод!

Джерен

Джерен

© Канал Д
Джемре се опитва да подкрепи сестра си в трудния за нея период, но дали Джерен иска...

Джерен пита сестра си, дали не се чувства като пророк, дали си спомня какво и е казала в тази стая„... „дано не те накаже, чрез бебето за злините ти“ и ето сега, наказа ме, взе ми бебето... Джемре я моли, да пожали себе си и нея и иска да и премери кръвното, но сестра ѝ я пита, дали това е някаква нова тактика от нея, че си прикрива вълнението, като се прави на медицинска сестра, защото скоро ще се отърве от нея? И тя като всичко останали, чакала да се разведат с Недим, но тя чака нещо друго и заради това се вълнува!

Джерен прави съблазнително предложение на Недим

Джерен решава да приеме съвета на баба си да печели време и да съблазни Недим, но той и съобщава, че утре адвоката ще донесе документите за развод, че е говорил с майка й, след което ще се върнат в родния ѝ град....

Джерен му казва, че трябва да отмени срещата с адвоката..., а Недим я пита, защо да прави подобна глупост и му пуска, гласа на Джемре от видеото, след което чупи телефона, но му казва, че има много повече..., но са прекъснати от Сахер, която им казва, че е дошла за Джерен, че тя ще спи при нея, за да бъде до нея, ако ѝ прилошее..., но Недим ѝ казва, че Джерен ще остане при него, че той ще спи на земята....

След като Сахер излиза, Недим я пита, какво е било това, я тя му отговоря, че е чул само откъс, от спомен от медения им месец... и за да изгледа филма за Дженк и Джемре, той няма да се разведе с нея, че иска време за честта си!

Ще се съгласи ли на това предложение Недим?

Епизод 79 на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от 20:00 часа на 23 април 2021 по bTV.

 "Безмилостен град", еп.80 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп.80 (bTV) - какво ще се случи...

Всички са изненадани от решението на Недим, да не се разведе с Джерен. Недим иска шефското място в компанията. Вижте какво ще се случи в еп....

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...