Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.122 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк предупреждава Недим, че Юсуф иска да ги измами. Дамла се сдобрява с баща си. Джерен разкрива на майка си, всички тайни, които е криела от нея. Вижте какво ще се случи в епизод 122 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 24 юни 2021 по bTV.

“Безмилостен град”, еп.122 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.122 (bTV) - какво ще се случи...

В епизод 121 на турския сериал „Безмилостен град“ След тайните, които научи, Дамла търси утеха при Дживан. Дженк отива пиян в чифлика при Агях и му казва, че е горд, че точно той е негов баща. Недим и Джерен се развеждат в съда.

Дамла се обажда на баща си и пита, дали брат ѝ е при него, защото се притеснявала за него, а Агях ѝ отвръща, че е в чифлика и спи, защото снощи е дошъл много пиян, и я пита, какво става, защото брат ѝ не му е казал, но май има нещо. Дамла му отговоря, че няма нищо, но тя ще дойде и ще поговорят.

Докато Агях говори с Дамла, Дженк си тръгва, а след това казва на баща си, че е трябвало да свърши нещо спешно...

Дженк се обажда на Недим и му казва, че трябва да отиде в офиса, защото има да говори нещо важно с него!

Дамла се сдобрява с баща си

Дамла е при баща си, а Агях ѝ казва, че явно има нещо, защото Дженк е бил странен. Дамла казва на баща си, че знае причината защо майка ѝ е бягала от него, и че Недим е бил прав... Дамла признава на баща си, че първо не е повярвала, решила, че е клевета и се обърнала срещу всички, дори му казала, че вече не ѝ е баща... Дамла се чуди, как майка ѝ може да направи такова нещо, а тя го упрекнала, че не е дошъл в болницата... Агях успокоява дъщеря си...

Юсуф, Недим и Дженк

Юсуф, Недим и Дженк

© Канал Д
Дженк предупреждава Недим, че Юсуф иска да ги измами

Дженк е в офиса на компанията, а адвокатът на който поръча да разследва сделката с Юсуф му донася това, което е открил, а преглеждайки го Дженк му казва, че се е надявал, че се е е заблудил, но както изглежда всичко е истина... Недим пристига и го пита, какво е толкова важно, а Дженк му дава документите... и му казва, че теренът е на чичото на Юсуф и се опитва да ги преметне, като е надул цената. Недим не вярва, че Юсуф може да направи такова нещо, имало обяснение. Дженк му казва, че Юсуф се е покрил някъде, какво обяснение чака?! И... точно в този момент влиза Юсуф и се оправдава, че баща му е бил болен и не е бил на линия...

Дженк му казва, че са обсъждали неговия терен, нали чичо му е собственик?!

Недим казва на Юсуф, какво мисли Дженк за сделката, че иска да ги измами с продажбата, според Дженк, много е надул цената. Юсуф казва, че Дженк е направил грешно проучване на пазара, защото те купуват парцела много под пазарната цена, защото е на чичо му.

Юсуф казва, че ще изпрати адвоката си, за да развалят договора, но Недим му казва, че ако иска, може да продължат партньорството си..., а след това, което Дженк чу от Недим, напуска кабинета...

Недим и Юсуф отново си стискат ръцете!

Дамла и Агях

Дамла и Агях

© Канал Д
Дамла пита баща си, дали не иска да остане при него в чифлика, а той казва, че иска да остане сам, но тя е добре дошла да се виждат.

Нуртен се опитва да нахрани Шениз, но тя отказва да яде...

Сахер чака новини от Джерен и се пита, дали се е развела, а Джемре ѝ казва да не се притеснява, а майка ѝ отвръща, че от срам не може да си покаже лицето пред хората, Джемре ѝ отговоря, че скоро ще си тръгнат от тук. Нериман ги чува и им казва, че винаги когато нещо се объркват, те двете винаги си тръгват... и казва, че в този палат, все ще се намери място за тях. Сахер ядосана ѝ отвръща, че дъщерите ѝ са опустошени, а тя само за пари и богатство мисли.

Башак и Оя

Башак и Оя

© Канал Д
Оя измисля нов план, за да вземе бебето от Башак

Башак се среща с Оя и я пита на чие име ще запишат бебето, а Оя ѝ казва, че всичко е уредила и като пристигнат ще разбере. Башак разбира, че нещо не е наред, а Оя ѝ казва, да не се панира, защото семейството на бебето са ги разкрили и сега се налага да я скрие. Башак пита, кое е семейството на бебето? Оя ѝ казва, че като му дойде времето ще научи...

Сахар и Джерен

Сахар и Джерен

© Канал Д
Джерен купува апартамент с парите от обезщетението, което ѝ даде Недим, за да заживеят цялото семейство заедно

Джерен се прибира и пита майка си, защо не я поглежда, не я ли засяга, че днес дъщеря ѝ се е развела, че е загубила бебето си и вече е разведена жена..., дали я интересува как се чувства?

Джемре ѝ и казва да млъкне, защото от как е излязла, тя я чака да се върне, все за нея е мислела... и да си помисли, защо майка ѝ не я поглежда, че тя е паднала толкова ниско, че майка ѝ се срамува заради нея!

Джерен се извинява на майка си и казва, че ще бъде наказана до края на живота си и не знае, как да я накара да ѝ прости?!

Джерен разкрива на майка си, всички тайни, които е криела от нея

Джерен казва, че с обезщетението от развода е купила жилище и всички заедно да отидат и заживеят щастливо... Сахер ѝ отвръща, че крачка няма да направи с нея, че няма да стъпи в жилище купено с обезщетение от фалшив брак... Джерен отвръща на майка си, че наистина бракът ѝ е бил фалшив, но в това блато от лъжи тя е невинната, защото баба ѝ е казала, че трябва да стане снаха на Карачай, че Агях я е искал за снаха, а тя си мислела, че ще се омъжи за Дженк и не знаела изобщо за Недим!

Не е знаела, че баба ѝ Нериман я е продала за снаха на Карачай! Влюбила се в Дженк, легнала с него, знаела, че е грешка, но нали е щяла да се омъжи да него..., а Дженк не е отказал... Сахер казва, че не иска да слуша... Джерен ѝ отвръща, че ѝ е било тежко да държи това в себе си, защото не е можела, да сподели с никой и я пита, дали знае какво е това, тя е била в ада... Когато съгрешила с Дженк е попаднала в ръцете на вещицата Шениз, тя я е измъкнала от леглото на Дженк и захвърлила в краката на Недим..., а когато разбрала, че бебето е от Дженк я е извикала уж да направят ДНК тест, но я упоила и снимала в грозни пози с различни непознати мъже..., а след това заплашила, че ако не се ожени за Недим, ще пусне видеото на майка ѝ, и тя ще отиде в гроба, а Дживан в затвора ѝ казала Шениз... и тя се уплашила за нея и затова мълчала!

- Смяташе, че идваш в Истанбул, мамо, защото изгоря къщата ти, но изгоря дъщеря ти! Твоят внук си отиде...

Джерен целува и прегръща майка си и ѝ казва, че много я обича, и излиза...

Сахер се нахвърля на Нериман и ѝ казва, че ще я стъпче, заради нея е щяла да се откаже от дъщеря си... Сяхер ѝ казва, че иска да чуе, всичко, което е крила от нея, а Нериман ѝ отвръща, че до този момент е крила само едно нещо!

И се обръща към Джемре, че е крила 23 години, но Сахер ѝ казва, че ако каже още една дума, ще съжалява...

Дженк и Джерен

Дженк и Джерен

© Канал Д

Виждайки Джерен в градината Дженк ѝ казва, че ако можеше да върне времето..., а Джерен му отвръща, какво е щял да направи, да изкрещи, че бебето е негово... Дженк ѝ се извинява...

Оя отвежда Башак с бебето в една крайградска къща, като ѝ казва, че тя ще ги пази, докато премине опасността, а след това докато Башак приготвя приготвя храната на бебето, Оя се опитва да избяга, но не успява...


Епизод 122 на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от 20:00 часа на 24 юни 2021 по bTV.
“Безмилостен град”, еп.123 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.123 (bTV) - какво ще се случи...

Дженк разбира за изневярата на Шениз. Оя признава на Недим и Джемре, че бебето на Джерен е живо. Вижте какво ще се случи в епизод 123...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град , Безмилостен град (bTV)

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...