Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.103 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Когато Шениз разбира, че може да загуби сина си, заради истината, която Джемре иска да му разкаже, тя дори и за миг не се поколебава, да я премахне от пътя си! Вижте какво ще се случи в епизод 103 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 28 май 2021 по bTV.

Шениз

Шениз

© Канал Д

В епизод 102 на турския сериал „Безмилостен град“ Джемре иска от Шениз да разкаже на Дженк и Недим, че са братя, ако не го направи, тя ще им каже. Недим воден от гнева си се изправя срещу чичо си.

След като обеща на Дженк, че ще дойде на партито довечера, за последен път, като негова съпруга, Джемре си тръгва, но на излизане от къщата среща Недим. Двамата се разминават без да си кажат нито дума...

На партито Джерен и Недим се държат като домакини на събитието и собственици на фирмата на Карачай...

Агях пристига на вечеринката, придружен от от Дамла и Дженк, а Джерен сръчква Недим и му казва, че идва групата на отмъстителите...

Преди да влезнат Дженк казва на баща си, че е поискал от него, да бъде до него тази вечер, но не е длъжен да търпи какви ги вършат Недим и Джерен и е по-добре да си ходят, Агях му казва, да се успокой и го приканва да влиза...

Някой от гостите питат Агях, дали наистина е дал всичко на племенника си, да не излиза в пенсия, а той им отговаря, че ще обясни след малко.

Джемре, както обеща на Дженк пристига на вечеринката...

Шениз също се задава и казва на някой, да действа по плана...

Агях

Агях

© Канал Д
Агях държи реч и казва, че цялата компания оставя на сина си Дженк Карачай.

Джерен казва на Недим, че всички ще ги одумват сега, а това е война.

Когато Шениз разбира, че може да загуби сина си, заради истината, която Джемре иска да разкаже, тя дори и за миг не се поколебава, да я премахне от пътя си!

Джемре казва на Дженк, че има нещо да му каже, но той и казва, че след минутка ще поговорят. В същото време някаква жена идва при Джемре и я моли да помогне на мъжа й, който не се чувствал добре...

Джемре слиза с жената и я отвличат...

Приятелките на Шениз я питат, дали наистина е напуснала имението, а тя им казва, че всичко е наред, само е имала нужда от почивка, затова не са я виждали.

Дженк търси Джемре.... Излиза на вън пред хотела и колата, в която е Джемере, за малко не го блъска. Шофьорът на колата се дължи грубо с него, а Дженк му казва, веднага да отвори врата, а отзад Джемре се пробужда и тихо вика за помощ, но Дженк не я чува, а жената на предната седалка, казва на Дженк, че се е карала със съпруга си, затова той бил нервиран, но това не било свързано с него... Дженк звъни на Джемре, но телефонът и е изключен.

Агях пита Шениз, какво прави на партито, че тя не е вече член на това семейство, а тя му отвръща, че е тук, за да подкрепи сина си, а и вече си тръгва.

Шениз се обажда на Шахин, дали работа е свършена, а той и казва, че са взели момичето, а той им носи парите, защото неговите познати от затвора са много опасни! В същото време Джерен подслушва Шениз и разбира, че отново е намислила нещо! Шениз казва на Шахин, че тази вечер, трябва да приключат с нея!

Юсуф иска да се запознае с Дамла, но Дженк пристига, а той си тръгва, след което Дженк казва, че не харесва този тип и не иска да се навърта около нея...
Дженк търси навсякъде Джемре

Дженк търси навсякъде Джемре

© Канал Д
Дженк казва на баща си, че е много поласкан от неговото решение, но не избързва ли, защото те имат нужда от него! Агях му казва, че е избрал точното време, а той няма да го остави, а и много се гордее с него!

Недим поздравява Дженк и му казва, че чичо му е взел правилното решение, защото един бащата може да вярва само на сина си...

Планът на Шениз няма да се осъществи по план. Мошениците, които нае Шахин да убият Джемре, ще променят плана!

Дамла и Дженк търсят навсякъде Джемре, но след като не я откриват, тръгват към къщи...

Недим слага Джерен на мястото й, която не спира да го настройва против чичо му, след партито, на която той обяви, че оставя компанията на Дженк.
- Джерен, не си мисли, че съм забравил, какво направи с мен..., ако ти протегнах ръка, то е заради онова невинно бебе, което не можа да се роди! И престани да говориш против чичо! Знай си мястото! Аз съм с теб, и ти си с мен, заради взаимната ни изгода! Нищо друго не ни свързва!
Ще успее ли Джемре да се измъкне от похитителите?

Ще успее ли Джемре да се измъкне от похитителите?

© Канал Д

Похитителите на Джемре и връзват очите и запушват устата, след което двама от тях решават, да не делят парите на три и оставят партньора си, да умре с Джемре, след което взимат парите и пускат газта, но той идва в съзнание и побеснява, когато разбира, че е измамен... След което казва на Джемре, че ще живее, благодарение на него!


Епизод 103 на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от 20:00 часа на 28 май 2021 по bTV.

“Безмилостен град”, еп.104 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.104 (bTV) - какво ще се случи...

Сахер разбира, че с дъщеря ѝ Джемре нещо не е както трябва, защото тя никога няма да замине, без да и каже. Дженк започва да я...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град , Безмилостен град (bTV)

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...