Актуално Какво ще се случи...

Хитовият турски сериал “Пепел от рози” се завръща българския ефир

Добави коментар

Не пропускайте да се насладите на актьорския талант на Берен Саат и Енгин Акюрек в драматичната история на хитовия турски сериал “Пепел от рози”.

 

Известната кино звезда Берен Саат ще се сблъска с опустошителните обрати на живота в хитовия сериал “Пепел от рози”. Поредицата, с която актрисата спечели сърцата на българските зрители, се завръща в телевизионния ефир от 12 юни, всеки делничен ден, в 18.00 ч. по DIEMA FAMILY

Драматичната история на нейната героиня Фатмегюл не само задържа в напрежение публиката до самия финал, спечелвайки нейната симпатия  и съпричастност. Доказателство за това е наградата за най-добра актриса, която Берен Саат получава благодарение  на 1 200 000 зрители, дали гласовете си за нея.

“Пепел от рози” разказва за трагичната история на младо момиче, което живее в малко китно село, разположено в западна Турция. След смъртта на родителите ѝ тя заживява скромно с брат си и снаха си, но напълно решена да се събере със своя любим - Мустафа, когото познава от дълги години и обича с цялото си сърце. Една вечер чаровната Фатмагюл бива брутално нападната и изнасилена от 4-ма пияни младежи. Нападението обръща живота ѝ на 180 градуса, като тя бива принудена да се омъжи за един от нападателите си (Керим) и да пази всичко в тайна. Не след дълго Мустафа разбира всичко и изпълнен с гняв решава да отмъсти на виновниците.

Всичко за турския сериал  Пепел от рози / Fatmagulun sucu ne (2011)>>>

“Пепел от рози”

Зад реализацията на сагата стои режисьорът Хилал Сарал, познат на зрителите като създател на друга завладяваща поредица с участието на Берен Саат – “Забраненият плод”. Сарал високо цени актьорския талант на Берен и я привлича в новия си проект, където тя напълно оправдава оказаното ѝ доверие. В “Пепел от рози” Саат си партнира с Енгин Акюрек, който бързо се превръща в един от най-търсените турски актьори, благодарение на дълбоко емоционалната си игра, а екранната химия между двамата е видима.

 

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пепел от рози , Енгин Акюрек , Берен Саат

Турската звезда Берен Саат в нов сериал по Netflix

Берен Саат (Beren Saat)

Турска актриса Берен Саат се омъжи

Берен Саат и Махсун Кърмъзъгюл в „Щастливи заедно”

Берен Саат и Еркан Петекая в турския филм „Крилете на нощта“ по ТВ 7