Актуално Какво ще се случи...

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 60

Добави коментар

Валентина и Артуро измъкват Грасиела от затвора! Гуеро и Нимфа се женят! Вижте какво ще се случи в епизод 60 на латиноамериканския сериал "Бандитката”.

В новия епизод затворените Гуеро и Грасиела правят всичко възможно, за да се измъкнат от затвора възможно най-скоро. Ракел моли Федерико да освободи Гуеро. Гуеро официално е пуснат под гаранция. Марина търси чичо си Бенхамин, за да спаси майка ѝ от затвора. Междувременно Грасиела отново трябва да се справя по свой начин. Тя успява да се измъкне благодарение на Валентина и Артур,

След като Грасиела е на свобода, тя трябва да говори с Макс. Тя привидно се съгласява с предложението му да бъдат заедно, но истинската ѝ цел е да компрометира мъжа и да се откъсне от него веднъж завинаги - което в крайна сметка ѝ се случва. Макс признава, че е виновен за смъртта на Аяла и Консуело.

Любовта между Лаура и Принцесата разцъфтява. Марина решава да се върне в дома на майка си. Гуеро и Нимфа се женят. Доктор Авила получава лек сърдечен удар след разговора си с Есперанса и Мигел. Свекървата на Каталина най-накрая я приема, а Раул уважава решението на Есперанса да бъде с Мигел.

Епизод 60 на латиноамериканския сериал "Бандитката" може да гледате от 20:00 часа на 7 май 2021 по Diema Family.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бандитката

"Бандитката" - какво ще се случи в последния епизод

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 61

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 59

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 58

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 57