Лица За звездите

Асен Блатечки: "Актьорството е тежка и забавна работа"

Добави коментар

"Актьорството е много тежка работа, която на всичкото отгоре си я носиш вкъщи", сподели Асен Блатечки в предаването "Тази неделя" по bTV.
Асен Блатечки: "Актьорството е тежка  и забавна работа""Актьорството е много тежка работа, която на всичкото отгоре си я носиш вкъщи", сподели Асен Блатечки в предаването "Тази неделя" по bTV. "Но не се сещам за по-забавна професия. Никога не съм имал затруднения да изляза от някоя роля, иначе би ставало дума за шизофрения", допълни актьора.

Колега фраснал Асен Блатечки на сцената, разкри още актьора. "На едно представление Кирил Ефремов трябваше да замахне и ръката му да мине на метър от лицето ми. Той обаче нещо не прецени и ме уцели право в окото", разказа Блатечки.

Асен Блатечки сподели, че работи от 12-годишен. "Рано пораснах и казах на нашите, че искам да съм самостоятелен. Със заплатата заминах на море. Изкарах 20 дни на Созопол сам като куче. После бях сервитьор, охрана на нощно заведение - правех се на страшен, но нямах нито един проблем. Ходех със сако с големи подплънки, а калъфът на очилата изглеждаше като кобур на пистолет. През деня бях актьор в "Сълза и смях", а през нощта - нощна охрана в заведение на същата улица".

Актьорът не крие, че винаги е харчил пари за глупости. "Първата ми кола бе подарък от дядо ми - "Рено 5", беше много смешна". Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Асен Блатечки , Тази неделя

Кристина Газиева се присъединява към екипа на „Тази събота и неделя“ по bTV

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

„Тази събота и неделя“ дава старт на есенния сезон от три различни точки

„Тази събота и неделя“ открива есенния сезон на 7 септември с нови рубрики