Актуално Какво ще се случи...

"Амазонките", епизод 1 какво ще се случи?

Добави коментар

Диана Сантос се запознава с Алехандро Сан Роман по време на конно състезание. Вижте още какво ще се случи в епизод 1 на мексиканския сериал "Амазонките", който може да гледате от 20.00 ч. на 22 септември 2021 по DIEMA FAMILY.

Мелитон и хората му нахлуват в къщата на Алехандро Сан Роман. Той и дъщерите му Саби и Мария Хосе са принудено да избягат с пикап си от Гуадалахара в Мексико сити.

Междувременно Инес Уерта, работничка в хасиендата "Лас Дианас", започва да си спомня, че преди 35 години двамата с Викториано Сантос са се обичали и са щели да се оженят. Сега той е женен за Дебора. Тя и дъщеря му Диана не се харесват. Диана е най-голямата от трите дъщери на Викториано заедно с Касандра и Констанса, плод на любовта му с починалата му съпруга Диана.

Инес има син на име Емилиано, който работи в хасиендата и е влюбен в една от дъщерите на Викториано, а Хасинта, бездомна жена, която живее на територията на хасиендата, тайно обича Емилиано.

По време на семейна вечеря, Викториано казва на Елиас, че с дъщеря му Диана се срещат от три години и че е време да се оженят, защото той иска да има внуци.Елиас му отговаря, че най-много иска това, но Диана все още не иска да се омъжва.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

По-късно на хиподрума Алехандро напомня на Алонсо, че е минала година, откакто е избягал от Гуадалахара, и докато разговаря с него, забелязва Диана, която пъргаво язди един от конете. След това Диана и Алехандро се сблъскват в неловкия момент, когато мъжът се преоблича в конюшнята малко преди състезанието, в което участва най-добрата кобила на семейството му.

Викториано се среща с Едуардо и Едуардо му казва, че имат неизплатени сметко отпреди години и че се е върнал, за да получи това, което му дължи.

Когато Диана залага на един от конете си "Луз де Луна", Алехандро се появява отново и ѝ предлага да заложи на "Тормента”. Тя отказва и казва, че не приема съвети от непознати. "Тормента" печели състезанието. Това в поражение за Викториано и той упреква Елиас за жокея, който е избрал.

След като завършва състезанието, Алехандро дава на Диана печелившия билет, тя взема наградата и му я занася, той първоначално не я приема и предлага на Диана да я размени за целувка.

Викториано пристига много ядосан в хасиендата си, тъй като не обича да губи, особено срещу някой от враговете си; след това вика Инес в кабинета си и я разпитва, защото в миналото му е изневерявала, но тя крие голяма трагедия.

Приятел на Касандра ѝ помага да получи интервю за работа в голяма строителна компания.

Гледайте мексиканския сериал „Амазонките“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Амазонките

"Амазонките", епизод 22 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 21 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 20 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 19 какво ще се случи?

"Амазонките", епизод 18 какво ще се случи?