Актуално В програмата

Александра Сърчаджиева гостува в „Търси се...”

Добави коментар

Александра Сърчаджиева гостува в „Търси се...” За първи път любимият ѝ Иван Ласкин споделя чувствата си към нея

Актрисата Александра Сърчаджиева ще бъде гост в токшоуто „Търси се...”, тази събота, 1 ноември, от 11.00 часа по bTV.

Как се променя животът ѝ след смъртта на нейната майка – актрисата Пепа Николова – зрителите ще разберат само от предаването. Алекс ще признае, че никога няма да преживее загубата на най-близкия си човек и ще разкаже за последните мигове с майка си. Зрителите на «Търси се...» ще чуят последните думи, с които двете са се разделили. Водещите Меги и Нели са подготвили уникални кадри с Пепа Николава, които самата Александра ще види за първи път и няма да сдържи сълзите си.

За първи път в „Търси се...” открито за любовта си към Алекс ще говори актьорът Иван Ласкин.
Как го е променила връзката му с актрисата и какво най-много харесва в нея – зрителите ще разберат, ако гледат предаването. Александра ще разкрие от колко време двамата живеят заедно и ще сподели какъв е съвместният им живот. Коя от ролите на актрисата е любима на Иван Ласкин - ще стане ясно от предизвикателството му към нея. В „Търси се...” Меги и Нели ще срещнат Алекс и с другата ѝ голяма любов – актьорът Руслан Мъйнов, с когото са били заедно 5 години. Той ще разкрие в какво са се състезавали, когато са живеели заедно и какви са отношенията им в момента.

Тази събота Александъра Сърчаджиева ще се срещне и с любимия си преподавател от НАТФИЗ – проф. Здравко Митков, чийто клас е завършила. Той ще разкрие колко откровена и безпардонна е Алекс в живота и какъв е единственият ѝ недостатък на сцената. Акрисата Виолета Марковска ще разкаже за приятелството им и ще обвини Алекс заради единствения ѝ порок – пушенето.


Последната изненада е един от любимите колеги на Алекс Сърчаджиева – актьорът Ненчо Илчев. В студиото на «Търси се...» двамата ще разкажат за безсънните им нощи по купони и за удоволствието да си партнират на театралната сцена.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“