ТВ анонси БНТ


Актуални предавания и публицистика в ефира на Българската национална телевизия

Добави коментар

На 11 септември, понеделник, дирекция „Новини и актуални предавания“ на Българската национална телевизия поставя официално начало на новия телевизионен сезон.

Сутрешният блок „Денят започва“ се завръща в обичайния си начален час – 5:55. Водещите Христина Христова и Симеон Иванов ще споделят първи на зрителите всичко важно с ексклузивни реакции и анализи на актуалните теми и събития, а Цвети Стратиева – Флора ще продължи да показва гледната точка на младата аудитория в рубриката „Още нещо с Флора“.

На 11 септември, понеделник, започва новият сезон на предаването за международна политика по БНТ 1 – „Светът и ние“. Водещите Евгения Атанасова-Тенева и Йоана Левиева-Сойър ще гарантират компетентни коментари по горещите международни точки всеки делничен ден от 16:30 ч. Веднага след това – в 17:00 ч. – водещата Мариана Векилска ще приветства зрителите с нови рубрики в новото интерактивно студио на „България в 60 минути“.

Водещите на публицистичното предаване „Още от деня“, което вече започна своя нов телевизионен сезон на 4 септември – Надя Обретенова и Поли Златарева, ще задават важните въпроси и ще търсят важните отговори в динамичната политическа и социално-икономическа обстановка всеки делничен ден след емисията новини „По света и у нас“ в 18:00 ч.

На 12 септември, вторник, в 21:00 ч. по БНТ 1 е първият брой за новия телевизионен сезон на единственото дискусионно предаване, което показва общественото мнение по сериозните проблеми на България – „Референдум“ с водеща Добрина Чешмеджиева.

На 15 септември, петък, в 21:00 ч. по БНТ 1 започва предаването „Панорама“ с водещ Бойко Василев. В 22:00 ч. следва предаването за разследваща журналистика „Следите остават“ с автор и водеща Богдана Лазарова.

На 16 септември, събота, от 8:00 ч. по БНТ 1 се завръща „Денят започва с Георги Любенов“, а точно в 17:00 е началният час на „Говори сега“ с водеща Мая Костадинова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър