Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 99

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 99 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Хората на професор Кумар водят Гена някъде. Тя ги пита къде я водят. Те ѝ казват да мълчи. Тя си мисли, че е взела голямо решение, но е готова да се жертва за Анант, семейството си и страната си. От друга страна, свещеникът пита Прафул къде са Анант и Гена. Всички забелязват, че Гена е изчезнала. Радхика се усмихва. Прафул казва на свещеника, че Анант и Гена са преодолели толкова много препятствия, за да стигнат до този ден. Радхика си спомня думите на Сагар и се чуди дали той стои зад изчезването на Гена.

Анант решава да спаси Гена, но хората на професор Кумар го спират. Те казват на Анант, че сега Гена ще изпълни мисията, така че той няма да ходи никъде. Той ги пита къде е Гена и се скарва с тях. Те му напомнят за дистанционното управление на бомбата и го молят да не губи енергия в борба с тях, защото грешките му ще доведат до смъртта на Гена. Те го отвеждат някъде и го заключват. Той ги моли да отворят вратата, но от другата страна няма отговор.

Хората на професор Кумар дават на Гена безжични слушалки. Те я захвърлят насред джунглата и си тръгват. Тя забелязва служителите по сигурността и решава да им каже истината и да спаси работата на Анант и живота на всички. Тя се кани да се приближи до тях. Но се спира, когато чува гласа на професор Кумар. Той ѝ казва, че следи всяка нейна стъпка, така че една нейна грешка ще доведе до смъртта на семейството ѝ. Казва ѝ да следва заповедите му. Казва ѝ да не се оставя да бъде хваната от охраната.

Междувременно Анант се чувства безпомощен и се чуди как да спаси семейството си и Гена. Той се обажда на Кришна и му казва за отвличането си. Той го моли да не се притеснява за него, тъй като ще намери начин да избяга, и му съобщава, че животът на семейство Десаи е в опасност, и му разказва за мисията на професор Кумар и решението на Гена. Той го моли да спаси семейството му, защото трябва да отиде, за да спаси Гена. Кришна го уверява, че няма да допусне нищо да се случи на семейството.

Един охранител забелязва Гена и я пита какво прави сама в джунглата. Професор Кумар казва на Гена, че служителят по сигурността не трябва да я подозира. Гена казва на служителя по сигурността, че съпругът ѝ работи в джунглата и днес е годишнината от сватбата им, затова е дошла да го изненада. Тя му казва, че познава пътя много добре. Охранителят ѝ позволява да продължи. Тя се разплаква. Междувременно Анант се разплаква и казва, че това не е краят ѝ. Той смята, че трябва да спаси Гена независимо от всичко.

Хората на професор Кумар отново отвеждат Гена. Гена е шокирана да види професор Кумар. Той ѝ казва, че е искал служителят по сигурността да я види и сега тя не може да се откаже. Сагар пристига с бомба и казва на Гена да я носи.

Професор Кумар пита Гена защо не е казала нищо, след като е видяла бомбата. Тя отказва да облече бомбеното яке. Той ѝ казва, че ако откаже, семейството ѝ ще загине. Тя го моли първо да остави семейството ѝ на мира, а след това ще го облече. Той се обажда на някого и му казва да отведе семейство Десаи на безопасно място. Тя го пита колко души ще загинат. Той ѝ се изсмива и ѝ казва, че няма как да знае. Казва ѝ, че тя може да спаси само семейството си.

Кришна разкрива, че в брачната зала има бомба. Панкай го пита кой стои зад нея. Кришна им казва, че професор Кумар е избягал от полицейския арест и че той стои зад всичко. Джамуна им казва, че Гена и Анант не са с тях. Пристигат хората на професор Кумар и им казват, че ще ги отведат на най-безопасното място. Гена се обажда на Прафул, но Джамуна приема обаждането. Джамуна ѝ съобщава за бомбата и ѝ казва, че хората на професор Кумар ще ги отведат на безопасно място. Гена ѝ казва, че скоро ще се върне, и затваря.

Професор Кумар моли Гена да облече якето с бомбата. Гена му казва, че законът няма да го остави. Той ѝ казва да спре с лекциите, и ѝ дава бомбеното яке. Тя се отдръпва. Той се обажда в полицията и им казва, че някой планира да взриви тунела, който е построен, за да защитава страната. Полицаите го питат кой стои зад това. Професор Кумар си мисли, че той стои зад взрива, но полицията ще арестува Гена и Анант.

Гена облича бомбеното яке. Междувременно Анант успява да избяга. Хората на професор Кумар отвеждат Гена някъде. Гена си мисли, че трябва да избяга, за да спаси Анант. Тя избутва хората на професор Кумар и избягва. След това се скрива. Опитва се да свали бомбената жилетка, но е шокирана да види професор Кумар и Сагар пред себе си.

Професор Кумар ѝ казва, че тя е активирала бомбата, така че сега не може да свали бомбеното яке, независимо от всичко. Той ѝ казва, че тя трябва да умре, но сега трябва да реши дали иска да умре сама или със семейството си. Тя се опитва да каже нещо. Той я прекъсва и ѝ казва, че може отново да изложи семейството си на опасност. Тя го моли да не наранява семейството ѝ. Той я моли да отиде до мястото, където да детонира бомбата.

Полицията арестува Анант и казва, че има информация срещу него. Анант казва на полицейския инспектор, че той няма бомба, но те отказват да му повярват. Гена си спомня за моментите, които е споделила с Анант и семейството си. Полицейският инспектор и офицерът питат Анант кой още стои зад тази мисия. Те обвиняват Гена. Анант им казва, че някой ги е отвлякъл и че е трябвало да спре експлозията. Те се съгласяват да му повярват.

Кумар, Сагар и Гена пристигат на моста. Кумар казва на Гена, че сега ще убие всички. Тя го пита защо го прави и какво ще получи от това. Тя го пита защо мрази страната си. Той ѝ казва, че тази страна му е дала само омраза. Разкрива, че е загубил семейството си при терористична атака и ѝ се смее, като я пита дали е очаквала да каже това. Той ѝ съобщава, че прави всичко това за пари и че обича парите, така че ще направи всичко за тях. Тя го пита как може да предаде страната си заради пари. Той ѝ казва, че тя ще предаде страната, а не той.

Показва ѝ тунела и ѝ казва, че трябва да влезе в него. Тя го моли да не го прави. Той си спомня как тя го е нападнала в къщата на Десаи и я пита къде е смелостта ѝ. Тя му казва, че се страхува, че няма да може да види семейството си отново. Сагар ѝ казва, че е избрала Анант вместо него и затова ще умре. Тя го моли да не се сравнява с Анант. Той я моли да помисли за смъртта си. Кумар им казва, че няма време да става свидетел на тяхната кавга и моли Гена да продължи напред.

Междувременно Анант пристига в джунглата с военните. Той им казва, че ще докаже, че не е предател. Джамуна се притеснява за Анант и Гена. Радхика смята, че нещо лошо ще се случи на Анант.

Кумар нарежда на Гена да влезе в тунела и ѝ казва да използва стълбите. Гена влиза в тунела и започва да бяга. Кумар ѝ казва да побърза, защото не разполага с много време. След това Кумар и Сагар си тръгват. Гена си казва, че ще умре, но няма да предаде страната си. Тя започва да върви в обратна посока. Кумар и Сагар виждат това. Сагар казва на Кумар, че той не би освободил семейство Десаи.

Кумар му казва, че знае, че Гена няма да предаде страната си, затова ѝ е казал грешния път и сега тя върви по правилния. Той му казва, че когато тя стигне до края на тунела, ще се случи експлозия и целият град ще бъде разрушен, а сега никой не може да спре тази бомбена експлозия, дори Анант.

Междувременно Анант си мисли, че е сигурен, че Кумар ще изпрати Гена до тунела, но не може да стигне дотам с военните, защото те ще си помислят, че Гена е терорист, затова трябва да стигне до моста сам. Той отвлича вниманието на военните и избягва. Военните предполагат, че Анант е просто терорист. Анант бяга към моста.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181