Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 98

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 98 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Джамуна подарява на Гена дрехи и бижута. Прафул си спомня как са решили да не казват на Гена за сватбата, за да я изненадат. Той съобщава на семейството си, че ще присъстват на сватбата на сина на приятеля му. Джамуна пита Гена дали е харесала дрехите. Гена ѝ казва, че тя изглеждат като дрехи на булка.

Радхика си мисли, че нещо не е наред. Пареш отвежда Анант настрана и му напомня, че не могат да кажат истината на Гена. Анант му казва, че Гена ще бъде щастлива, когато чуе за сватбата. Пареш му казва, че няма да му позволи да развали изненадата, и го отвежда да се приготви.

Междувременно Гена се чуди на кого ли ще е сватбата. Радхика търси Канак и отвежда Хема настрана. Хема се радва, когато вижда много храна. Радхика я пита чия е сватбата, която ще се състои. Хема хапва много и ѝ казва, че не знае, и си тръгва. Гена се опитва да надхитри Джамуна, за да разбере чия ще е сватбата, но не успява.

Пареш казва на Радхика, че изглежда е свободна, и я моли да подреди цветята. Радхика отива настрани, за да приеме обаждането от Сагар, и му се кара, че ѝ се е обадил. Тя го пита как могъл да позволи на терорист да остане в дома на семейство Десаи. Сагар ѝ казва, че просто е искал да ѝ съобщи последните новини и я информира, че подготовката за сватбата на Анант и Гена продължава. Тя е шокирана и затваря. Той си говори сам и казва, че сега експлозията ще се случи в брачната зала.

Гена случайно изпуска кутията с вермилион. Радхика решава да спре сватбата на Анант и Гена. По-късно Хирал нанася мехнди върху ръката на Гена. Анант идва и остава запленен, когато вижда Гена.

Семейство Десаи започва да танцува. Анант спира да танцува, когато вижда танца на Гена. Другите също спират. Гена осъзнава какво се случва и спира да танцува. Тия се подиграва на Анант. Тогава всички започват да танцуват отново. Радхика се ядосва, когато вижда всичко. Тя нарочно избутва Хема към Гена.

Гена осъзнава, че мехндито ѝ е било развалено. Всички са шокирани да видят това. Хема се извинява на Гена. Гена ѝ казва, че всичко е наред, и я пита дали е добре. Джамуна се притеснява. Хирал казва на Гена, че ще направи мехндито отново. Всички си тръгват с изключение на Хема и Радхика. Хема казва на Радхика, че я е подтикнала нарочно да развали мехндито на Гена.

След известно време дамите Десаи чакат Гена. Анант влиза в стаята си и е очарован да види Гена в булчинското ѝ облекло. Той ѝ прави комплимент. Пита я какъв брак иска. Хирал пристига, за да отведе Гена. Тя ѝ казва, че все още не няма гривни. Хирал взема гривните, но ги изпуска, когато се подхлъзва.

Сагар и неговите главорези помагат на професор Кумар да избяга от полицейския арест. Полицейският инспектор решава да информира семейството за бягството, тъй като животът им е в опасност. Междувременно Десаи пристига на мястото на сватбата. Гена забелязва името си на таблото с имената и разбира погрешно, че се омъжва за друг, защото не може да види името на младоженеца. Тя пита Джамуна що за шега е това. Хирал казва на Гена, че не е получила любящ съпруг и че тя е направила толкова много за това семейство, че те ѝ дават любящ съпруг.

Джамуна моли Гена да започне живота си отначало. Тия казва на Гена, че този нов младоженец я обича много. Гена им казва, че бракът ѝ с Анант е приключил и тя няма да се омъжи за никой друг. Тия я моли да се срещне с младоженеца. Анант пристига на велосипед, както е пожелала Гена. Гена се усмихва. Той сваля кърпата, която покрива таблото с имената. Всички се усмихват, когато виждат името на Анант, с изключение на Радхика.

Сагар показва на професор Кумар мястото на сватбата и му казва, че той е заложил бомбите. Професор Кумар му казва, че миналия път само животът на Гена е бил в опасност, но този път животът на всички е в опасност, така че Анант трябва да избере между семейството и страната си.

Гена смята, че Анант иска да се ожени за нея, което означава, че тя вече няма да бъде само негова отговорност. Тя си спомня как той е казал, че не може да обича никого повече и осъзнава, че Анант я обича и благодари на Бог. Хема и Хирал си спомнят как са объркали грима на Гена последния път. Хирал казва на Гена, че този път всички са щастливи. Хема казва на Гена, че Анант няма да си намери по-добра съпруга от нея. Тия казва на Гена, че днес Анант я е избрал. Всички се прегръщат.

Анант казва на Кришна, че Гена не бива да забравя този ден и той ще се погрижи тя да не го забрави и за секунда. Междувременно Радхика си говори сама и казва, че Анант и Гена няма да забравят днешния ден. Свещеникът я моли да доведе булката. Гена идва с воал и сяда до Анант.

Свещеникът моли Анант и булката да се изправят, за да разменят сватбените венци. Булката поставя ръката си върху ръката на Анант. Той се изправя и казва, че няма да се ожени за нея. Прафул го пита защо не иска да се ожени за Гена. Всички му задават въпроси. Той сваля воала на булката и се оказва, че това е Радхика, което шокира всички. Джамуна я издърпва и ѝ се кара, че е заела мястото на Гена. Анант пита Радхика къде е Гена.

Хема и Тиа влизат в стаята и намират Гена в безсъзнание. Те плискат вода върху лицето ѝ, което я събужда. Гена пита къде е сватбената ѝ рокля. Тя си спомня как Радхика я спира и я пита дали мисли, че ще се омъжи отново за Анант. Миналия път е успяла, но този път няма да позволи това да се случи. Радхика казва, че Анант е нейната любов и тя няма да позволи на Гена да се омъжи за него. Гена казва, че не може да направи нищо, тъй като днес е сватбата на нея и Анант. С напоена с хлороформ кърпа Радхика упоява Гена.

Гена пита дали Анант се е оженил за Радхика. Тиа казва, че Анант я обича и е разкрил Радхика по ръцете ѝ. Те я отвеждат долу. Анант и Джамуна питат Гена дали е добре. Анант казва на Радхика, че не може да повярва, че тя е паднала толкова ниско. Той казва, че обича Гена и се радва, че не се е оженил за Радхика.

Джамуна казва на Радхика да напусне къщата. Гена казва на Джамуна да се успокои, тъй като планът на Радхика се е провалил. Джамуна казва, че Гена е най-добрият партньор в живота за Анант, казва, че Гена държи всички членове на семейството заедно. Джамуна казва на Радхика да си тръгне, ако ѝ е останал някакъв срам.

Хема пита дали ще пуснат Радхика да си тръгне без никакво наказание. Анант казва, че тя ще види как той се жени за Гена и това ще бъде нейното наказание. Той отвежда Гена в мандапа и казва на свещеника да рецитират мантрите. Той им казват да сменят гирляндите, но Радхика вече ги е съсипала. Гена казва, че бракът може да се състои и без гирляндите. Анант казва, че иска да се ожени за Гена с всички ритуали, затова отива с Кришна, за да вземе нови венеца. Той вижда пропуснати обаждания от инспектора. Инспекторът му казва да внимава, тъй като професор Кумар е избягал.

Гена е напрегната, мислейки за всички злополучни събития. Анант получава обаждане от Кумар, който го заплашва. Анант му крещи. Кумар казва, че ако не направи това, което му казва, цялото му семейство ще загине. Той показва на Анант дистанционното управление на бомбата. Притеснен за семейството, Анант се връща в брачната зала. Той вижда шала на Гена върху мотор и разбира, че Гена е отишла да се срещне с Кумар, след като е чула разговора им. Той се чуди защо Гена се излага на опасности, за да го спаси.

Гена се среща с Кумар, който насочва пистолет към нея и казва, че Анант не е разбрал какво става, затова е изпратил нея, а той е отишъл в полицията. Гена казва, че Анант не я е изпратил, а тя е дошла сама. Кумар казва, че тя и съпругът ѝ ще си платят за всичко. Той ѝ показва дистанционното за бомба и казва, че едно кликване и членовете на семейството ѝ ще умрат. Гена го моли да я убие, но да остави семейството ѝ намира. Тя казва, че ще направи това, което иса, но само при едно условие - той да не навреди на семейството ѝ. Тя казва, че в противен случай ще провали задачата. Завързват очите на Гена и Кумар казва, че тя ще трябва да отиде, където и да я отведат.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181