Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 94

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 94 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Радхика се кара на Гена, че не е донесла необходимите продукти, и я пита как ще приготвят ястие. Гена ѝ казва, че Ганеш ще ѝ покаже пътя, по който да направи ястието. Анант вижда как професорът и Кришна си тръгват и си мисли, че трябва да остане нащрек за безопасността на Гена и семейството ѝ. Междувременно Канак смята, че Гена е най-добрата готвачка, но днес ще бъде истинското изпитание за нея. Тя обсъжда ястията с екипа си.

Хема иска да приготви сладко ястие. Тия ѝ казва, че знае, че Хема обича сладко, но днес трябва да приготвят по-разнообразни ястия. Хема се съгласява да направи каквото Тия поиска. Чатън пита Гена какво ще направят с толкова малко съставки. Радхика му казва, че вече са загубили състезанието заради Гена. Водещият обявява, че оттук нататък разполагат с два часа, и състезанието започва.

Канак се кани да изхвърли остатъците си в кофата за боклук. Гена я спира и я моли да ѝ ги предаде. Джамуна моли Канак да ѝ ги даде и Канак ги дава на Гена. Радхика пита Гена как ще готви с тези боклуци. Гена ѝ казва, че съдържат протеини, и започва да готви. Друг член на екипа я пита откъде знае за това. Гена ѝ казва, че бедността учи на всичко. Радхика си мисли, че Гена има решение за всички проблеми.

Джамуна смята, че Канак не знае как да сготви вкусна храна и моли Ганеш да им помогне. Тя казва на Канак да пита, ако има някакви въпроси. Хема казва на екипа си, че яденето е лесно, но готвенето е наистина трудно. Кришна ѝ казва, че Гена готви всеки ден. Времето за състезание приключва и учениците изпълняват "пуджа" за Ганеш.

Съдиите хвалят ястието на Канак и Хема. Те също така коментират, че ястието на Гена е наистина вкусно, с което отборът ѝ получава висока оценка. В крайна сметка отборът на Гена печели кръга. Съдиите искат кнедлите да бъдат изнесени напред и Джамуна сервира своите кнедли на съдиите, последвана от Хема. Гена обаче разбира, че нейните кнедли липсват, и съдията ѝ казва, че отборът ѝ няма да получи точки за този кръг.

По-късно Радхика пита Канак защо Гена се е обадила на дамите от неправителствената организация. Гена обяснява, че ги е повикала, за да им разкрие истинската същност на Радхика. Тя обявява, че Радхика е решила да готви за 150 души, жертвайки съня си. Това разкритие шокира Радхика.

Междувременно Анант си спомня за заплахата на Сагар и решава да огледа кухнята. Той открива, че Радхика готви там, и си тръгва. Радхика моли Канак да донесе кнедлите, които Гена е приготвила, но те липсват. Гена подслушва разговора им и разбира къде може да са нейните кнедли.

Преподавателят преподава на Гена право и часът приключва. Анант прави комплимент за обширните знания на професора и пита за цената на уроците му. Професорът го успокоява, че не е нужно да се притеснява за това. Гена му съобщава, че трябва да тръгва, за да участва в състезанията. Професорът ѝ разрешава да си тръгне и Гена отива да се подготви. Анант се моли на Ганеш за неговата благословия, която да му помогне да изпълни тайната си мисия.

Междувременно съдията хвали Радхика за това, че е приготвила "прасад" за Ганеш. Гена пристига с пелмените си и Радхика шепне и пита Канак как Гена ги е намерила. Гена предава пелмените на съдиите и между Радхика и Гена се разгаря остър спор. Гена им казва, че трябва да са ѝ благодарни, че не ги е разкрила. Канак иска доказателства и Гена показва видеозапис, на който се вижда как Канак краде нейните кнедли. Тя пояснява, че не се интересува от спечелването на конкурса и няма да разкрие видеото на никого, но има едно условие. Канак я моли да разясни по-подробно условието.

Анант отказва да изпълни нарежданията на Сагар и Сагар го заплашва, заявявайки, че той излага семейството си на опасност. Анант се интересува за кого работи Сагар и Сагар заявява, че е сам. Той нарежда на Анант да се погрижи семейство Десаи да не напуска къщата, тъй като всичко може да им се случи. Кришна съобщава на Анант, че всички го чакат в "пандала". Анант го моли да се погрижи за семейството му, докато го няма, и се притеснява, след като научава, че Прафул е тръгнал към банката.

Съдията обявява Канак за победителка в конкурса и я пита кого би искала да препоръча за поста председател на женския комитет. Канак поглежда към Гена и казва името на Джамуна. Междувременно Прафул е отвлечен от Сагар. Хема се чуди защо Канак е казал името на Джамуна.

Канак взема благословията на Джамуна и една дама от неправителствена организация я пита дали всичко е наред между нея и семейство Десаи. Канак кимва, а Гена ѝ казва, че всяко семейство се сблъсква с проблеми и че те са продължили напред. Тя отдава дължимото на Радхика за това, че им е помогнала да разрешат проблемите си.

Шефът на Сагар заплашва Прафул и го моли да спре тайната мисия на Анант. Прафул разбира, че Анант е излъгал за работата си. Джамуна пита Анант за Прафул и се успокоява, като го вижда. Анант научава, че служителите му са организирали охрана за семейството му. Радхика се подиграва на Канак, че не е предприел никакви действия срещу семейство Десаи.

Канак упреква Сагар за бездействието му. Той обяснява, че има голям план, и разкрива, че в момента е в стаята на Анант. Канак иска да знае какво прави там, а Сагар отговаря, че се подготвя за унищожаването на Анант. Междувременно Джамуна осъзнава, че е забравила "прасад" и моли Гена да го донесе от вкъщи. Гена се съгласява и си тръгва.

Канак предупреждава Сагар да не се проваля отново, а Радхика взема телефона, за да го заплаши, че ако не успее, ще го върне в затвора. Сагар обещава, че този път ще успее, и разкрива, че не е сам, а има съучастник, който е планирал всичко.

След като влиза в къщата, Гена е шокирана да види Сагар там. Той ѝ казва, че е късметлия, че тя се е появила точно когато е искал да ѝ отмъсти. Тя му отговаря, че Бог стои на страната на добрите хора и го избутва в една стая, заключвайки го вътре. Междувременно Джамуна и останалите чакат завръщането на Гена, докато Радхика се притеснява, че ако Гена е видяла Сагар, ще си имат неприятности. Тя казва, че Сагар продължава да говори за четвърти партньор, но все още не ги е запознал с него. Канак се надява, че Сагар няма да бъде хванат от Гена.

Пареш забелязва, че Прафул изглежда напрегнат, и го моли да каже какво става. Прафул му разказва за отвличането си и за лъжата на Анант. Той също така разкрива, че Сагар планира нещо голямо и има съучастник.

Гена се опитва да се обади на Анант, но той не чува телефона си. Тя се втурва към "пандала" и забелязва полицай, който чака отвън. Гена му съобщава за присъствието на Сагар в къщата и те влизат, за да установят, че Сагар е избягал. Навън Сагар вижда полицаите и започва да бяга. Той се обажда на съучастника си за помощ, докато професорът и Кришна водят разговор с непознато лице.

Канак и Радхика се притесняват, когато чуват суматохата. Джамуна моли Анант да намери Гена. Тя пристига задъхана. Гена обяснява ситуацията на Анант, който я моли да остане се пази. Изведнъж Сагар нахлува в "пандала" с нож, решен да убие Анант. Той се приближава заплашително към Анант, но Гена го забелязва и спасява Анант. Анант бързо хваща Сагар, преди той да успее да прободе Гена, и двамата влизат във физическа схватка. Полицията пристига и Сагар се опитва да избяга с Тия, като заплашва да я нарани, ако го преследват. В опита си да избяга Сагар хвърля димна бомба и изчезва в хаоса.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги , Остани с мен

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181