Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 91

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 91 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Анант се кара на Радхика, че е използвала лаптопа му, но тя отрича и предполага, че той няма да ѝ повярва. Тя му предлага да потвърди с Джамуна, която от дълго време седи на моравата. Анант обвинява Радхика, че лъже, но Джамуна потвърждава думите на Радхика. Огорчена, Радхика обяснява, че не се интересува от работата на Анант и е там само заради себе си. Анант прехвърля подозренията си върху Канак, но Хема отвръща, че Канак е била с нея. Канак се защитава, призовавайки Анант да не я обвинява за всичко, защото тя не се меси във всичките му дела.

Гена забелязва таймера на лаптопа на Анант и става подозрителна, грабва лаптопа и се опитва да го хвърли във водата. Анант я спира и я разпитва за действията ѝ. Междувременно някой наблюдава и отброява времето. Гена хвърля лаптопа, като предупреждава Анант за таймера. Когато Анант се приближава към лаптопа, той се взривява, в резултат на което той изпада в безсъзнание. Всички са разтревожени и го прибират вътре. Анант успокоява Гена да не се притеснява, тъй като взривът не е бил силен.

Прафул пита как е станало това, а Гена поглежда Радхика. Радхика се защитава, настоявайки, че е невинна и не бива да бъде обвинявана. Гена твърди, че знае, че Радхика не е виновна, тъй като целта е била да се саботира работата на Анант. Пристигат няколко офицери и полицаи и Анант обяснява ситуацията от обаждането за заплаха до експлозията. Той моли да бъде отстранен от проекта, но те го информират, че ще решат това по-късно и го питат дали подозира някого.

Полицията разпитва Радхика и Канак, а офицерите прекратяват участието на Анант в проекта, което предизвиква безпокойство у семейство Десаи. Радхика и Канак се усмихват, но Анант си спомня, че офицерите са го посъветвали да работи по проекта тайно. Офицерите и полицаите са на път да си тръгнат, когато се сблъскват с Кришна, в резултат на което от джоба му изпада пистолет. Полицейският инспектор разпитва за пистолета, а Кришна пояснява, че това е фалшив пистолет. Полицейският инспектор предупреждава семейство Десаи, че ще следи действията им, и си тръгва.

Джамуна изразява загриженост за Анант. Той смята, че не може да разкрие, че не е загубил работата си. Гена го утешава. По-късно Радхика ѝ се кара, че я е обвинила, че е причинила експлозията и чупи купа. Гена настоява, че няма да позволи на Радхика да притеснява Анант, и я кара да почисти бъркотията. Анант се намесва и отвежда Гена. Тя признава, че все още подозира Радхика. Преди да си тръгне, Гена повдига въпроса за "Кришна Джанмащами" и Анант решава да ѝ предложи брак на следващия ден.

Канак посещава Сагар в затвора и му разкрива, че е успяла да взриви бомба в дома на Десаи с помощта на съучастник, а семейството не знае самоличността на помощника си. Тя също така съобщава на Сагар, че ще бъде освободен от затвора на следващия ден. Междувременно Радхика планира да осуети плана на Анант да предложи брак на Гена. Семейство Десаи решава да изиграе митологична драма, в която Анант играе ролята на Кришна, а Гена - на Радха.

Анант подготвя романтична обстановка в градината, за да направи предложение на Гена, като на заден план звучи музика. Той довежда Гена на мястото и започва да изразява любовта си към нея, коленичил с роза в ръка. Предложението му обаче е прекъснато, когато той вижда стоящата там Радхика. Радхика отбелязва, че Анант е направил много хубаво предложение, но е използвал грешно име. Анант пита защо е там Радхика. След това забелязва, че Гена е наблизо, и се приближава до нея. Гена уведомява Анант, че е чула някой да се опитва да влезе с взлом. Анант осъзнава, че Радхика е провалила плана му за предложение и разочарован се връща вътре в къщата с Гена. Тиа насърчава Анант да изрази чувствата си към Гена, както Кришна към Радха.

Кришна дава на Анант репликите му за пиесата. Анант обаче говори от сърце, пренебрегвайки сценария. Гена се разчувства, след като чува прочувствените думи на Анант, и му казва, че го обича завинаги. Цялото семейство аплодира двойката. Анант съобщава на Гена, че иска да говори с нея насаме, но Джамуна я отвежда преди това да стане. Анант решава да изрази чувствата си към Гена на сцената.

Междувременно Радхика забелязва щастието на Гена и се вбесява. Гена пита Радхика защо е толкова тиха, а тя я съветва да се съсредоточи върху пиесата. Гена се моли за щастието на семейството си, като вижда, че всички се забавляват. Пристига Тиа и Гена я пита за Кришна. Тиа ѝ казва, че харесва Кришна, но ѝ трябва време, за да обмисли дали да се омъжи за него. Канак се свързва със съучастника си и му нарежда да освободи Сагар от затвора.

Джамуна и Прафул хвалят Пареш за красивата украса, която е направил за къщата им, докато всички с нетърпение очакват пристигането на Анант и Гена, преоблечени като Кришна и Радха. Хема не може да се сдържи да не се присмее на Канак, която изглежда смешно в костюма си. Междувременно Сагар се подготвя да избяга от затвора и се заклева да отмъсти на семейство Десаи.

В същото време Радхика крои нов план и Гена се притеснява, когато я вижда да заговорничи с Канак. Тя решава да проследи Радхика, но е спряна от Кришна, който я вика да започне представлението. Кришна започва да разказва историята за раждането на бог Кришна, но Гена не може да се отърси от притесненията си и доверява на Анант подозренията си, че Радхика планира нещо голямо. Анант я уверява, че те имат закрилата на Кришна и няма за какво да се притесняват.

Радхика сменя фалшивия меч с истински и се ухилва, убедена, че Гена остава в неведение за плана ѝ. Тя заявява, че това ще бъде окончателното падение на семейство Десаи. Междувременно Сагар надхитрява полицията и избягва от затвора. Малко след това Сагар се свързва с Канак и я уверява, че ще ликвидира семейство Десаи. Сагар обаче изпада в паника, когато чува полицейските сирени, а Канак го предупреждава да вземе предпазни мерки, тъй като залавянето му може да провали плановете им.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181