Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 90

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 90 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Анант и Гена се хранят един друг с торта, което предизвиква ревност у Радхика, докато тя гледа как Гена избърсва тортата от устните на Анант. Тя си спомня как Анант е признал любовта си към Гена, след като я е осъзнал с помощта на Радхика. Анант колебливо пита Гена дали е притеснена от срещата му с Радхика, но тя го уверява, че му има доверие. Анант е на път да признае любовта си към Гена, когато идва Тиа и ги прекъсва. Анант е благодарен за присъствието на Гена в живота му и решава да ѝ предложи брак по специален начин. Парфул хвали Анант. Анант изтъква помощта и силата на Гена. Семейството се съгласява да отпразнува успеха на Гена вместо работата на Анант, което вбесява Радхика и я кара да счупи мънистата в чантата си.

Гена любезно предлага на Радхика бонбони, но тя отказва и Гена ѝ напомня за празника Ракша Бандхан рано сутринта. Канак съветва Радхика да бъде внимателна, а Гена се чуди какви са намеренията на Радхика за предстоящия ден.

На следващата сутрин Гена се събужда и открива, че гривите за празника са изчезнали. Радхика ги държи и споменава възможността за взрив на бомба, в резултат на която да няма ръце, на които да върже гривите. Тиа, Хирал, Канак и Хема се отправят към пазара, докато Анант се опитва да поправи една крушка. Гена си спомня за заплахите на Радхика и уплашено вика Анант, което го кара да падне от стълбата.

Хема дава знак на колата да спре. Тиа ѝ казва, че все още не са пристигнали на пазара. Хема разкрива, че иска да спре в салона за красота и че после ще ги настигне. Канак се намесва, казвайки, че и тя иска да посети салона за красота, и слиза от колата. Хема се чувства неловко, защото смята, че Канак я следи. Канак я успокоява, че знае къде отива. Хема обаче се притеснява, защото не е информирала никого за дестинацията си. Тя се отправя към затвора, за да посети Сагар, и като го вижда, се разплаква. Канак ѝ се подиграва, че е мелодраматична, и поема задачата да му върже гривна. Хема обаче е забравила да донесе гривна, затова излиза да намери. Сагар се признава на Канак, че е знаел, че тя е там, за да му каже нещо важно.

Междувременно Анант, Четан и Панкай отиват да купят подаръци за сестрите си. Когато се качват в колата, Радхика показва на Гена мазните си ръце и комплекта гайки за кола. Гена се притеснява и тръгва да гони колата им, но за нещастие пада. Анант я забелязва и веднага спира колата. Гена ги инструктира да влязат вътре и че ще помоли Кришна да купи подаръците. Анант паркира колата и я придружи вътре. По-късно Сагар разкрива на Канак, че макар и на двамата да им е харесвало да измъчват семейство Десаи, сега той сам плаща за това. Той е в затвора, докато тя живее удобно в дома им. Канак изказва мнението си, че къщата на Десаи се е превърнала в нейн затвор след завръщането на Радхика, и разкрива, че тя е намислила нещо лошо.

Анант и Гена се прибират вкъщи. Те научават, че Хирал и Тиа са излезли да пазаруват и още не са се върнали. Гена предполага, че пътуват, и отива да приготви аарти, но открива, че Радхика вече се е погрижила за това. Радхика ѝ обяснява, че е била толкова заета да се грижи за братята, че е забравила за сестрите, и настоява Гена да се обади на Тиа и Хирал, за да провери какво става с тях.

Радхика набира номера на Тиа. Тя вдига, но преди да успее да говори, изкрещява и разговорът внезапно приключва. Гена се притеснява и се опитва да се свърже с Тиа, но телефонът ѝ е изключен. Пристига Анант и иска обяснение, което кара Гена да обвини Радхика, че е навредила на Тиа и Хирал.

Радхика съветва Анант да открие сестрите си, преди да е изтекло времето, и изважда пясъчен часовник. Хема и Канак се връщат в къщата и разпитват за ситуацията. Панкай разкрива, че Тиа и Хирал все още не са се върнали, което кара Хема да разкрие, че са слезли на половината път, за да посетят салон за красота.

Гена моли Хема да я заведе до мястото, където Тиа и Хирал са слезли, и те, заедно с Анант и Пареш, ги търсят. Междувременно наемниците на Радхика отвличат Тиа и Хирал и ги затварят в склад, като ги излагат на отровен газ.

След като пристига на мястото, Гена предполага, че Тиа и Хирал трябва да са наблизо, и групата започва да ги търси. Парфул заплашва Радхика, че ако нещо се случи с дъщерите му, той няма да я пощади. Гена чува шумове, идващи от склада, влиза вътре и открива Тиа и Хирал. Анант и Гена разбиват вратата и спасяват сестрите.

Радхика се ядосва, че планът ѝ се е провалил. Тиа се извинява на Джамуна, че заради нея церемонията по Рахи се е забавила. Тя казва, че Радхика се е опитала да развали техния Ракшабандхан, но не е успяла. Семейство Десаи празнува. Гена заявява, че усилията на Радхика да провали празника им са били напразни.

Семейство Десаи формира тесен кръг около Радхика. Гена я уверява, че отношенията им са силни и неразрушими. Радхика обаче се нахвърля върху Хема и разкъсва веригата, твърдейки, че връзката им е слаба. След това изисква от Гена да ѝ сервира храна на масата за вечеря, но Гена тайно си шепне, че отровата все още не е повлияла на Радхика. Този коментар плаши Радхика, която се опитва да избяга, но Гена я задържа, предупреждавайки, че е необходимо да се справи с проблема, преди да се е разпространил като отрова.

Пареш нарежда на Гена да пусне Радхика, но тя се опитва да хвърли чиния по Гена. Анант се намесва и след като Кришна хваща чинията, той предупреждава Радхика да не докосва Гена. Тогава Канак казва на Радхика, че Кришна е приятел на Гена и скорошен зет на семейството. По-късно същата вечер Анант казва на Гена, че е видял страна от нея, на която не е бил свидетел преди. Гена обяснява, че Радхика е преминала границата, като е създала проблеми на семейството им. Тя му напомня, че утре е първият му работен ден на новата работа. Анант казва, че това е рискована работа, но се радва, че ще може да служи на нацията.

Анант напомня на Гена, че трябва да учи. Гена се съгласява с него и изразява гордостта си от Анант. Той отвръща на чувствата ѝ и Гена отива да му донесе кафе. Изведнъж Анант получава заплашително обаждане от непознат номер, в което му се нарежда да се откаже от работата си. Когато той се опитва да се обади обратно, номерът е изключен.

На следващата сутрин Анант поглежда Гена и осъзнава колко силно я обича, но не може да изрази чувствата си към нея. Той отива да поговори за това с Пареш и му споделя намерението си да признае любовта си на Гена.

Когато Анант отива на работа, някой влиза в стаята му. По-късно Гена забелязва, че нещо в стаята им не е наред и чаршафите са разхвърляни. Анант ѝ разказва за обаждането и за подозренията си, че работата му е рискова и неговите началници са го посъветвали да вземе определени предпазни мерки. В опита си да разбере повече, той открива скрита камера на фоторамка и разбира, че лаптопът му е бил манипулиран.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги , Остани с мен

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181