Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 89

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 89 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Канак отправя предизвикателство към семейството: ако искат да върнат сертификатите на Анант, трябва да се впуснат в търсене на съкровище. Тя пита къде се съхраняват ненужните вещи, което подтиква Анант да разгледа склада. След това Канак пита за предпочитаното от Хема място за намиране на покой, на което Хема отговаря с кухнята и отива да разследва. Канак пита за любимото място на Джамуна и тя отива да провери стаята си. Тримата обаче се връщат с празни ръце. Гена настоява Канак да разкрие местоположението на сертификатите, но Канак отправя странно искане: Гена трябва да отреже косата си, за да получи информацията. Първоначално колеблива, Гена в крайна сметка се съгласява и отрязва половината си коса. Тогава Канак изисква тя да се подстриже изцяло.

Анант се намесва и казва на Канак, че Гена няма да изпълни искането ѝ. Гена пита как ще получат сертификатите, а Анант обещава да намери решение. Панкай предупреждава Канак, заплашвайки я, че ще й отреже косата, ако не разкрие местонахождението на сертификатите. Междувременно Гена получава текстово съобщение от Радхика, която предлага да върне сертификатите в замяна на лична среща. При пристигането си Гена вижда документите да висят над огън, а Радхика я предизвиква да ги спаси. Гена забелязва бутилка с вода в колата на Радхика и посяга към нея. Радхика обаче затваря прозореца и наранява Гена. Въпреки това Гена успява да вземе бутилката и да потуши пламъците.

След това Радхика разкрива, че е изляла химикал, който ще разпали отново огъня. Анант се обажда на телефона на Гена, но Радхика отговаря и го предупреждава да не се намесва. Тя се подиграва на Гена за това, че ще се забърка в неприятности, докато Гена се моли за божествена намеса. Решена да си върне сертификатите, Гена се покатерва на едно дърво и се опитва да си върне документите, но трън пробожда крака ѝ. С известни усилия тя го отстранява и използва шала си, за да достигне сертификатите, но губи опора и увисва на дървото. Радхика хвърля телефона на Гена и си тръгва, като я нарича "каскадьорка".

Анант и семейството трескаво търсят Гена, като се обаждат безрезултатно на телефона ѝ. В крайна сметка Анант я открива, висяща на дървото, и я хваща за ръката точно навреме. Той я смъмря, че безразсъдно се е изложила на опасност, но Гена все пак успява да му даде сертификатите. Изморена и ранена, тя не може да ходи. Анант я носи.

Анант се връща в къщата заедно с Гена, която изпитва силни болки заради тръна в крака си. Сапан помага да се отстрани трънът. Анант държи ръката на Гена, за да я успокои. Тя си спомня как Анант е спасил живота ѝ, когато е висяла на дървото. Анант пита Гена защо е изложила живота си на риск, за да спаси сертификатите. Тя му отговаря, че това е работата на мечтите му и не би могла да позволи тя да бъде провалена. Радхика се прибира у дома, но Анант я предупреждава, че този път няма да унищожи ничии мечти. Той отвежда Радхика в една стая, за да я попита защо създава проблеми на семейството му и се опитва да навреди на Гена. Радхика заявява, че не е нейна вината, че Гена се е изложила на опасност, за да спаси сертификатите.

Гена насърчава Анант да се яви на интервюто и той се обажда, за да поиска още един шанс. Той казва на семейството, че не иска да оставя Гена сама в нейното състояние, но Джамуна настоява, че те ще се погрижат за нея. Радхика предупреждава Анант, че ще се случат лоши неща, независимо дали ще остане, или ще си тръгне. Анант отива на интервюто си, все още притеснен от това какво може да направи Радхика.

Канак получава съобщение от Радхика да се срещне с нея и примамва Хема с храна, преди да отиде в стаята на Радхика. Радхика предлага на Канак сделка за унищожаване на семейство Десаи и веднага щом Канак стиска ръката ѝ, тя е убодена с игла, съдържаща хипнотично лекарство. Радхика решава да действа, преди Анант да се върне. Междувременно интервюиращият пита Анант защо иска такава рискована работа и той си спомня думите на Гена за служенето на нацията. Той казва, че след като се е оженил, съпругата му го е подкрепила да преследва страстта си и да дава 100% от себе си, затова и днес е там.

В къщата Хема съобщава на Гена, че Канак е изчезнала. Радхика се свързва с неправителствената организация, за да съобщи за това. Гена моли Радхика да им каже къде е Канак, но Радхика ѝ напомня за обещанието си да защитава Канак, докато Анант се върне. Гена тръгва да търси Канак и чува гласове, идващи от тоалетната на Радхика, но тя приема, че това е нейно въображение, и си тръгва, без да провери. По време на интервюто Анант обещава да запази мисията си в тайна и да не я разкрива пред никого.

Гена се изправя срещу Радхика и я призовава да спре да си играе и да разкрие местонахождението на Канак. Анант се прибира у дома и е разтревожен от напрегнатата атмосфера. Гена му съобщава, че Радхика е скрила Канак някъде. Джамуна се кара на Радхика, че с действията си е развалила радостта им от предложението за работа на Анант. Радхика заплашва, че ще съжаляват, когато полицията се намеси. Жената от направителствената организация се обажда на Радхика, за да попита дали Канак е намерна. Радхика лъже и казва, че тя не е намерена. Тя казва на Анант, че може да намери Канак, ако дойде с нея.

Джамуна припада и семейството се притичва на помощ. Дават ѝ вода, но Гена забелязва, че тя е синя - същия цвят като сарито на Канак. Гена и Анант бързат към резервоара с вода и откриват, че Канак се дави. Анант скача и спасява Канак точно навреме. Гена разкрива, че Радхика е скрила Канак в резервоара за вода. Тя казва на Радхика, че сега имат два повода да празнуват: Новата работа на Анант и безопасното завръщане на Канак. Канак се чувства виновна, че се е изложил на опасност, като се е опитала да се съюзи с Радхика.

Вечерта Анант се среща с Радхика в един ресторант. Радхика казва на Анант, че е знаела, че той ще се върне при нея. Анант ѝ благодари, че го е запознала с най-голямата му сила, и ѝ поднася роза. Вкъщи Гена се моли за безопасността на Анант. Кришна и Тиа я утешават и ѝ напомнят, че Бог е с Анант. Анант признава на Радхика, че Гена е заела мястото ѝ в сърцето му. Той признава, че винаги е изпитвал привързаност към Гена, но любовта му към нея се е засилила заради намесата на Радхика.

Радхика се разгневява и изгаря розата. Анант се прибира вкъщи и се радва да види Гена усмихната. Той се среща с Тиа и Кришна. Тиа го пита защо е излязъл с Радхика. Анант обяснява, че е трябвало да обсъдят важен въпрос. След това Тиа пита Гена защо не е попречила на Анант да се срещне с Радхика. Гена отговаря, че ако Анант смята, че това е важно, тя не може да го спре. Пареш предлага да разрежат тортата, защото е гладен. Анант разрязва тортата и я споделя с цялото семейство. Радхика се прибира вкъщи, намръщена, докато гледа как Анант храни Гена с торта.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181