Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 86

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 86 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Анант е дегизиран като г-н Ирани, който отвежда Канак на строителната площадка. Докато показва мястото, мустаците на Анант падат. Джагадиш му сигнализира, че мустакът му е паднал, затова Анант се навежда, за да го вдигне. Канак го пита защо се навежда. Джагадиш лъже и казва, че г-н Ирани винаги се моли като дойде на стоежа. Канак вярва в лъжата. В къщата Хема вижда Пареш да суши дрехи и го пита какво прави там. Той обяснява, че Гена и Анант перат дрехите, затова той е дошъл да ги изсуши.

Джигна вижда членовете на семейството да седят и им се кара да започнат да работят. Хема казва, че е помагала на Пареш да суши дрехите. Джигна казва, че Анант и Пареш са сушили дрехите заедно, затова си мисли, че нещо не е наред, и отива да провери. Гена вижда, че Пареш суши дрехите една върху друга, затова го учи как да го прави правилно.

Джигна вижда Гена с Пареш и пита Хема защо ѝ е казала, че Пареш е сам. След това пита Гена какво прави там. Гена обяснява, че е учила Пареш как да суши дрехи, и казва, че Анант пере дрехи. Джигна им се кара, като ги пита дали не си играят с нея и отива да търси Анант.

Гена разхлабва въжето на простора и дрехите падат върху Джигна. Тя се ядосва. Джигна изпада в истерия и пита къде е Анант. Анант се връща и казва, че е отишъл да вземе падналите дрехи. Канак се връща и пита какво се е случило. Пареш ѝ казва, че Джигна е гладна и затова е раздразнена. Тогава Канак съобщава на Джигна, че документите за собственост са финализирани. Панкай моли Канак да помисли за Джамуна и Парфул, но Канак казва, че тя е най-силната там, така че ще прави каквото си иска.

Джигна заявява, че властта не е всичко и че взаимоотношенията имат по-голяма стойност. Канак обаче твърди, че парите властват и си тръгва. По-късно, когато се връща в къщата, за да вечеря, Канак вижда семейство Десаи да се наслаждават на компанията си по време на скромна вечеря. Обзета от емоции, Канак избухва в сълзи. Джигна пита какво не е наред, а Канак признава, че дори тя желае здрави връзки. Джигна я предупреждава да не се ангажира прекалено емоционално със семейство Десаи. Въпреки това Канак решава да организира екстравагантно парти, за да докаже тезата си, че парите са всичко.

По време на видеоразговор с Анант Джагадиш обсъжда как да събере 10 крони. Гена предлага да използва фалшиви банкноти, но Джагадиш предупреждава, че Канак е умен човек. Гена настоява, че могат да изпълнят задачата си, преди Канак да се досети за плана им.

Джигна пита Канак кого ще покани на партито си, а Канак отговаря, че ще покани приятелите си и техните семейства. Джигна пита откъде Канак ще намери пари, тъй като все още не са продали къщата си. Канак отговаря, че ще продаде бижутата на Джамуна. Докато разговарят, те чуват почукване на вратата. Влиза Хема. Тя моли Канак да я приеме обратно в отбора си. Канак се преструва, че я удря, и я изхвърля. По-късно Канак съобщава на семейството си, че организира парти, за да отпразнува успеха си и сбогуването с къщата. Тя раздава сервитьорски костюми на всички членове на семейството и ги инструктира да обслужват гостите ѝ. Въпреки че Джамуна се съпротивлява, Канак я унижава и ѝ нарежда да бъде готова.

Анант е бесен, че Канак го е превърнала в свой слуга. Гена обаче разбира поведението на Канак. Двамата решават да продължат действията си и да се погрижат Канак да не ги заподозре. Партито започва и членовете на семейство Десаи посрещат гостите, облечени в униформи на сервитьори. Джамуна и Парфул се молят. Един подпийнал гост обижда Парфул и иска още алкохол. Той му казва да му говори с уважение, тъй като е на възрастта на баща му. Гостът отвръща с думите, че баща му не е сервитьор като него, и бута Парфул. Анант се притичва на помощ на баща си.

Канак пристига на мястото и изхвърля пияния мъж навън. Тя се чуди защо се е застъпила за Парфул, когато семейство Десаи са я обиждали в миналото. Канак се обръща към Парфул и го обижда, като му казва или да работи както трябва, или да напусне къщата. Гена моли Канак да не обижда Парфул, но Канак хвърля алкохол в лицето ѝ и я унижава. Пареш се моли на Бог, надявайки се, че той не вижда нарастващото лошо поведение на Канак, и моли за помощ за плана на Анант и Гена.

Анант пита Гена защо не се е възпротивила на обидите и униженията на Канак. Гена му отговаря, че трябва да го изтърпи, докато си върнат къщата. Хема подслушва разговора им и си мисли, че планират нещо. Тя решава да съобщи на Канак, за да спечели нейната подкрепа.

Хема отива при Канак и ѝ казва, че Анант и Гена заговорничат срещу нея. Канак обвинява Хема, че лъже, тъй като не я е взела в отбора си. Хема настоява Канак да се противопостави на Анант и Гена. Пареш подслушва разговора им и съобщава на Анант и Гена. Анант вижда Канак да идва с Хема и осъзнава, че планът им ще се провали. Канак пристига и пита какво обсъждат. Анант и Гена симулират нервност и твърдят, че Хема е планирала да каже на Канак, че я мамят за да не продаде къщата. Хема отрича, но Пареш се включва и пита Анант дали Хема е успяла да измами Канак.

Канак зашлевява Хема. Вбесена, Хема е решена да разкрие Анант и Гена. Канак казва на Джигна, че усеща, че нещо не е наред, и решава да отложи сделката. Гена обаче дочува това. На следващата сутрин Канак се събужда от звука на паниката в семейството. Тя се втурва надолу и открива, че таванът се разпада, а навсякъде падат отломки. Джигна разкрива, че водоснабдяването е прекъснато, а Четан добавя, че тръбите са блокирани и всеки момент могат да се спукат. Затова той е спрял подаването на вода. Джигна настоява Канак да сключи сделката, преди г-н Ирани да открие ситуацията и да намали цената.

Джигна си спомня плана, който са направили с членовете на семейството, за да ускорят сделката, и се усмихва. Анант и Гена излизат от къщата за да се маскират като господин и госпожа Ирани. Хема тайно ги следва. Гена забелязва Хема и предупреждава Анант. Те бързо влизат в близката къща. Хема влиза вътре и вижда Анант и Гена да се прегръщат и да се оплакват, че нямат достатъчно лично пространство у дома. Хема се чувства засрамена и си тръгва.

В къщата на Десаи Джамуна моли Канак да не продава къщата. Тя напомня на Канак как е дошла в тази къща, когато се е омъжила. Канак обаче е решен да си отмъсти, като продаде къщата. По-късно маскираните Анант и Гена пристигат и предлагат на Канак пари в брой в замяна на документите за къщата. Канак се съгласява да подпише документите, след като преброи парите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181