Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 71

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 71 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Анант провежда телефонен разговор с компания, за да обсъди интервю за работа. Мъжът от другата страна му съобщава, че няма свободна позиция за неговата квалификация. Гена влиза в стаята, подслушва разговора и тихо си тръгва, оставяйки чаша кафе за Анант. Тя се замисля над факта, че Анант не ѝ е казал, че си търси работа.

Канак се приближава до нея и я моли да провери списъка с покупки за пуджата. Гена предлага да използват по-евтино гхи тъй като то е по-здравословно. Тя също така посочва, че използват ориз за 50 рупии, който е също толкова добър, колкото ориза за 80 рупии, и че купуват 15 кг ориз, а не 20 кг. Канак споменава, че трябва да купят повече ориз за прасада. Гена ѝ напомня, че разполагат с ограничен бюджет и трябва да се съобразяват с разходите си. Канак изразява желанието си да не прави компромиси с първия си Ват Пурнима, на което Гена отговаря, че Бог вижда предаността, а не парите.

След това Канак пита дали Гена се притеснява, че Анант няма работа, и предлага да каже на Панкай и Четан да платят за него. Гена отрича. Канак споменава, че иска да купи скъпи магнитни очила за Парфул. Гена казва, че Парфул няма нужда от тях, тъй като е привързан към старите вещи и няма да ги използва.

Анант започва да учи Гена на граматика и се разочарова, когато тя не му обръща внимание. Кришна влиза в стаята и моли Гена за помощ. Анант се ядосва и му крещи, че пречи на Гена, докато тя учи. Кришна спокойно обяснява, че Анант трябва да преподава на Гена със спокойна мисъл, като му напомня, че на тях им е отнело 15 години да учат английски език и как може да очаква Гена да го научи за 15 минути. Анант му казва, че преминава границите си.

Кришна излиза от стаята, а Гена го следва и му казва, че не е трябвало да говори с Анант по този начин. Кришна се защитава, като казва, че не е направил нищо нередно. Анант влиза в стаята, носейки торба с топчета, и се съгласява с Кришна, като казва, че няма нужда да крещят, когато могат да се учат, докато играят. Тогава той пита Гена дали може да го научи да играе на топчета.

Канак показва на Джамуна списъка с продукти и Джамуна изразява изненада от това колко кратък. Канак обяснява, че Гена е искала да спести пари. Джамуна ѝ напомня, че и трите снахи за първи път правят Ват Пурнима и трябва да празнуват подобаващо. Сагар влиза в стаята със своята камера-играчка и обявява, че е записал всичко, като пуска монтирано видео, на което Гена казва, че Парфул няма нужда от очила. Джамуна е озадачена от коментара на Гена, а Канак хвали Сагар за монтажните му умения. Тя му прошепва, че планът им засега е успешен и ще предприемат следващата стъпка.

Сагар се обръща към Тиа и ѝ казва, че обича новото си "мамче" и пита как да го каже на английски. Тиа му казва и той ѝ заявява "Обичам те", прегръща я и я целува, преди да излезе от стаята. Джигна се кара на Канак, че не полива растенията, а Джамуна ѝ казва да не ѝ крещи. Хема се намесва, като казва, че поливането на растенията е задължение на Гена, и изтъква как може Гена да се сети да го направи.

Гена пита Кришна в коя сцена има нужда от помощта ѝ. Кришна ѝ казва, че има нужда от помощта ѝ в любовна сцена, и я пита какво е чувството да си влюбен. Гена размишлява за моментите и споделя, че любовта се случва постепенно. Кришна казва на Гена, че е пораснала. Той я моли да затвори очи и да мисли за Анант. Гена става плаха, а Кришна я дразни, като казва как може да се влюби в такъв скучен човек. Гена се разстройва и си тръгва.

Кришна, който се чувства виновен за думите си, затваря очи и мисли за Тиа. Той започва да се съмнява в собствените си чувства и осъзнава, че трябва да поговори с Гена за това. Анант го вижда и си мисли, че Кришна планира да предложи брак на Гена, затова решава да попречи на срещата им. Той казва на Гена, че Кришна е зает с пиесата си и вместо това ѝ предлага да я научи да кара скутер.

Кришна чука на вратата, а Тиа я отваря и двамата падат на пода. Той се опитва да обясни на Тиа какво се случва с него, но тя е по-заинтересована да разбере какво е искал да каже на Гена. Той ѝ казва, че трябва да разбере какви са чувствата му, преди да може да говори с някого за тях.

Канак събира семейството и им казва, че Анант в момента е безработен, така че другите трябва да допринасят повече финансово за домакинството. Панкай и Четан изразяват мнение, че бизнесът им не върви добре, така че не могат да допринасят повече. Сапан казва, че ще се опита да допринесе колкото може повече. Хирал пита защо тя трябва да допринася повече. Хирал се оплаква, че Анант винаги е зает с Гена и не може да се концентрира върху намирането на работа.

За вечеря Гена и Анант се връщат вкъщи. Парфул ги кани да се присъединят към семейството на вечеря. Анант казва, че са ходили да пазаруват и вече са яли навън. Четан му крещи, че не допринася за семейните разходи, а вместо това харчи за жена си. Хирал критикува Анант, че не помага в домакинската работа, а само преподава на Гена. Анант обяснява, че е кандидатствал в много компании, но те не плащат достатъчно. Панкай предлага на Анант да си намери временна работа. Анант се съгласява, Канак смята, че липсата на работа на Анант е наранила гордостта му.

Анант седи на интервю за работа и интервюиращият му казва, че харесва профила му, но заплатата и длъжността ще са ниски. Анант си спомня за предишните коментари на Хирал и Четан и казва на интервюиращия, че му трябва време, за да обмисли предложението. Междувременно Кришна разговаря с Гена, когато Джамуна влиза и казва на Гена да се подготви за религиозна церемония. Канак подслушва. Гена влиза в стаята и изненадва Анант, като му показва видеоклип с ученици, които го приветстват в онлайн клас по английски език. Анант е щастлив и благодари на Гена.

Сагар се приготвя, уверен, че планът му работи и Гена ще бъде обвинена за всички грешки. Анант завършва урока си и учениците изразяват мнение, че преподаването му им е харесало и ще се запишат в неговия клас. Анант пита Гена как е подготвила класа, Гена обяснява, че Кришна преди това е посещавал онлайн уроци по актьорско майсторство и ѝ е показал как да го направи. След това Гена си спомня за отговорността си да украси храма за религиозната церемония и отива да го направи. Джамуна и Парфул хвалят уменията ѝ за украса, а Канак коментира, че никой не може да украси храма така добре, както Гена. Хема ревнува от успеха на Гена.

Канак сигнализира на Сагар да се заеме с изпълнението на плана им. Гена приключва работата си и заспива. Сагар се връща със сандала ѝ и си мисли, че щом Джамуна види сандала на Гена в храма, ще се разсърди. Сагар се кани да хвърли сандалите, когато кумкумът духва в очите му. Той се ядосва и се удря в стената, като се наранява. Гена се събужда от звука и отива да провери. Сагар е на път да хвърли сандала, когато Гена идва и го спира. Тя му казва никога да не държи сандали в храма, слага куркума на раната му и му казва да спи.

На следващата сутрин Канак се ядосва, когато не вижда сандала на Гена. Спомня си, че Джамуна е възложила на Гена да подреди 108 цветя за пуджа, виждайки цветята, тя ги смачква и ги изхвърля. Гена се притеснява, като вижда развалените цветя, и отива да събере нови. Сагар вижда, че Гена събира цветя, и поставя змия близо до нея. Анант идва и помага на Гена да събере цветята. Джамуна отвежда дамите, за да извършат ритуал. Джамуна пита къде е Гена. Хема показва развалени цветя и казва, че Гена ги е оставила в храма. Тиа отива да търси Гена. С помощта на Анант Гена събира цветята и си тръгва. Змията ухапва Анант.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181