Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 69

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 69 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена с нетърпение отваря пратката. Вътре намира часовник. Хема гледа отзад и се чува по телефона с баща си, за да попита кога ще избухне бомбата. Баща ѝ съобщава, че бомбата ще избухне, след като тя натисне бутона. Когато Анант и Кришна се приближават, Хема се бави с натискането на бутона. Гена развълнувано ги пита дали са ѝ направили подарък, на което те отговарят отрицателно. След това Хема пита баща си дали бомбата ще навреди сериозно на Гена, на което баща ѝ я успокоява, че няма. Хема, облекчена, с радост натиска бутона, в резултат на което бомбата се взривява и лицето ѝ почернява.

Семейството се втурва към Хема, а Парфул пита какво се е случило. Кришна обяснява, че бомбата е избухнала. Сагар се извинява, че е взел часовника от Гена и го е поставил до Хема. Семейството подозира, че някой е изпратил часовника с намерението да навреди на Гена, и разпитва кой го е изпратил. Хема осъзнава, че тя е съобщила на Гена за пратката и за да се спаси, намеква, че може да я е изпратила Радхика.

Оттегляйки се в стаята си, Хема отново се обажда на баща си и признава, че е искала да даде урок на Гена, но вместо това тя е пострадала. Баща ѝ напомня, че прерязването на газовата тръба е щяло да навреди и на нея. Хема изразява мнение, че е действала от гняв към състоянието на Канак и съжалява за действията си. Кришна влиза в стаята и я пита дали иска да ѝ помогне с нанасянето на крем, на което тя се съгласява. След това Кришна я пита за грешката, която е споменала по-рано, на което тя отговаря, че е направила грешка, като е застанала на грешното място.

Кришна разказва на Хема за една пиеса, в която човек се наранява, докато се опитва да навреди на другите. Хема пита дали той ѝ се подиграва. Той ѝ предлага да я гледа и си тръгва. Гена се интересува кой ѝ е изпратил пратката, а по-късно Кришна ѝ съобщава, че някой от семейството ѝ се опитва да ѝ навреди. Въпреки това Гена вярва, че не става дума за член на семейството. По-късно Анант пита Гена защо е тъжна, а тя изразява загрижеността си за годишнината на Панкай и Канак, като изразява желание Канак да бъде върнат у дома.

По-късно семейството пристига в дома на Канак, след като Джигна ги е уведомила, че тя пак е изчезнала. Джамуна и Парфул се притесняват и планират да потърсят Канак. Когато се връщат вкъщи, намират масата за вечеря подредена и храната приготвена, но никой не знае кой я е приготвил. Чуват шум от кухнята и намират Канак да чисти. Канак се извинява за предишното си поведение към Гена, като признава, че е научила, че Гена е по-богата на ценности от която и да е от другите снахи. Тя заявява, че оттук нататък иска да бъде като Гена.

Канак изразява желанието си да служи на семейството като Гена, като отбелязва, че преди е отдавала прекалено голямо значение на богатството, но след като е била изгонена от Панкай е разбрала, че отношенията са по-ценни от богатството. Панкай я прегръща. Хема е любопитна за внезапната промяна в поведението на Канак.

На следващата сутрин Джамуна и Парфул чуват, че някой пее аарти, и предполагат, че това е Гена, но когато влизат в залата, виждат Канак да изпълнява ритуала. Джамуна прави комплимент за пеенето ѝ и ѝ пожелава щастлива годишнина. Канак настоява да приготви закуска за семейството в специалния ден, като насърчава Гена да прекара време с приятеля си или да учи. По-късно Хема разпитва Канак за промяната в поведението ѝ, а Джамуна подарява на Канак златни гривни. Хема е подозрителна към внезапната доброта на Канак.

Докато Гена се приготвя за урока с Анант, Хирал забелязва, че се облича по-хубаво от обикновено, и се чуди дали това е заради Кришна. Анант е запленен от красотата на Гена, когато я вижда. По време на урока обеците на Гена вдигат шум и тя мисли да ги свали, но Анант се връща с подходящи гривни и казва, че сега е перфектна. Хирал отбелязва пред Джамуна, че Гена се е променила след пристигането на Кришна. Джамуна ѝ се скара и ѝ казва да помогне на Канак в кухнята. Анант си спомня коментара на Кришна, че не е идеалният мъж за Гена, и се опитва да се докаже като авантюрист и интересен човек.

Той разказва на Гена за опита си с парапланеризъм, рафтинг и бънджи скокове. Гена не е запозната с бънджи скоковете, затова Анант предлага да ѝ ги покаже. Той я води до ръба на балкона, но Гена се страхува. Кришна се намесва, като съобщава на Анант, че Гена има акрофобия. Анант ѝ напомня, че е скочила от терасата, за да спаси Радхика. Гена събира смелост и впечатлява Кришна. По-късно, когато колата на Анант се разваля, той моли Кришна да закара Гена.

Когато Гена тръгва с Кришна за компютърния си клас, Пареш дразни Анант с песен, но Анант настоява, че е загрижен само за това Гена да пристигне навреме в клас. Пареш пита къде отива Анант, а той отговаря, че трябва да вземе подарък за брат си и снаха си. Семейството е заето с подготовката на парти за годишнина. Анант се обажда на Гена, за да ѝ съобщи, че ще я вземе, но тя отказва и заявява, че иска да бъде независима. По-късно, когато Гена се връща с Кришна, Анант се ядосва.

Сагар моли Гена да си играе с него, но тя казва, че ще играе по-късно. Сагар взема чантата ѝ и започва да бяга, настоявайки да играе с него сега. Хема поставя топчета на пода, за да накара Гена да се подхлъзне, докато гони Сагар, но Сагар стъпва върху топчетата и пада. Сапан го проверява и когато Сагар отваря очи, той пита дали са се обадили в полицията. Анант се интересува дали паметта му се е върнала. Сагар получава главоболие и казва, че трябва да отпразнуват годишнината на новата му майка. Гена го съветва да внимава, докато играе. Джамуна напомня на всички да се подготвят за партито.

Кришна подарява на Гена рокля и я насърчава да я облече за партито. Гена го пита дали дава подаръци на всички момичета, на което той отговаря, че я подарява само на нея и тя трябва да я носи. Анант също подарява рокля на Гена. Кришна коментира, че Анант го е копирал. Анант настоява, че тя може да носи каквото пожелае. Хема подслушва разговора им и замисля план.

Докато Гена е в банята, Хема влиза и сменя етикетите на подаръците с надеждата да накара Анант да ревнува, когато Гена облече роклята на Кришна. Когато обаче Гена излиза, Хема бързо избягва през прозореца и етикетите на подаръците излитат. Анант прави комплимент на Панкай за външния му вид. Хема е любопитна да види как ще реагира Анант, когато Гена облече роклята, подарена от Кришна. Гена се появява, облечена в красиво черно сари.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181