Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 64

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 64 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Гена усеща как времето я притиска и започва да се чувства напрегната. Тя се притеснява, че ако не успее да събере парите навреме, Радхика ще вкара Канак и Хема в затвора. Тя се обръща за помощ към собственика на агенцията за модели и той се съгласява да ѝ даде парите предварително. Докато разглежда снимки на модели в къси рокли, Гена изразява колебанието си да позира по подобен начин. Собственикът я успокоява, че рекламата ще бъде пусната по семейния канал и ѝ връчва договор. Разбирайки, че договорът е на английски език, Гена обмисля да се обади на Анант за помощ, но тъй като не ѝ остава време, тя подписва договора и благодари на агенцията за помощта.

С чека в ръка Гена бърза да се срещне с Радхика Канак и Хема са настръхнали. Радхика е на път да се обади в полицията. Гена пристига точно навреме, а Канак и Хема изпитат облекчение. Гена настоява Радхика да изтрие видеото. Радхика се подчинява, но не и преди да направи хаплив коментар за "добротата" на Гена и да я прокълне, че е "откраднала" Анант. В отговор Гена се моли Радхика да намери истинската любов. Радхика отхвърля думите на Гена и си тръгва. Канак и Хема прегръщат Гена и ѝ благодарят, че ги е спасила, и трите заедно се прибират вкъщи.

Тиа показва на Джамуна сватбените снимки на Панкай и Канак. Джамуна коментира колко щастлив изглежда Панкай и споменава, че се е оженил за истинска "принцеса". Парфул добавя, че самият Панкай е "принц". След това Джамуна пита къде са съпругите на синовете ѝ. В стаята влизат Канак, Хема и Гена. Джамуна забелязва щастието на Канак и се интересува от причината. Анант разбира, че Гена им е помогнала да съберат парите. Канак предлага да направи специален масала чай за всички. Тогава Гена решава да сподели новината си със семейството, разкривайки, че е подписала договор за работа като модел.

Анант се ядосва и казва, че е трябвало да се посъветва с него, преди да вземе такова важно решение. Хема шеговито пита Канак дали сега ще бъде слугиня на Гена. Джамуна казва на Гена, че първо е трябвало да обсъди работата с Анант. Гена се извинява. Пареш и Тиа изразяват подкрепата си за мечтата на Гена да стане модел. Джамуна се съгласява, но настоява, че първо трябва да убеди Анант. Тиа хвали Гена и казва, че тя ще стане супермодел. Хема и Канак усещат привкус на ревност и Хема предлага да продължат да тормозят Гена. Канак обаче казва, че ще си отмъсти, тъй като моделството е било нейна мечта, която Гена ѝ е отнела.

Гена се приближава до Анант и го пита дали е недоволен от нея. Тя му обяснява, че решението ѝ да стане модел е взето, за да спаси семейството. Анант изразява разочарованието си, че тя не се е посъветвала с него като приятел, преди да вземе такова важно решение. Той изтъква, че тя често действа самостоятелно и няма нужда от неговата помощ. Гена настоява, че тя винаги се нуждае от неговата помощ. Тя му казва, че първият ѝ снимачен ден е утре и би искала той да дойде с нея. Анант й предлага да вземе вместо него Канак и Хема. Той също така отбелязва, че докато тя е готова да рискува, за да помогне на другите, се страхува, когато трябва да направи нещо за себе си. Той я призовава този път да си помогне сама. Гена се чуди как ще се справи сама.

По време на вечерята Пареш забелязва гнева на Анант и предлага на Гена да му сервира кхир. Анант отказва, като казва, че не иска да яде сладко. Джамуна, Парфул и Тиа се опитват да го убедят, че всички двойки имат малки кавги. Джамуна добавя, че там, където има любов, непременно ще има и караница. Панкай предлага на Канак да научи Гена на няколко пози за фотосесията ѝ. Той хвали Канак за красотата ѝ и казва, че тя е най-добрият модел. След вечеря Канак завежда Гена в стаята си и преглежда договора, като разбира, че Гена не го е прочела, преди да го подпише. Канак я учи на няколко пози и изразява притеснението си, че Гена може да си навлече неприятности заради подписването на договора.

На следващата сутрин Гена обмисля да напише извинително писмо до Анант. Тя отива да търси учебниците си и открива, че Анант ги е прибрал, предполагайки, че тя вече не иска да учи заради работата си като модел. Тя го пита дали няма да ѝ пожелае късмет в първия ден от снимките, но той си тръгва, без да ѝ отговори. Търсейки благословия и подкрепа, Гена се обръща към Джамуна и Парфул. Те й дават своята благословия и й пожелават късмет.

Междувременно Хема и Канак посещават собственика на агенцията и му казват, че с Гена се работи трудно и е склонна да предизвиква драми, като винаги закъснява и лъже, че е болна. Те създават негативен имидж на Гена пред собственика. Той им благодари, че са му обърнали внимание на това. Гена пристига в агенцията и е развълнувана от украсата. Среща се със собственика и той ѝ казва да се преоблече. Тя вижда късата рокля.

Гена отказва да облече късата рокля за рекламата на сапун и казва на собственика на агенцията - Амбариш, че не би приела задачата, ако е знаела, че ще трябва да носи толкова разголена дреха. Амбариш ѝ показва договора, като посочва, че в него ясно е посочено, че снимките ще бъдат за реклама на сапун и че от нея ще се изисква да носи роклята. Той си мисли, че Канак е бил прав за Гена, че тя взема пари предварително и си измисля оправдания, за да отложи снимките. Той я призовава да облече роклята и да излезе скоро. Гена чувства, че Бог я наказва за това, че е излъгала Джамуна и Парфул за истинската причина да приеме работата на модел. Тя се замисля колко различен е външният свят от този у дома.

Хема и Канак си тръгват от агенцията, Хема пита дали планът им ще проработи, Канак казва, че Амбариш е егоист и няма да пощади Гена, а семейството им ще я види по телевизията и след това в затвора. Хема казва, че Гена им е помогнала толкова много, но Канак казва, че тя за пореден път се е опитала да покаже превъзходство над нея. Гена е притеснена и се опитва да се обади на Канак за помощ, но Канак кара Сагар да отговори и да каже, че тя е излязла.

Амбариш изразява разочарованието си пред асистента си, че Гена все още не е пристигнала. Гена влиза, облечена в различна рокля. Амбариш ѝ казва, че роклята, която е облякла, не е подходяща за снимките. Гена настоява, че роклята ѝ стои добре и че ще работи усилено в нея. Амбариш се опитва да я принуди да се преоблече, но асистентката му се намесва и му казва да спре. Амбариш я нарича кралица на драмата. Точно тогава пристига Анант и му удря шамар, като се представя за съпруг на Гена и го предупреждава да не я докосва повече. Амбариш изисква от Анант да върне 25-те лакхи, които им е дал предварително, в рамките на 5 дни. Анант се съгласява и отвежда Гена със себе си.

Канак се обажда на Амбариш, за да се поинтересува за хода на снимките, той ѝ съобщава, че те не са се състояли. Канак носи торта, за да отпразнува поражението на Гена. Джамуна я пита защо е донесла торта. Канак казва, че е за да отпразнува първата фотосесия на Гена. Гена и Анант се връщат вкъщи и цялото семейство им ръкопляска. Те забелязват, че Гена и Анант изглеждат тъжни, Анант им съобщава, че Гена е напуснала работата, тъй като не ѝ е харесала. Джамуна ги успокоява, че всичко е наред и че Гена може да опита друга работа. Канак отвежда Гена в стаята ѝ и я пита какво се е случило, Гена им разказва цялата история. Канак и Хема се преструват на тъжни и се извиняват. Гена ги уверява, че те не са виновни за това. След като Гена си тръгва, Канак и Хема се смеят.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181