Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 59

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 59 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Винит пристига в дома на Десаи с подаръци за всеки член на семейството. Парфул изразява благодарността си, но отбелязва, че Винит не е трябвало да прави това. В отговор Винит казва, че макар да няма собствено семейство, смята, че Десаи са като семейство за него. Парфул го приветства сърдечно. Радхика обаче дръпва Гена настрана и я разпитва защо е довела Винит в дома им. Гена обяснява, че е мислела, че Радхика ще се зарадва да види съпруга си, но Анант се намесва и крещи на Гена, че не го е информирала, преди да доведе Винит. Гена отвръща, че Винит е дошъл чак от Делхи, защото обича Радхика и тя трябва да е щастлива. Анант възкликва, че винаги е толкова трудно да ѝ се обясни нещо. Тиа извика на Гена да дойде и да се присъедини към тях за закуска и групата се насочи към масата. Радхика признава на Анант, че се страхува, че Винит ще я нарани, но Анант я успокоява, че няма да позволи това да се случи

По време на закуската Пареш пита Радхика дали е щастлива да види Винит. Радхика отговаря, че е щастлива, че Винит е там, но изразява разочарованието си, че Гена не я е уведомила предварително за пристигането му. Гена защитава действията си, като казва, че е искала това да бъде изненада. Хирал шеговито пита Винит дали знае как да прави масажи, на което той отговаря, че би желал да се научи за доброто на Радхика. Сагар влиза и иска храна, като предизвиква кратка суматоха с Хема, в резултат на която тя случайно разлива горещ чай върху Радхика. Винит бързо се намесва. Хема се извинява. Гена дава на Винит лед. Анант разпитва Винит защо е защитил Радхика по този начин, на което Винит отговаря, че не може да понесе да види как Радхика бива ранена. Гена отбелязва, че действията на Винит са били мотивирани от любов. Радхика все повече се ядосва. Тя си мисли, че ако Винит продължи да се държи толкова безкористно, това ще провали плана ѝ.

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 58

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 58

Вижте какво ще се случи в епизод 58 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Канак успокоява Радхика по телефона да не се притеснява. По време на разговора им в стаята влиза Панкай. Сагар хвърля на Канак бележка с написана върху нея думата "съжалявам". Канак отива да затвори вратата, преди Сагар да влезе, но докато затваря вратата, влиза Сагар и я моли да му разкаже история. Тя бързо измисля история за крал и кралица, които живеят щастливо до края на дните си, но Сагар иска по-интересна история. Панкай, разочарован, напуска стаята. Тогава Канак започва да му разказва историята за това как Гена го е малтретирала физически в миналото. Тя му каза, че трябва да накаже тези, които са го наранили. Сагар каза, че ще накаже старата си майка. Той отива в кухнята, където Тиа и Гена готвят, и взема предмет, с който да удари Гена.

Канак, Радхика и Хема се втурват към кухнята, когато чуват писъците на Гена. Гена обяснява, че просто е вдигала купичката за вода, която Тиа е изпуснала. Те са разочаровани, че Сагар не е нападнал Гена, както са си мислели. Гена заръчва на Тиа да даде кхер на Сагар. Канак пита Сагар защо не е наранил Гена, а Сагар отговаря, че старата му майка е много добра. Той я е чул да казва на Тиа, че е направила кхер за него и ще му даде шоколад. Канак се чуди каква магия е направила Гена върху Сагар. Тиа донася кхер за Сагар, той пита дали старата майка го е изпратила. Сагар казва, че няма да яде, ако тя му е ядосана. Тиа го уверява, че тя няма да му се сърди, ако той не повтори грешката си.

Гена, заедно с Анант и Винит, се приближава до Радхика и ѝ се кара, че не ги е уведомила, че Винит има рожден ден. Радхика обяснява, че не е искала да притеснява семейството. Винит се съгласява, като казва, че се чувства по същия начин. Гена се аргументира, че животът е твърде кратък и не бива да пропускат възможността да празнуват. След това тя си тръгва заедно с Винит. Радхика каза насаме на Анант, че Винит умее да изнася представления, но Анант ѝ каза да си почине до партито. Вечерта Радхика донася торта за рождения ден на Винит и всички му се радват. Гена казва, че Радхика е късметлийка да има съпруг като него, но Винит контрира, че той е щастливецът, защото има Радхика. Пареш отбелязва, че е рядкост да празнуваш със семейството на работодателя си. Винит уточнява, че Анант е не само негов служител, но и приятел на Радхика. След това играят игра.

Парфул е първият, който губи и трябва да рецитира шаяри за Джамуна. Той го направи успешно. Винит е следващият, който губи, и той изпя песен за Радхика. Сагар е следващият, който губи, и Тиа му казва да каже нещо за любимия си човек. Той каза, че любимият му човек е новата му майка, която се гримира по пет пъти на ден. Той също така спомена, че тя е голяма лъжкиня, тъй като е казала на Панкай, че няма да пазарува, но си е купила обувки. Канак го спира да продължи. Анант, Гена и Радхика са единствените, които остават в играта. Анант губи и Тиа му казва да танцува с Гена върху лист хартия. Те танцуваха заедно, а Гена го гледа в очите. Тиа сгъва хартията и те танцуват по-близо един до друг. Гена си мисли, че Анант е близо до нея, но очите му търсят някой друг. Анант вдигна Гена, което накара Радхика да ревнува. Всички им ръкопляскаха. Радхика и Гена продължиха играта. Радхика каза, че ще спечели, тъй като не обича да губи. Гена каза, че който и да спечели, трябва да играе честно. Радхика отвръща, че в любовта и войната всичко е позволено.

Гена предлага на Радхика да оставят победите и загубите на съдбата, но Радхика възразява, че победата без предизвикателство не е вълнуваща. Тя предлага победителят да заповяда на загубилия да направи нещо. Гена се съгласява с това и Хема изпраща Пареш да вземе сладкиши, докато тя манипулира играта, за да спечели Радхика. Радхика обаче предлага да проведат още едно състезание, за да определят истинския победител. Тя предлага състезание по пеене. Анант отбелязва, че това няма да е честно спрямо Гена, която не може да пее, но Гена все пак се съгласява да участва.

Състезанието започва, като Радхика пее и танцува около Винит, а Гена пее и танцува около Анант. Изпълнението на Гена е много по-добро, като пеенето и танците ѝ вдъхват живот на песента. Радхика се спъва и пада по време на изпълнението си, а всички хвалят Гена за изключителното ѝ изпълнение. Винит заявява, че Гена е вдъхнала живот на песента с пеенето и танците си. Хема и Канак се подиграват на Радхика, че се е спънала, а Гена кани всички на вечеря, за да отпразнуват победата ѝ.

Сагар изненадва Канак, като я кара да носи шапка на фокусник и нос на клоун. Канак се ядосва и се опитва да го удари, но Гена се намесва и я спира. Пареш пита дали Канак е ударила Сагар. Канак започва да плаче и заявява, че всички я смятат за безсърдечна. Джамуна я спира и Канак обяснява, че често я обвиняват, защото е модерна и казва мнението си. Пареш ѝ казва, че повече няма да обсъждат това, и семейството си тръгва.

На следващия ден Винит казва на Анант, че трябва да присъства на бизнес среща, и го кани да дойде с него, за да поговорят по пътя. Анант се съгласява. Сагар губи колата си играчка и Джамуна моли Канак да му помогне да я намери. Канак се ядосва и отива в склада, за да я потърси. Радхика се приближава до Канак и изразява опасенията си, че ако Анант опознае по-добре Винит, планът ѝ ще се провали. Гена е в склада и слуша разговора им...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181