Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 54

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 54 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Гена се обръща към директора на училището с молба да ѝ разреши да се яви на изпита, но той отказва. Междувременно Пареш се опитва да се свърже с Анант, но той е недостъпен. Анант е в офиса, когато вижда Винит да крещи на служител, че случайно е докоснал Радхика. Радхика моли Анант да се намеси и да защити служителя. Анант отива да говори с Винит и успява да го успокои. Въпреки това Винит все пак уволнява служителя. Радхика споделя с Анант какви опасности крие поведението на Винит. Анант проверява телефона си и вижда пропуснати обаждания от Гена. Двамата с Радхика бързат към изпитния център.

Когато пристигат, те виждат, че Парфул моли да разрешат на Гена да се яви на изпит. Полицаят им показва пищов, за който те твърдят, че е доказателство за това, че Гена е преписала. Парфул настоява, че почеркът не е на Гена, но полицаят предполага, че тя е накарала някой друг да го напише вместо нея. Гена обръща внимание, че на листчето има отговори по география, а тя държи изпит по английски език. Директорът проверява и вижда, че Гена е права, и се извинява за грешката. Той дава на Гена допълнително време, за да завърши изпита си. Канак се ядосва на Гена за това, че я е подмамила да мисли, че има изпит по география. Радхика предлага да се върнат в офиса, но Анант настоява да изчакат, докато приключи изпитът на Гена, притеснен, че някой се опитва да ѝ навреди.

Гена носи на Канак чаша зелен чай и я обвинява, че се е опитала да ѝ попречи да вземе изпита. Канак отрича обвинението и твърди, че Гена няма доказателства срещу нея. Гена заявява, че не се нуждае от никакви доказателства и предупреждава Канак да спре с интригите си. Канак отхвърля разговора като загуба на време и предлага да поставят въпроса на вниманието на Джамуна и Парфул. Хема влиза и подкрепя Гена, но Канак отвежда Хема настрана и разкрива, че Сагар също е замесен. Хема се изплашва и настоява Гена да се откаже от случая. Тя отвежда Гена, като ѝ напомня, че трябва да занесе рамка със снимка на Винит. Гена решава да вземе със себе си Анант.

Хема се обажда на Сагар и му се кара, че създава проблеми на Гена. Предупреждава го да спре да се хваща на триковете на Канак и му препоръчва да се извини на Гена и да ѝ се предаде. Тя обещава да поговори със семейството и да се опита да намали наказанието му. Сагар обвинява Гена за затрудненията си и заплашва да направи нещо драстично. Анант вижда, че Радхика му е звъняла, и ѝ се обажда. Винит вдига телефона. Анант му казва, че иска да говори по работа с Радхика. Винит предава телефона на Радхика. Анант, знаейки, че Винит стои до нея, моли Радхика да отговаря с "да" или "не" на въпросите му. Той изразява опасенията си, че Винит може да ѝ навреди, и я призовава да направи правилния избор, като подкрепи него вместо Винит. Гена подслушва разговора и решава да отиде сама в дома на Винит.

Гена посещава Винит и му връчва рамката със снимката. Той е доволен от подаръка и прави комплимент за красотата му. Докато се възхищава на снимките, Сагар натиска силно клаксона от колата си отвън. Гена вижда колата и Винит ѝ казва, че ще я закара до вкъщи . Сагар обаче се опитва да прегази Гена с колата си, но тя успява да избяга. Той се приближава до нея, като заплашва, че този път няма да я пощади. Той я хваща и я принуждава да вдиша хлороформ, но тя се бори срещу него. Винит се намесва и удря Сагар заради неуважителното му поведение към Гена. Той го отблъсква и продължава да му се кара за действията му. Сагар отвръща на удара, като ранява ръката на Винит с нож и се опитва да повлече Гена към колата си. Служителите на Винит се притичват на помощ и пребиват Сагар. Гена проверява дали Винит е добре.

Анант търси Гена вкъщи, когато Хема му съобщава, че е отишла в дома на Радхика. Анант получава обаждане от Гена и отива с нея в болницата, където състоянието на Сагар е критично. Хема е притеснена, а Гена се опитва да я утеши. Радхика казва на Винит, че трябва да си тръгнат, а насаме казва на Анант да дойде на работа по-рано на следващия ден, тъй като Винит ще бъде извън града. Анант се съгласява. Канак обвинява Гена, че се преструва, че е загрижена за Сагар, но Гена заявява, че иска той да бъде наказан за действията си, само че не по този начин.

На следващата сутрин Гена пита Анант защо отива рано на работа. Той отговаря, че има много работа за вършене. Анант казва на Гена да свърши домашните си задължения и след това да учи. Тя му съобщава, че планира да посети болницата заедно с Хема, с което той се съгласява.

Радхика посреща Анант в офиса, облечен в официално облекло. Тя му казва, че е готова да ръководи проекта в отсъствието на Винит. Анант се съгласява. Радхика предполага, че Анант ще я намери за по-привлекателна сега, когато е облечена по начина, по който той е харесвал. Тя го пита защо изглежда напрегнат, а той признава, че се притеснява за посещението на Гена при Сагар с Хема, като се има предвид какво е направил Сагар с нея. Радхика хвали способността на Гена да се справя с всяка ситуация и съветва Анант да не се притеснява. След това Радхика моли Анант да обядва с нея, като споменава, че е забравила своя обяд. Анант отказва, заявявайки, че Гена му е приготвила обяд и той не иска да я тревожи. Радхика се ядосва и пита Анант дали има файла с подробностите за проекта. Той отговаря, че го има на телефона си. Радхика се приближава към него и той се отдръпва, забелязвайки близостта ѝ. Тя се преструва, че се спъва, и Анант я хваща, за да предотврати падането ѝ.

Гена и Хема посещават Сагар в болницата. Хема пита лекаря защо Сагар е вързан, а лекарят обяснява, че Сагар е загубил паметта си и е опасен за себе си и за другите. Сагар се събужда и става агресивен, отказвайки да вземе лекарствата си. Хема моли лекаря да развърже Сагар и се опитва да говори с него, но той я хваща за косата. Семейството се мъчи да освободи Хема от хватката на Сагар, докато Канак и Гена му се карат и му казват да се държи прилично. Сагар се извинява на Хема и я нарича "леля". Хема пита лекаря защо Сагар се държи като дете, а лекарят разкрива, че умственото му състояние се е върнало към това на дете. Лекарят също така ги уведомява, че не могат повече да го държат в болницата. Хема моли семейството да вземе Сагар у дома, за да може тя да се грижи за него.

Гена се чуди дали Сагар наистина страда от загуба на паметта, или се преструва, за да се измъкне от полицията. Тя му дава писмо, в което заявява, че е оттеглила жалбата си срещу него, и му казва да стои далеч от живота им. По-късно Хема съобщава на Гена, че Сагар е изчезнал. Гена предполага, че подозренията ѝ са били верни и че Сагар е избягал. Сагар обаче се появява отзад и хвърля писмото по Гена, нарича я "мамо" и твърди, че е направил хартиено хвърчило. Гена започва да вярва, че загубата на паметта на Сагар е истинска. Сагар пита Гена, която нарича "мама", дали ще го заведе у дома. Хема се чуди какво ще стане с него и Гена предлага да го вземат вкъщи и да се грижат за него. Канак смята, че Гена внася проблеми в къщата, като приютява Сагар.

Когато Гена се връща у дома, Джамуна поставя под въпрос решението ѝ да приюти Сагар. Канак изтъква трудностите, свързани с грижите за пациент, който е агресивен. Гена настоява, че тя ще се грижи за Сагар. Хема казва, че щом Анант може да доведе Радхика в къщата и да прави каквото си иска, то на Гена трябва да ѝ бъде позволено да взема подобни решения. Сапан предполага, че за Сагар ще е по-добре да се лекува в рехабилитационен център, отколкото вкъщи. Анант се обажда на Гена и ѝ казва, че иска да говори с нея.

Междувременно Радхика се ядосва на Винит, че е рискувал живота си, за да помогне на Гена. Винит защитава действията си, като заявява, че е постъпил правилно. Радхика повдига въпроса за това, че Гена е приела Сагар в дома си, а Винит хвали голямото сърце на Гена. Анант казва на Гена, че не може да позволи на Сагар да остане при тях. Гена му напомня, че Сагар е брат на Хема и тя е обещала да се грижи за него. Анант изразява недоверието си към Сагар. Анант се притеснява, че присъствието на Сагар ще отклони вниманието на Гена от ученето, но Гена твърди, че няма да позволи това да се случи, докато Анант я подкрепя. Радхика се обажда на Анант и го моли да дойде в офиса рано на следващия ден. Тя смята, че Гена е осуетила плановете ѝ за деня, но е решена да получи това, което иска, утре.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181