Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 50

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 50 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Гена чисти, когато Тия и Пареш намислят да я заведат вътре и да я изненадат за рождения ѝ ден. Двамата се опитват да накарат Гена да влезе вътре. Гена настоява, че е добре, но децата идват и я молят да дойде с тях. Тогава Канак хвърля балон с вода по Гена и я намокря. Тия и Пареш са доволни от шегата. Междувременно Радхика води Анант в дома си и той е изненадан от многото й снимки.

Гена отива да се преоблече и е щастлива да види роклята, която Тия и Пареш са подготвили за нея. Тя иска да излезе навън, но вижда гущер, който блокира вратата, и изкрещява. Тия е поставила гущера там като част от изненадата. Анант получава обаждане от Гена и тя го моли да се прибере скоро. Той затваря и се чуди къде е Радхика. Отива да я види и я намира да говори по телефона, преструвайки се, че съпругът ѝ я малтретира,. Анант я гледа, чувствайки се неудобно.

Канак вижда гущер пред вратата и се изплашва. Хема вдига гущера и го хвърля по Канак, която бяга от страх. Хема ѝ се смее. Гена си мисли, че всички ѝ готвят изненада, и се радва. Тя чака Анант и се чувства възхитена от короната, която е приготвена за нея. Тя я носи и благодари на Анант за помощта. Чувства се срамежлива и щастлива, че го има в живота си.

Междувременно Радхика изпада в безсъзнание и Анант я намира. Той се опитва да я събуди и се обажда на Сапан за помощ. Той е притеснен да види Радхика в това състояние и я пита какво се е случило. Той е шокиран да научи за нещастния ѝ брак. Тя започва да плаче, като казва, че не е щастлива. Анант отвежда Радхика в дома си. Гена чака, за да отпразнува рождения си ден с него и е изненадана, когато той пристига с Радхика.

Всички са шокирани да видят Радхика. Канак е доволен, мислейки, че сега ще ѝ е приятно да гледа драмата. Анант е попитан защо е довел Радхика и всички предполагат, че е дошла за рождения ден на Гена. Въпреки напрежението семейството празнува рождения ден на Гена и тя е щастлива. Анант моли Радхика да остане в къщата и Джамуна е шокирана от тази молба. Хема смята, че Радхика ще нарани Гена. Джамуна пита защо Радхика трябва да остане при тях. Четан и Панкай обсъждат ситуацията, чудейки се защо Анант е довел Радхика вкъщи.

Всички са напрегнати. Хема съветва Гена да държи Радхика под око. Гена казва, че ще я помоли да си тръгне. Хема казва, че това няма да проработи, и моли Гена да прозре плана на Радхика. Пареш и Тия разговарят за Гена и Тия споменава, че Гена не иска Радхика в къщата. Пареш казва, че това ще е голям проблем между Анант и Гена. Джамуна не иска Радхика в къщата. Анант казва, че тя ще остане там. Той си спомня, че Радхика го е накарала да обещае да не казва на никого истината. Хема съветва Гена да държи Анант до себе си и казва, че Радхика го преследва. Гена гледа загрижено.

Канак и Радхика обединяват усилията си с намерението да се отърват от Гена. Канак споменава за времето, когато Гена я е обидил, и изразява желанието си да я унищожи. Радхика разкрива, че иска да се върне в живота на Анант и Канак се съгласява да ѝ помогне. Заедно измислят план, с който да накарат Гена да напусне къщата.

Междувременно Анант и Гена обсъждат плановете за предстоящия ѝ рожден ден. Гена е възхитена, когато вижда подаръците, които Анант е взел за нея, и споделя, че за първи път ще празнува рождения си ден. Анант ѝ казва да очаква изненада и ѝ пожелава честит рожден ден. Гена е развълнувана да види какво е планирал Анант за нея и смята, че ще бъде изненадана. Анант я отвежда в една стая, където е организирал парти за рождения ѝ ден. Анант наблюдава как Гена се наслаждава на празненството.

Анант приготвя пани пури, вид индийска закуска, за Гена, когато пристига Радхика и я изяжда. Тя си спомня за времето, когато са търсили пани пури в Сингапур, за да отпразнуват едногодишната си годишнина. Гена се чуди какво прави Радхика там, а Радхика обяснява, че е дошла, за да си върне огърлица, която е била смесена с нейната. Анант дава на Радхика огърлицата и тя иска още едно пани пури, като го моли този път да го направи пикантно. Докато яде, тя започва да кашля и Гена отива в кухнята, за да ѝ донесе вода. Докато е в кухнята, Гена забелязва, че подът е мръсен, и започва да го чисти.

Междувременно Радхика и Канак изпълняват плана си. Радхика запазва номера на Канак под името "Винит" и Канак се обажда на Радхика. Анант предполага, че обаждането е от Винит и, преструвайки се на уплашена, Радхика бързо си тръгва, като казва, че Винит иска да ѝ изпрати снимки на някакви бизнес документи. Анант решава да я придружи, страхувайки се за нейната безопасност.

Радхика и Анант отиват да търсят документа и Анант ѝ казва да се успокои. Гена се обажда на Анант, за да го попита къде е, а той ѝ казва, че ще се върне след час. Радхика тайно се надява да го задържи зает цяла нощ. Анант пита Радхика защо толкова се страхува от Винит, подозирайки, че той може да я малтретира. Радхика разкрива, че когато се е омъжила за Винит, е мислела, че е намерила приятел и партньор в живота, но вместо това е намерила враг. В резултат на това тя живее в постоянен страх. Гена чака Анант да се върне.

Анант се връща при Радхика с кафе, но открива, че тя е заспала. Той се опитва да я събуди, но тя се преструва, че спи. На сутринта Гена чува звънеца на вратата и предполага, че е Анант, но това е само млекарят. Тя проверява стаята за гости и вижда, че и Радхика не се е върнала. Малко по-късно Анант и Радхика се връщат и Парфул ги пита къде са били толкова рано сутринта. Канак казва, че са били навън цяла нощ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181