Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 49

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 49 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Докато Гена връзва конец за свещено дърво в храма, Сагар я наблюдава, преоблечен като старец. Джамуна вижда Анант да върви към вратата и го пита къде отива. Той казва, че отива да прибере Гена. Джамуна се опитва да го убеди да остане, защото не e добре, но той я игнорира и тръгва. Сагар казва на Гена, че животът на съпруга ѝ е в опасност, и я пита дали името на мъжа ѝ започва с буквата "А". Когато тя казва "да", той я моли да вземе от него черен конец и да го завърже на китката на съпруга си. Когато Гена върви към него, Сагар духва прах в лицето ѝ, в резултат на което тя припада. Той я отвлича и си тръгва с главорезите си.

Анант пристига в храма и търси Гена, но не я открива. Той пита една жена дали е видяла Гена и ѝ показва снимка ѝ. Тя казва, че е видяла Гена да отива зад храма. Анант се чуди защо тя би отишла там и отива да разследва. Там вижда старец с още няколко души, които носят паланкин. Сагар скрива Гена в паланкина, а Анант не я вижда. Той се обажда в полицейския участък и подава сигнал за изчезнало лице, като изразява загрижеността си за нейната безопасност. Телефонът му се изключва поради изтощена батерия, когато му се обажда Парфул.

Текст от potv.bg

Джамуна моли Парфул да се обади на Анант отново, а Сапан се чуди къде е отишъл Анант в това си състояние. Джамуна му казва, че Гена е отишла в храма и Анант е отишъл да я прибере. Канак обвинява Гена, че е отишла сама в храма. Хирал се съгласява с нея. Парфул изпраща Панкай и Четан в храма, за да ги доведат вкъщи.

Сагар отвежда Гена в една колиба и моли главорезите си да пазят отвън. След това прокарва пръсти в косата на Гена и си мисли, че днес със сигурност ще я придобие. Анант продължава да търси Гена. Сагар, който държи гривни, си спомня, че Канак ги е дала като обида, и казва, че ще ги сложи на китките на Гена. Гена отваря очи и вижда старец върху себе си. Тя отблъсква Сагар, но той отново я държи и се опитва да я насили. Тя му крещи да я остави. Анант, който я чува, отива към колибата, но главорезите го спират. Той се скарва с тях, като казва, че жена му е вътре и няма да си тръгне, без нея. Панкай и Четан стигат до храма и като не ги откриват там, Панкай се обажда на Канак и съобщава, че Анант и Гена сигурно са тръгнали към вкъщи. Анант отваря вратата на колибата и като вижда Сагар върху Гена, пита кой е той и защо е отвлякъл жена му. Сагар бяга. Гена се разплаква и прегръща Анант. Анант я моли да не се притеснява, защото който и да е бил, той е побягнал.

Текст от potv.bg

Канак казва на семейството им, че Панкай е казал, че Анант и Гена не са в храма. Хема се чуди къде може да са отишли. Тя се обажда на Сагар и го пита дали е направил нещо, тъй като той единствен е знаел, че Гена отива в храма. Сагар отрича и Хема му дава дума, че няма да каже на никого. В крайна сметка Сагар признава, че е отвлякъл Гена и я е завел в една колиба, но се е появил Анант и той е трябвало да избяга. Той казва на Хема, че полицията го издирва и че сега трябва да затваря. Хема осъзнава, че Сагар е обсебен от отмъщението си.

Анант пита Гена какво се е случило. Тя му разказва за стареца, който всъщност е бил маскиран главорез. Анант си мисли, че старецът сигурно е бил Сагар. Гена благодари на Анант, че я е спасил, и казва, че не знае какво би станало, ако той не е бил там. Изведнъж скорпион ухапва Гена и тя пада на земята от болка. Анант осъзнава, че не може да върне Гена у дома, и вижда наблизо една къща. Той я занася там.

Текст от potv.bg

Канак съобщава на Радхика по телефона, че Гена е отишла в храма, а Анант е отишъл да я прибере, но оттогава двамата са в неизвестност. Радхика се ядосва. Анант моли собственичката на къщата за помощ, като обяснява, че скорпион е ухапал съпругата му. Жената го кани вътре и му казва да изкара отровата от тялото на Гена, като измие мястото на ухапването и нанесе паста от куркума. Анант се моли за здравето на Гена.

Анант се опитва да събуди Гена. Канак се обажда на Радхика и ѝ се подиграва, като ѝ казва, че Анант и Гена са изчезнали, и намеква, че те си прекарват добре заедно. Радхика се ядосва на Канак и ѝ казва да спре да се подиграва с нея. Канак казва, че Анант и Гена сигурно се забавляват. Радхика се ядосва още повече и хвърля телефона си. Тя решава да отиде и да потърси Анант и Гена.

Текст от potv.bg

Междувременно Анант се моли за оздравяването на Гена и се опитва да я събуди. Той ѝ се извинява за грешките си и ѝ благодари за всичко, което е направила за него. Той се притеснява като я гледа в безсъзнание и продължава да ѝ говори с надеждата да я събуди. Прафул и Джамуна се тревожат за Гена и Анант и всички очакват завръщането им. Пристигат Четан и Панкай и им предлагат да подадат сигнал в полицията. Всички гледат притеснено. Хема си мисли, че Канак може да стои зад изчезването им.

Хема вкарва Канак в една стая и ѝ казва да не прави нищо подобно повече. Канак се ядосва и се опитва да удари Хема, но Хема хваща ръката ѝ. Канак е шокиран и пита Хема какво е станало с нея. Хема казва, че тя е отговорна за всичко, което се е случило. Канак е шокиран и казва, че тя никога не би могла да стигне толкова ниско. Хема я поглежда сериозно.

Текст от potv.bg

Анант приготвя лекарства за Гена и се моли за нейното оздравяване. Той нанася лекарството върху ухапването и се грижи за нея, като се чувства уплашен и притеснен. Една жена идва и дава на Анант още лекарства, като го предупреждава, че ако Гена не се събуди до два часа, ще умре. Анант изглежда притеснен и се извинява на Гена, обвинявайки себе си за ситуацията. Той се моли на Бог за нейното оздравяване. Междувременно Джамуна се изплашва, когато вижда счупена саксия с цветя, и се притеснява. Анант чака с тревога Гена да се събуди и ѝ казва, че е щастлив, че я има.

Най-накрая Гена се събужда и Анант е много щастлив. Той я прегръща. Радхика ги вижда заедно и започва да ревнува. Тя ги моли да се приберат у дома, но Анант ѝ казва да си тръгне. Прафул и Пареш пристигат и с облекчение виждат Анант и Гена. Пареш пита за ухапването от скорпион, а Анант обяснява, че една жена му е помогнала. Двамата благодарят на жената и Анант отвежда Гена вкъщи. Радхика гледа нещастно.

Текст от potv.bg

Гена и Анант се връщат у дома с Парфул и Пареш, а семейство Десаи ги посреща сърдечно. Джамуна се грижи за тях и вижда, че Гена е ранена, и се притеснява. Тя завързва черен конец на крака на Гена и на ръката на Анант, за да отблъсне злото. Докато връзва конеца на крака на Гена, Канак усеща лека болка във врата си. Хема обявява, че вечерята е готова, и кани всички на масата. Канак се опитва да се подиграе на Хема, но Четан я предупреждава да спре.

Гена благодари на Хема, че е приготвила храната, а Канак се ядосва на Хема, че се е сближила с Гена. Хема благодари на Гена. На следващата сутрин Анант приготвя кафе за себе си и за Гена.

Текст от potv.bg

По-късно Гена благодари на Анант, че е спасил живота ѝ. Анант ѝ напомня за изпитите и ѝ казва да попълни формуляра. Двамата работят по формуляра заедно и Анант разбира, че Гена има рожден ден и решава да я изненада. По същото време Радхика се обажда на Анант и настоява да се срещне с него. Тя изпраща колата си да вземе Анант и те отиват да купят подарък за рождения ден на Гена. Гена вижда Анант да си тръгва и пита дали може да дойде с нея, но Анант и казва не. Той си тръгва, без да каже нищо на Гена, и тя си мисли, че тя е направила нещо лошо.

Докато пазарува, Анант избира колиета за Гена и Радхика му предлага да ги пробва. Анант се обажда на Пареш и му разказва за партито-изненада, което планира за Гена. Той го моли да се погрижи за украсата и споменава, че не иска Радхика да идва на партито. Радхика избира колие за Гена и продължава да флиртува с Анант. Анант решава да ѝ даде колието като сватбен подарък и купува друго за Гена. Радхика убеждава Анант да дойде и да изчака при нея, докато подаръкът за Гена бъде готов.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 67

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 66

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 65