Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 46

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 46 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Джамуна случайно изпуска купа и тя се удря в крака на Гена, като я кара да извика от болка. Канак обвинява Джамуна за инцидента, но Гена я уверява, че това е било просто инцидент, и казва на Джамуна да не се притеснява. Джамуна се чувства виновна и решава да приготви някакво лекарство, което да помогне на Гена за нараняването ѝ. По-късно Джамуна поставя лекарството на крака на Гена и ѝ казва, че скоро ще се почувства по-добре. Гена се разчувства и прегръща Джамуна, плачейки. Джамуна успокоява Гена и ѝ напомня да се грижи за себе си, тъй като жените често приоритизират здравето на другите пред своето собствено.

Анант вижда, че Гена се мъчи да обуе токчета, и решава да ѝ помогне. Първоначално тя се съпротивлява, тъй като се чувства несигурна в способността си да ходи с тях, но Анант я окуражава и ѝ помага да се изправи. След това ѝ казва да се опита да ходи сама, но тя пада. Tой я хваща. Радхика влиза в стаята и вижда как Анант помага на Гена. Анант и Радхика излизат от стаята, за да поговорят, оставяйки Гена да седи сама на леглото.

Гена казва на Анант, че не може да участва в състезанието. Момичетата, които са дошли с Радхика, се опитват да окуражат Гена, но Радхика изтъква, че Анант не може да рискува здравето на Гена, като ѝ позволи да се състезава. Тя добавя, че конкурсът е просто конкурс за красота, а какво ще стане, ако нещо се случи с крака на Гена. Хема се съгласява с Радхика и казва на Анант, че изглежда, че дори не се интересува от Гена, и го съветва да оттегли името ѝ от конкурса.

На следващия ден Канак и Радхика са доволни, че Гена няма да участва в конкурса. Канак и Четан се подиграват и обиждат Хема, което я кара да се разплаче. Гена изненадва всички, като излиза на сцената, облечена в традиционно сари и носеща чиния с арти. Анант се усмихва на Гена, когато тя излиза на сцената. Съдиите забелязват, че Гена не носи обувки и е облечена в традиционен костюм, което е в разрез с правилата на конкурса.

Когато Гена завършва разходката си по рампата, съдията я спира и обявява, че е нарушила правилата на конкурса. Джамуна се притеснява. Съдията дисквалифицира Гена и семейство Десай е шокирано. Съдията обяснява, че е предупредил Гена и я пита защо е избрала да облече сари, когато темата на конкурса е "днешната жена".

Гена отговаря, като казва, че това, че е облечена в сари, не означава, че не е модерна жена. Тя допълва, че модерни трябва да са мислите, а не дрехите. Съдиите са впечатлени от речта на Гена, което разстройва Радхика и Канак. Съдията обявява, че има двама победители в този кръг: Радхика и Гена.

Анант е щастлив, когато съдията обявява, че Гена е една от победителките в този кръг. Тиа прегръща Гена и ѝ прави комплимент, като казва, че е изглеждала невероятно и че никой досега не е правил разходка по подиума с боси крака. Тя също така хвали речта на Гена. Другите участнички също правят комплименти на Гена и тя им благодари за мотивацията.

Анант признава, че е искал Гена да се оттегли от състезанието, защото е знаел, че краката ѝ не са били достатъчно здрави, но признава, че Гена е трябвало да го спре и да му се скара, че ѝ е дал такъв съвет. Радхика отбелязва, че никога досега не е виждала Анант да проявява такава загриженост за Гена.

Анант хвали Гена и ѝ казва, че иска тя да спечели, но здравето ѝ е на първо място. След това той се отправя към паркинга и случайно се сблъсква с Радхика. Той ѝ се извинява, а тя го моли да затвори ципа на роклята ѝ, като казва, че не може да го достигне. Канак се усмихва, докато ги наблюдава. Вместо Анант, Гена се намесва, за да затвори ципа за Радхика. Радхика е изненадана да види Гена, а Канак коментира, че Гена е станала твърде самоуверена напоследък. Канак решава, че трябва да раздели Анант и Гена, и моли Хема да се обади на Сагар, за да ѝ помогне да планира нещо за предстоящия празник.

Канак и Хема се срещат със Сагар и Канак обяснява, че има важна задача за него. Той се колебае, като казва, че планът е много опасен, но Канак настоява.

Междувременно Анант насърчава Гена да се съсредоточи върху ученето и предлага да ѝ дава уроци. Той ѝ казва, че дори да не е с нея, тя трябва да продължи образованието си. Гена уверява Анант, че кракът ѝ ще се оправи преди финала. Джамуна приготвя халва за Гена и я храни с нея, а Анант наблюдава близката връзка между двамата. След това той казва на Гена, че трябва да отиде в Мумбай на интервю за работа.

Гена опакова куфара на Анант, когато той я пита защо е замислена. Тя му казва, че се притеснява какво ще стане на състезанието, ако той не е с нея. Анант я успокоява, че просто отива на интервю за работа и ще се върне навреме за финала, защото не иска да пропусне да я види как печели състезанието. Той я моли да се усмихне и тя се съгласява, като му пожелава късмет.

Тиа влиза в стаята и казва на Анант, че колата го чака. Гена изпитва странно чувство, когато Анант заминава. Той приема благословията на Джамуна и Гена му казва да ѝ се обади, след като стигне в Мумбай, и да се погрижи за себе си. След това Анант си тръгва, а Тиа забелязва, че Гена е тъжна. Тя се опитва да развесели Гена.

Анант пита шофьора защо е избрал друг маршрут, но той го игнорира и спира колата. След това той удря Анант и той изпада в безсъзнание и бива отвлечен. В къщата Гена изпуска чиния за пуджа и Хема коментира, че това не е лоша поличба. Гена се опитва да се обади на Анант, но той не отговаря. Пареш казва на Гена да не се притеснява и казва, че Анант ще ѝ се обади.

Анант идва в съзнание и открива, че е с вързани очи и завързани ръце. Той моли похитителите си да го освободят, но Сагар го удря и казва, че иска да си отмъсти на Анант за всички случаи, в които Анант го е удрял.

Междувременно Гена се притеснява за Анант, защото той не отговаря на обажданията ѝ. Тя решава да се опита да учи известно време, за да се разсее. Докато прелиства книгата си, тя намира бележка от Анант, в която ѝ пожелава късмет в конкурса и ѝ напомня да се съсредоточи върху ученето.

Гена заспива и сънува как търси Анант на сцената. Анант се появява и ѝ казва, че иска тя да има смелостта да спечели конкурса, дори и той да не е с нея. Когато тя протяга ръка, за да го докосне, той изчезва и Гена се събужда. Тя поглежда часовника и вижда, че е 6 часа сутринта, а Анант все още не ѝ се е обадил.

По-късно, докато закусват, Парфул изразява притеснение за Анант. Джамуна носи закуска на Гена в стаята ѝ и я моли да хапне, но Гена насърчава Джамуна да хапне вместо нея, знаейки, че тя все още не е яла нищо. Джамуна отговаря, че ще яде само когато знае, че Анант е жив и здрав.

Междувременно Анант е жаден и Сагар покрива лицето си, докато му носи вода. Анант пита Сагар какво иска, а Сагар отговаря, че иска Анант и Гена да страдат. Анант получава обаждане, а Сагар проверява телефона и изпраща съобщение на Гена, в което казва, че Анант е добре и телефонът му не работи, така че няма да може да се свърже с нея. Когато Гена прочита съобщението, тя уведомява семейството.

По-късно Гена отива при Парфул и му казва, че адресът за провеждане на интервюто, на което е отишъл Анант, е фалшив, според нейното проучване в интернет. Тя предлага да подадат жалба в полицейския участък. Хема се притеснява и съветва Гена да изчака, като предполага, че Анант може и да не е бил отвлечен. Гена пита Канак и Хема дали не се притесняват за Анант и казва, че подозира, че Сагар може да е отвлякъл Анант, защото Анант е видял Сагар на мястото на конкурса.

Хема и Канак си тръгват, за да се преоблекат в саритата си. Канак тайно се обажда на Сагар и го предупреждава, че Гена го подозира и планира да подаде жалба. Тя съветва Сагар да направи нещо, за да спре Гена, иначе може да си навлече неприятности. Докато Канак и Хема се преобличат, вратата се отваря и те са шокирани да видят някого.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181