Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 45

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 45 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Радхика излиза на сцената и всички са шокирани да я видят. Тя получава комплименти от съдиите. Един от съдиите казва, че първият кръг е приключил и те са избрали девет души. Съдията извиква осем имена, сред които Хема, Радхика и Канак. Гена се притеснява. Канак е щастлив, че Гена ще загуби още в първия кръг. Съдията казва, че последният човек, който ще премине във втория кръг, е Гена. Гена и Анант са щастливи. Съдията казва, че утре ще се проведе рундът за таланти.

Анант се чуди за кого се е омъжила Радхика и отива да я види в гримьорната ѝ. Една жена съобщава на Анант, че тя вече си е тръгнала. Канак идва и пита Анант дали търси Радхика. Анант казва, че Радхика е негова приятелка и просто иска да се извини за това, което ѝ е причинил. След това Анант поздравява Канак, Хема и Гена за победата им в първия кръг.

По-късно вкъщи Парфул яде сладкиши с Пареш. Той казва, че и трите му снахи са се класирали за втория кръг на състезанието. Джамуна им подарява семейни огърлици. На вратата се звъни, Анант отваря вратата и вижда Радхика. Радхика пита Анант дали няма да я покани да влезе. Анант моли Радхика да влезе вътре. Радхика взема благословията на Парфул и Джамуна и казва, че са ѝ липсвали, и се извинява, че е дошла, без да ги уведоми.

Анант пита Радхика за кого се е омъжила. Тя казва, че съпругът ѝ е бизнесмен. Омъжила се е за него веднага след като ѝ е предложил брак, за да е сигурна, че трети човек няма да застане между тях. Джамуна моли Радхика да вечеря с тях. Радхика пита Канак какво ще изпълнява в кръга за таланти. Канак казва, че ще танцува. Радхика пита Анант какво да направи тя в кръга за таланти. Анант казва, че Радхика е добра във всичко, но е най-добра в пеенето.

На следващия ден всички се събират за следващия кръг. Канак слага нещо във водата на Радхика, тъй като не иска тя да спечели втория кръг, но за нещастие Гена изпива тази вода. По-късно Канак изпълнява своя танц. Радхика пее. Канак е шокиран. Водещият извиква Хема на сцената, за да покаже таланта си. Хема идва и танцува.

Канак отива в гримьорната си и се чуди как Радхика е успяла да пее. Радхика идва и казва, че плановете ѝ са остарели. Тя пита Канак дали се страхува да загуби. Радхика казва, че е дошла, за да спечели, но не конкурса, а Анант. Тя добавя, че ще помогне на Канак да спечели състезанието, а тя ще ѝ помогне да се сближи с Анант и да изхвърли Гена от живота му. Тя пита дали Канак е готов да ѝ помогне. Канак се ръкува с Радхика и се усмихва.

Гена чува разговора им и е шокирана. Радхика и Канак виждат Гена и се притесняват. Гена се държи така, сякаш не е чула нищо. Канак пита Гена какво ще представи на кръга за таланти. Гена казва, че е написала стихотворение. Радхика моли Гена да ѝ покаже стихотворението. Гена им казва да слушат, когато тя ще рецитира стихотворението на сцената. Идва Хема. Канак ѝ прави жест да спре Гена. Хема се сблъсква с Гена и хартията със стихотворението пада. Радхика разсипва сок върху нея. Гена се притеснява.

Водещият моли Гена да излезе на сцената. Гена казва, че не може да отиде, тъй като не е наизустила стихотворението. Канак моли Гена да разкаже стихотворението от сърце. Гена излиза на сцената и обяснява историята на живота си в стихотворение. Съдиите питат Гена за кого е разказала стихотворението. Гена отговаря, че за семейството си и съпруга си Анант Десаи. По-късно водещият моли всички участници да излязат на сцената. Водещият обявява Гена за победител в кръга за таланти.

Междувременно Сагар се появява на състезанието, облечен като чистач. Анант мисли да поздрави Гена. Той отива зад кулисите. Анант вижда Сагар. Гена идва при Анант и го пита какво се е случило. Анант казва, че е видял Сагар. Сагър избягва, преди Анант да го хване. Анант поздравява всички, въпреки че Гена е победител. Когато Радхика пита Анант откъде е знаел, че Гена ще спечели, той казва на Радхика, че това е било очевидно, тъй като Гена е говорила от сърце. Гена вярва, че Анант обича Радика, но въпреки това е подкрепил Гена. За Гена тази подкрепа означава всичко.

Радхика знае, че Анант обича Гена, въпреки че се опитва да го скрие. Тя отива да си вземе бутилка вода. Анант взема една за нея, но преди да успее да ѝ я даде, Гена се държи така, сякаш кашля, и затова той я дава на нея. Гена на свой ред я дава на Радхика, но Радхика просто я връща на Гена. Анант си тръгва, след като им казва да се упражняват.

Канак вижда Сагар и е шокирана. Сагар ѝ казва, че им е звънял, но никой не е отговарял на обаждането му. Полицията го преследва. Той обвинява за всичко Гена. В гнева си той леко счупва токчетата на Гена. Гена идва да си вземе токчетата, Сагар я вижда и се скрива под масата.

Водещият обявява началото на следващия кръг. Гена се качва на сцената. Джамуна се радва, когато вижда, че Гена носи огърлицата, която ѝ е подарила. По време на ходенето токчето на Гена се откача напълно. Канак се радва, когато си мисли, че Гена не може да завърши този кръг, и се усмихва. Гена забелязва, че тя се усмихва. Докато Джамуна се чуди защо Гена е спряла, всички я критикуват, защото е спряла да ходи. Съдията съобщава на Гена, че ако не завърши ходенето, ще бъде дисквалифицирана.

Канак смята, че Гена ще бъде дисквалифицирана заради счупеното си токче, но Гена върви въпреки болката. Анант изпитва съжаление към Гена. Канак печели рунда. Гена получава предупреждение от съдията. Водещият обявява, че четвъртият кръг ще се проведе на следващия ден. Гена се мъчи, докато слиза от сцената, и едва не пада, но Анант я спасява. Радхика и Хема стават свидетели на това и са шокирани. Хема оставя Радхика, след като ѝ казва, че трябва да каже на Канак.

Сапан преглежда крака на Гена и ѝ казва, че това е навяхване и че трябва да си почине. Тиа протестира, като започва да говори за следващия кръг, но Сапан настоява, че тя има нужда от едноседмична почивка. Канак си мисли, че е спечелила. Докато Прафул твърди, че здравето на Гена е по-важно, Джамуна настоява, че Гена трябва участва! Тя моли Канак да донесе някакво лекарство за Гена, но Канак саботира купата, като я намазва с масло. Джамуна изпуска купата върху крака на Гена. Гена се гърчи от болка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181