Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 3

Добави коментар

Анант научава за миналото на Гена. Вижте какво ще се случи в епизод 3 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Канак забелязва обеца в тортата. Преди да успее да ги вземе, Джамуна я спира и започва да говори с нея. Сервитьорите започват да разпределят тортата. Канак и Хема планират да вземат обецата, преди Гена. Те забелязват, че Урмила се мъчи да диша, докато яде тортата, и предполага, че обицата е заседнала на гърлото ѝ.

Те изразяват загрижеността си към Урмила, но накрая научават, че обецата не е в тортата ѝ. Кокила ги подозира и ги пита защо изведнъж са се загрижили за Урмила. Урмила казва, че тя и Хема имат сходен вкус към храната и обичат да ядат. Кокила казва, че и тук Урмила е намерила някой като нея. Прафул получава като подарък идол на Ганапати и го показва на Джамуна. След това се обажда на Гена и ѝ казва да го сложи в колата заедно с другите подаръци.

Анант казва на родителите си, че Гена прави толкова много за семейството им. Джамуна казва, че затова тя вече е част от семейството им. Прафул казва, че се е преместил в едно село преди 5 години и там бащата на Гена е бил пазач. Дал е заем на лоши хора, когато ги помолил да го върнат, те се опитали да го убият, но бащата на Гена го спасил, като загубил собствения си живот. След смъртта му взел Гена и Гопи кака, който е загубил спомените със себе си. Анант казва, че е длъжник на Гена.

Гена чува стъпки и се изплашва. Анант казва, че тя е направила толкова много за семейството му и ѝ дава тортата, като казва, че я е донесъл само за нея, и си тръгва. Тя си мисли, че това семейство я обича толкова много, но тя губи обеците. Тя забелязва обеците си в тортата и се радва и благодари на Бога. Гопи си мисли за Гопи кака, а Кокила я пита за какво си мисли и казва, че не е изяла тортата. Прафул благодари на Джамуна, че винаги го е подкрепяла. Четан пита за сумата на чека.

Джамуна казва, че трябва да изчакат Анант. Анант идва. Прафул се кани да каже сумата на чека, но Анант го прекъсва и казва, че могат да говорят за това вкъщи. Канак забелязва, че Гена е щастлива, извежда я навън и я пита защо изглежда щастлива. Гена казва, че си е намерила обеците и ѝ ги показва. Канак казва, че тя ги е сложила в тортата за да я спаси и ѝ казва да не казва на никого. Тя прибира обеците в роклята на Гена.

Гена казва на Кокила, че тя е намерила обеците. Кокила ѝ казва да не бъде небрежна повече. Кокила предлага на Прафул да даде малко пари и на Гена от сумата, която е получил днес, което шокира Канак. Той казва, че вече е мислил за това. Канак казва, че присъствието на Гена на това парти е провалило плана ѝ. Двамата стигат до къщата. Канак казва на Гена да ѝ събуе сандалите, като казва, че кракът я боли. Кокила я пита какво прави. Анант пита защо Канак иска Гена да направи това.

Гопи влиза в къщата и започва да търси доказателство, за да докаже, че Гопи Кака е нейният Ахем. В шкафа тя не забелязва пръстена, който е подарила на Ахем. Кокила казва на Канака да си свали сама сандалите. Гена казва, че Канак не ѝ е казвала да си свали сандалите, а е искала да ѝ помогне.

Гена сваля сандалите на Канак. Канак се кара на Гена, че заради нея Кокила ѝ се е скрала. Тя я унижава и ѝ казва да не забравя, че само заради нея е получила обратно обеците и си тръгва. Гена говори на себе си, казвайки, че не бива да забравя, че семейството ѝ е това, което винаги е било с нея и такива неща се случват, но тя трябва да ги игнорира и не бива да забравя, че това семейство я обича и Анант ѝ е дал торта.

Анант я пита защо стои пред къщата. Януари му казва да изчака още няколко минути. Гена идва там с чиния за аарти и казва на Джамуна, че вече я е приготвила. Джамуна я хвали и казва, че ѝ е спестила време. Кокила се подиграва на Канак и хвали Гена. Гопи забелязва писмо. Джамуна приветства Анант.

Канак казва на Гена да отиде в дома си. Гопи изпада в паника, четейки писмото, и казва, че той е заминал оттук, как сега тя ще разбере истината за него. Тя започва да плаче и пита какво ще прави сега. Гена идва и се шокира, като вижда, че Гопи плаче. Пита я какво прави и забелязва разхвърляната стая. Гопи пита кой е живял с нея в къщата и къде е отишъл той и ѝ показва писмото. Гена отива да донася снимка. Тя ѝ показва снимката и казва, че всички го наричат Гопи кака.

Гопи пита откъде е дошъл. Гена казва, че не знае, когато баща ѝ е бил жив, са го намерили близо до реката. Тя казва, че той е дошъл в съзнание, но е загубил спомените си и това се е случило преди 5 години. Гопи се разчувства и се усмихва, припомняйки си моментите, които е споделила с Ахем наскоро. Гопи казва, че иска да се срещне с него.

Гена я пита дали го познава. Гопи казва, че иска да се срещне с него и тя никога няма да забрави тази услуга. Гена казва, че Гопи кака със сигурност ще отиде на мястото за борба. Гопи ѝ благодари и я прегръща. Гена казва, че сълзите правят човека слаб, ако искаме решение на проблемите си, не трябва да плачем, а да се борим. Гопи хвали Гена и се усмихва, виждайки снимката, която е получила от Гена.

Анант казва, че стаята му изобщо не се е променила. Джамуна казва, че Гена само е поддържала стаята. Гопи влиза в стаята на Кокила. Кокила пита какво се е случило с Гопи, защо изглежда напрегната. Гопи казва, че просто си мисли за миналото. Кокила казва, че Гопи е нейна дъщеря, а не просто снаха, и ѝ казва да не крие нищо от нея. Гопи си мисли, че щом потвърди, че Гопи кака е Ахем, тогава ще разкрие истината на Кокила.

Хема се упражнява, като казва, че иска да отслабне. Четън ѝ се подиграва, че това не е възможно. Канак идва при нея и ѝ се кара, че е сложила снимка от вечерята, като казва, че е казала на приятелите си, че е на диета. Пита я дали е разбрала сумата на чека и казва, че вчера са се случили толкова много неща, а те все още не знаят за сумата.

Кокила казва, че само Гена върши работа в къщата и никога не е виждала снахите на Джамуна да вършат каквато и да е. Прафул казва, че Канак обучава участничките, които искат да участват в конкурса за красота, а Хема учи децата. Той разказва на Кокила за храма, в който са ходили, и казва, че трябва да отидат отново.

Кокила се вълнува, като чува това, и се съгласява. Джамуна казва, че би искала да попита духовника за подходящата булка за Анант. Кокила казва, че Анант току-що се е върнал, а Джамуна вече говори за сватбата му и я дразни. Прафул казва, че е сигурен, че Кокила би реагирала по същия начин за Ахем. Тя осъзнава какво е направил и ѝ се извинява. Кокила се разчувства, като чува името на Ахем. Гопи и Гена идва там. Кокила казва на Гопи, че са решили да посетят храма на Кришна и трябва да приготвят прасад за това. Тя казва какви съставки ще им трябват, за да приготвят прасада. Джамуна казва, че ще осигури всичко.

Гена си спомня, че сега Гопи трябва да отиде да се срещне с Гопи кака и казва на Кокила, че тя иска да го приготви. Кокила се подиграва на Канака, като казва, че тя не може да го направи, и дава разрешение на Гена и я инструктира, като казва, че всички съставки и чинии трябва да са чисти. Гена казва, че няма да направи грешка. Кокила казва, че се надява този път Гена да изпълни отговорността си без грешка. Гопи уверява Гена, че този път няма да сгреши. Канак, който ги чува, казва, че всичко се случва заради Гена, така че тя трябва да направи нещо.

Хема приготвя ястие в стаята си, като използва яйце, и се кани да го снима, за да го публикува в социалните мрежи, но Канак я спира, като казва, че в тази къща яйцата не са позволени. Хема ѝ се извинява и казва, че е забравила. Канак ѝ казва да помисли как да провали плана на Гена да впечатли Кокила. Анант ги вика за закуска и казва, че всички ги чакат. Канак скрива яйцата от него.

Анант се сблъсква с Гена и ѝ помага да събере цветята, които е изпуснала. Сагар се опитва да докосне Гена по неприличен начин, но тя бяга оттам. Джамуна забелязва, че Гена е напрегната, и я пита какво се е случило. Канак казва, че Кокила се доверява толкова много на Гена и тя ще разруши това доверие, като използва яйца. Когато Гена приготвя прасад, Хема смесва яйце в него без знанието на Гена. Канак дава торбата за боклук на Гена и ѝ казва да я изхвърли в нея има черупки от яйца. Тя казва на Хема, че сега никой не може да спаси Гена.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 180