Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 177

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 177 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Сикандар, решен да осигури поражението на Гена, се хвали, че е унищожил всички доказателства, и не оставя на Каду никакъв шанс да я спаси. Той арогантно се отправя към стаята си, без да осъзнава събитията, които се развиват около него.

Междувременно Шрея се заема да търси дубликат на ключа от шкафчето в стаята на Сикандар. Докато търси, Сикандар влиза в стаята и ѝ се подиграва, че подкрепя Гена. Той я предизвиква да помисли какво ще направи, когато Гена бъде принудена да напусне къщата. След това Сикандар влиза в тоалетната, което дава възможност на Шрея да забележи калта по обувките му. Осъзнавайки значението на тази улика, тя бързо съобщава на Гена за нея.

Гена обмисля възможността дубликатът на ключа да е скрит в градината. Тъй като времето изтича, тя събира екипа си и се впуска в търсене. Въпреки усилията си, те не успяват да намерят нищо в градината. Въпреки това Гена остава решителна, осъзнавайки, че сега не може да отстъпи. Вниманието ѝ е привлечено от ключа от колата на Сикандар, който открива в градината. Убедена, че в колата на Сикандар има нещо уличаващо, тя споделя откритията си с Шрея. Остава само час, а Гена предпазливо се опитва да отвори колата на Сикандар, но е принудена да се скрие, когато самият Сикандар се приближава. Той взема портфейла си от колата и влиза в къщата.

Междувременно Раджеш посещава бижутера и го изненадва, като води със себе си полицай. Страхувайки се от последствията, бижутерът се опитва да успокои ситуацията, като се впуска в разговор. Той нарежда на помощника си Дипак да донесе лимонада за полицая. Сурия, преоблечен като полицая, показва снимката на Гена на бижутера, като се интересува дали тя е посещавала магазина. Бижутерът, претоварен от броя на клиентите, които обслужва, твърди, че не си спомня. За да разбере истината, Сурия настоява да провери регистъра и иска записите от камерите за видеонаблюдение. Той разкрива белезниците си, засилвайки натиска върху бижутера. Бижутерът се обажда на охранителя и го инструктира да покаже на Сурия записите от камерите за видеонаблюдение. Раджеш тихо промълвява на Сурия, че Гена няма да бъде уловен на записите. Дипак, помощникът, се свързва със Сикандар и го информира за пристигането на Раджеш с полицая. Сикандар строго предупреждава Дипак да не споменава името му при никакви обстоятелства, преди рязко да прекрати разговора.

Сухани осъзнава, че е време да въведе трети човек в конфликта между Сурия и Гена. Тя се свързва със Сакуни и му разкрива всички подробности за текущата ситуация, надявайки се на помощ. В къщата Гена и групата ѝ се връщат от неуспешното търсене в градината. Сухани се изправя срещу Гена, намеквайки, че тя вече е трябвало да напусне къщата. Урмила строго предупреждава Сухани да не изрича и дума срещу Гена и поставя под въпрос възможността Сурия да намери доказателства, които да докажат невинността на Гена. Сухани отхвърля опасенията ѝ, уверена, че Сурия няма да намери нищо. Сикандар настоява Гена да започне да опакова вещите си, като засилва натиска върху нея.

Обзета от емоции, Гена се оттегля в стаята си и размишлява върху моментите, които е споделила със Сурия. Сълзите, които се стичат по лицето ѝ, я карат да си представи присъствието на Сурия и да започне да опакова вещите си. С багаж в ръка тя слиза по стълбите и се подготвя да замине. Сухани, наслаждавайки се на предполагаемата си победа, се подиграва на Гена, че още не си е тръгнала. Каду порицава Сухани за бездушните ѝ думи и ѝ напомня, че Гена има още няколко минути, за да докаже невинността си. Сухани, която не желае да приеме поражението, се заклева да изгони Гена от къщата, след като изтече срокът.

Урмила предупреждава Сухани да не говори срещу Гена, заявявайки, че тя е забравила ролята си на гост в къщата. Каду, чувствайки се обезкуражена, връща ключовете от шкафчето на Сухани, заявявайки, че тя не се е справила със задълженията си. Сухани, с лукава усмивка, сменя ключодържателя със стария и здраво закопчава ключовете около кръста си. Сикандар радостно обявява, че истинското правосъдие е възтържествувало. Димпъл се кара на Сикандар за поведението му. Сухани нарежда на Гена да си събере вещите и да си тръгне, като заплашва да я изведе насила, след като изтече времето.

Гена иска благословия от Каду, което я кара да ѝ се извини. Гена я успокоява, че няма нужда от извинения, и заявява, че цени мъмренето на Каду. Каду признава, че не е успяла да въздаде справедливост, и се разкайва, че не е в състояние да направи повече за Гена, въпреки че искрено вярва в невинността ѝ. Гена утешава Каду, като я призовава да не се чувства виновна, тъй като обстоятелствата са били извън нейния контрол. Тя изразява благодарността си за непоколебимата подкрепа на семейството, като подчертава доверието им в нея, дори при липсата на конкретни доказателства. Каду благославя Гена.

Докато Гена се чуди къде е Сурия, той изведнъж се появява с Раджеш и изненадва всички. Гена иска благословията на Раджеш, а той изразява съжалението си за ситуацията, като се оплаква, че тя е трябвало да напусне къщата по такъв начин. Гена моли Сурия да се усмихне за последен път и той се извинява, че не е успял да докаже нейната невинност. Той признава безрезервната подкрепа на Гена и се извинява, че не ѝ е отвърнал със същото, когато тя е имала най-голяма нужда от него. Той отвежда Гена пред идола на Бога, като тържествено се заклева да докаже невинността ѝ и да разкрие истината. Гена, изпълнена с доверие и надежда, го моли да приеме Урмила за своя майка, заявявайки, че тя няма нужда от нищо друго. Сурия пуска ръката на Гена.

Гена се качва в такси и казва на шофьора да я закара, където я отведе съдбата. Плановете ѝ обаче претърпяват неочакван обрат, когато Агастя спира колата си пред таксито и настоява тя да го придружи до дома му. Гена се колебае, чувствайки се като бреме, но Агастя я уверява, че тя е негова приятелка, а не бреме. Той разкрива, че Сурия му се е обадил и го е помолил да отведе Гена в дома му. Гена се съгласява и се качва в колата на Агастя, а сърцето ѝ е натежало от тъга.

Каду, решена да напусне имението на Сет, се сбогува с Раджеш и Сурия, които я молят да остане. Кадду обаче вярва, че заминаването ѝ ще гарантира, че ще бъде уважавана завинаги, и си тръгва въпреки продължаващите молби на Сурия. Междувременно Сухани празнува своята предполагаема победа със Сикандар и Сарика, наслаждавайки се на факта, че Каду и Гена са я подценили. Сикандар, разпален от гнева си заради действията на Сурия, се заклева да го накаже. Сухани го съветва да изчака, докато успеят да се отърват от Урмила и да изземат нейния дял от имота.

В стаята си Сурия се изправя срещу Сикандар, хваща го за яката и иска да каже истината. Сикандар отвръща на удара и хваща Сурия в отговор. Сурия, решен да разкрие истината, се опитва да удари Сикандар, но Сухани се намесва, предотвратявайки физическа разправа. Емоциите на Сурия се засилват, когато той разпитва Сухани за мънистото от ключ за шкафче, намерено в чантата ѝ. Сарика, усещайки напрежението, обвинява Гена, че е подхвърлила мънистото в чантата на Сухани, за да я натопи. Сурия, непоколебим, настоява да разследва случая и да докаже невинността на Гена. Сухани и съучастниците ѝ стават все по-тревожни, когато чуват решимостта на Сурия.

В къщата на Агастя Гена наблюдава как той нервно крие вещите си. Любопитна, тя го пита какво крие. Агастя, затруднявайки се в търсенето на отговор, шеговито отговаря, че това е просто тайната на един ерген. Гена шеговито отбелязва, че той не се е променил от студентските си години, и обещава да подреди къщата му. Агастя, който е гладен, я моли да му приготви храна. Докато Гена готви, Сурия се обажда на Агастя, което го подтиква да се отдръпне и да увери Сурия, че Гена е в безопасност. Сурия изразява благодарността си и иска да се срещне с Гена. Агастя го уверява, че може да се срещне със съпругата си, и прекратява разговора.

Когато сядат да се хранят, Агастя се наслаждава на храната, приготвена от Гена, и я насърчава да направи същото. Гена обаче не може да яде, защото Сурия може да е гладен. Тя изразява желанието си да докаже невинността си и да се върне в дома при семейството си. Агастя се опитва да посее семената на съмнението в съзнанието на Гехна, намеквайки, че Сурия не я е подкрепил, когато е имала нужда от него. Гена, твърдо убедена във вярата си в Сурия, настоява, че не може да забрави непоколебимата му подкрепа, и моли Агастя да ѝ помогне. Агастя я уверява в непоколебимата си подкрепа и обещава да ѝ помогне по всякакъв начин.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181